- 1 Ağustos 2014
- 8.810
- 12.560
- Konu Sahibi ayprensesii
- #83.401
Evi sanırım 2 hafta oldu temizlemeyeli. Bugün süpürdüm, sildim, banyo tuvalet temizledim. Bu sefer de 2 makine çamaşır, üstüne oğlumun çamaşırları var katlanacak. Yemek de uydurdum hızlı bir şeyler. Bir şeyi yaparsam diğeri kalıyor. Temizlik yaptım ama koltuklar oyuncak vs dolu, toplayamadım. Şimdi uyuttum yumurcağı. Kucakta o uyuyor, ben de telefonda bir şeyler bakıyorum işte. Açlık seviyem tavan şuan tabi. Bir de ne yemek yapsam yemiyor. İlla tatlı şeyler istiyor. Kendi yemeğimizden versem yer kesin ama onlar da salçalı, tuzlu. Yoruldum valla.
ya ishal cok kotu oldu, ilk gunler gibi gece kalkip bez degistiriyorumYaa cok iyi anliyorum .Allah kolaylik versin .Bizimki de ishal .Disi dun patladi hic bir sey yemiyor .Oynasin diye yere koymuştum küstü 1 saat agladi .
Ben onceden gec kahvalti yapıyordum .Simdi 6 da mutfaktayim .Babasina verip aksamkileri topluyorum .Sonra kahvalti hazirliyorum .Degilse mutfak savas alanina dönüyor
farkinda misiniz, yenidogan doneminden cok da farkli durumda degiliz hala tek basina oyalanmiyorlar, hala açiz, hala uyumuyorlar