2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

sonsuzzz canım yeni hayatında umarım oğlun ve güzel ailenle çok mutlu olursun insan hayata bi kere geliyor ömür gecıyo en güzeli yoran yıpratan her seyden kaçmak Rabbim yar ve yardımcınız olsun...

Teşekkürler canım :) , nasılsın bebişin keyfi nasıl ?
Rica ederim canım
Daha yenı oturdum desem ınan lavaboları falan yıkadım şükür halimize işte idare ediyoruz oğlan bi ıyı bazen tam tersi ıkı aydır geçmeyen öksürük var senın kuzu nasıl emekleme falan var mı benım kı tembel

Biz oyleyiz emeklemiyor .Otururken kut arkaya düşüyor. Daha desteksiz kalkamıyor ama ayakta durcam diye agliyor.Belim kopuyor.
Benim kizda çok emeklemedi yerlerde yuvarlanıp dururdu tam yasında yürüdü bakalım bu sefer nasıl olucak
Kucakta durmuyor artık yere inmek istıyo değişik şekillere giriyoruz benım belim kolum ağrısından uyuyamıyorum bazen

Emekler oyle yurur insallah .Esim cok istiyor emeklemesini .Bence sorun yok.Surunerek istedigi yere gidiyor
Ne arabasi kizlar ben kacirmisim
Bim e ilk arabam diye bi oyuncak geldi dün o canim . Plastik cocugun oturabilecegi büyüklükte.

Emekler oyle yurur insallah .Esim cok istiyor emeklemesini .Bence sorun yok.Surunerek istedigi yere gidiyor

Bim e ilk arabam diye bi oyuncak geldi dün o canim . Plastik cocugun oturabilecegi büyüklükte.
Inşallah cnm Rabbim esirgesin hepsini de saglikli olsunlar da hepsi zamanı gelince oluyor

Biz oyleyiz emeklemiyor .Otururken kut arkaya düşüyor. Daha desteksiz kalkamıyor ama ayakta durcam diye agliyor.Belim kopuyor.
Benimki de emeklemiyor, tutunup kalkamıyor ama day day dediğin olayı yapıyoruz, bayılıyor. Artık yürüteç istemiyor, biz tutup yürütmezsek ağlıyor. Kendi başına yürümek istiyor sanırım artık ama denge sıfır tabi :)

Kızlar bizde uzun süredir hastayız.düşmeyen ateş ishal öksürük hirilti. Acil ve polikilinik arasında mrkik dokuyoruz. Üstten üç dış patladi. Dördüncü dişte patlıcak sanırım üstten. Kaka kan tahlili yaptılar hiçbirşeyçıkmadı.
Antibiyotikteb poposu pişti.. gece bezlemeden yatırdım. Çok kötüydü. Yüzüde böyle döküntü yaptı neden ki.

Eklentiler

• 20190413_164412.jpg
    81,3 KB · Görüntüleme: 131
Ay kuzum benim yaaa antibiyotik alerji yapmis canim benim buyuk oglaninda gogusunde olmustu bole dokuntu bnmki 5 yasinda ama sen bi doktoruna sor devam edeyimmi die

Carsamba gunu ameliyat var biliosunuz ve oglum birden oksuruk ve burun akintisi basladi ya antibiyotik al dedi doktorum offf offff 4 gun kullancaz gecer demi kizlar yaaa bide bu cikti stresimin üstünee

Gecmis olsun bana
Cok bisey kaçırmadin ya Bim de de normal fiyattan satiliyor bulabilirsin .kirmizi renk adi ilk arabam.
Gecmis olsun canim .Cok kotu olmus ya bence tekrar dr a git. Krem vs verir .
Carsamba gunu ameliyat var biliosunuz ve oglum birden oksuruk ve burun akintisi basladi ya antibiyotik al dedi doktorum offf offff 4 gun kullancaz gecer demi kizlar yaaa bide bu cikti stresimin üstünee
Gecmis olsun insallah iyilesir .Stres olma bebegin etkilenir .

Ay kuzum benim yaaa antibiyotik alerji yapmis canim benim buyuk oglaninda gogusunde olmustu bole dokuntu bnmki 5 yasinda ama sen bi doktoruna sor devam edeyimmi die

Bir haftadır antibiyotiği kullanıyoruz ama yeni çıktı..
Cok bisey kaçırmadin ya Bim de de normal fiyattan satiliyor bulabilirsin .kirmizi renk adi ilk arabam.

Gecmis olsun canim .Cok kotu olmus ya bence tekrar dr a git. Krem vs verir .

Gecmis olsun insallah iyilesir .Stres olma bebegin etkilenir .

Evet gitmemiz lazım
Sağol canm

Geçmiş olsun canım çok kötü olmuş alerji yapmıs ilaç hemen kesseydin kullanmayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…