-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #83.361
Geçmiş olsun cnm, kurtulmuşsun ne güzelSelam kızlar,
Bugün sabahtan kalktık diyetisyen randevum vardı 10 kilo verdim şükür 25 kaldıoradan da tırnak batmam için podolog a gittim. Burada tırnak batması yaşayan kızlar vardı turnak batmamı çukardı baya derinmiş ağladım resmen ama kurtuldum. Turnak uzayıp yatağına düzgünce oturana kadar takip edecekmiş düzenli. Cerrahi operasyonda doğal yapıyı bozuyor doktor sonuçta. O yüzden cerrahi işlem taraftarı değilim ben.
Bizden haberler bu kadar oğlumu bu hafta doktor kontrolüne götüreceğim 9. Ay. Bexero aşı vurulacak 420 lira civarıymışallah kolaylık versin çocuğu olana
Selam kızlar,
Bugün sabahtan kalktık diyetisyen randevum vardı 10 kilo verdim şükür 25 kaldıoradan da tırnak batmam için podolog a gittim. Burada tırnak batması yaşayan kızlar vardı turnak batmamı çukardı baya derinmiş ağladım resmen ama kurtuldum. Turnak uzayıp yatağına düzgünce oturana kadar takip edecekmiş düzenli. Cerrahi operasyonda doğal yapıyı bozuyor doktor sonuçta. O yüzden cerrahi işlem taraftarı değilim ben.
Bizden haberler bu kadar oğlumu bu hafta doktor kontrolüne götüreceğim 9. Ay. Bexero aşı vurulacak 420 lira civarıymışallah kolaylık versin çocuğu olana
Aynen benim de kafam karıştı ya bi de şu benekli muhabbeti o ayrı bir hastalık mı bir doktor ayrı diyor bir doktor aynı diyor ya da ben yanlış anladımMenenjitin b suşu mu bu cnm? Bizim doktor önermedi yaa, kafam karışık
Evet b suşu canım. Bizim sitede geçen yıl bir çocukta oldu ve bulaşıcı. Ortak havuzu boşaltıp dezenfekte ettiler. Herkes çok korktu bende o yüzden vurduracağım canım. Menveo ilk dozu 7. Ayda vurdurduk o 200 tl civarıydı. Bexero b suşu için bunu 9. Ayda vurulacak. Diğer dozlar 1 yaşından sonra olacakmış.Menenjitin b suşu mu bu cnm? Bizim doktor önermedi yaa, kafam karışık
Teşekkürler canım kurtuldum ama iyileşme sürecindeyiz basma üzerüne dedi salı kontrole gideceğim inş çabuk iyileşir. En azından tırnak çıktı ordan.Geçmiş olsun cnm, kurtulmuşsun ne güzelo bölümü hiç duymamıştım dermatoloji ilgilenir diye biliyordum onlar da dediğin gibi cerrahi müdahale ediyor ben de istemiyorum onu,aşı gerçekten çok pahalı ve çok önemli hastalık halbuki... Aynen kolaylık versin herkese
Evet b suşu canım. Bizim sitede geçen yıl bir çocukta oldu ve bulaşıcı. Ortak havuzu boşaltıp dezenfekte ettiler. Herkes çok korktu bende o yüzden vurduracağım canım. Menveo ilk dozu 7. Ayda vurdurduk o 200 tl civarıydı. Bexero b suşu için bunu 9. Ayda vurulacak. Diğer dozlar 1 yaşından sonra olacakmış.
Azı dişleri çıktı mı seninkinin? Çok hızlı gidiyor kuzucuk ya. Benimkinin 3 dişi var, dördüncü bir türlü patlayamadı, beyaz beyaz diş görünüyor ama patlayamıyor. Sütten kesme konusunda, ben kesersem benimki hiç uyumaz ki, meme harici hiçbir şey istemiyor. Arabada uyurdu, artık arabada da uyumuyor, çığlık atıyor. Dışarı çıkamaz oldum. Geçen otoyolda giderken zar zor emniyet şeridine çektik arabayı. Gözleri kapalı, nefessiz ağladı, ne yapsam susmadı, gözünü de açmadı. En son arabadan indim, biraz sakinledi. Süt ürünleri tüketince benimki huzursuzluğu artıyor. Ben diyetteyim hala. Diş çıkaran bebek memeden kesilmez diye biliyorum bir de. En ihtiyacı olduğu zamanmış. Çok zor işimizSelam kızlar, azı dislerinden tırsarken köpek dişlere tosladım. Gece 1 de ancak uyutabildigim çocuk 6 ya kadar inlemek suretiyle uyudu ve sabah 6 da insanlıktan çıktı baya baya bina inledi. Sabah 6 dan bu yana ayakta uyutuyoruz 10 dk sonra sinir kriziyle kalkıyor. Babasıyla kanguruda zıplıyorlar şu an. Geldiğimiz son nokta üst 2 köpek disi patladı henüz büyümedi. Alt 2 köpek dişi kabardı daha vakti var gibi S Susammmmm kızı alerji için doktora götürdüm bir arpa boyu yol alamadık. Alerji testi sonucunda çıkmaması alerjisi olmadığı anlamına gelmez esas olan tepkidir dedi. Süt yoğurt yememi daha ne kadar huzursuz olur onu görmemiz gerektiğini söyledi. Önce anne sütünü kes dedi sonra en azından gece beslenmesi yapma dedi. 3 Gün yapmadım ama bugün patladık o kadar çıldırdı ki emzirmeden az olan gece uykusu imkansızdı
Canım kocaelide geçen yıl b suşu ile vakaalar çoğalmış bir tane öğretmen de dahil o yüzden bizim doktorumuz vuralım dedi. Biz de sitede yaşayınca vurdurmaya karar verdik canım.Bende menveoyu geçen ay vurdurdum ilk dozu, b suşunu da doktora özellikle sordum. O aşının çok ateş yaptığını bebeği yorduğunu söyledi, hastalığın da yaygın olmadığını söyledi doktoru. Poff bilemedim..
Sırada azı olması gerekirken köpek dişlere başladı. Alt azıda kabarmış ama ,bu aralar ücretsize ayrılmayı çok isterdim ama imkansızAzı dişleri çıktı mı seninkinin? Çok hızlı gidiyor kuzucuk ya. Benimkinin 3 dişi var, dördüncü bir türlü patlayamadı, beyaz beyaz diş görünüyor ama patlayamıyor. Sütten kesme konusunda, ben kesersem benimki hiç uyumaz ki, meme harici hiçbir şey istemiyor. Arabada uyurdu, artık arabada da uyumuyor, çığlık atıyor. Dışarı çıkamaz oldum. Geçen otoyolda giderken zar zor emniyet şeridine çektik arabayı. Gözleri kapalı, nefessiz ağladı, ne yapsam susmadı, gözünü de açmadı. En son arabadan indim, biraz sakinledi. Süt ürünleri tüketince benimki huzursuzluğu artıyor. Ben diyetteyim hala. Diş çıkaran bebek memeden kesilmez diye biliyorum bir de. En ihtiyacı olduğu zamanmış. Çok zor işimiz
Geçmiş oldun canım kıyamam kuzuyaKizlar bu alerjimi isilik mi anlamadim sizce nedir ?
Eki Görüntüle 2255652
Goturdum once ama daha azdi alerji dedi gonderdi bugun cok kotu oldu banyo yaptirdim uydu cok terledi artik ondanmi oldu anlamadim tum sampuan sabun ve kremlerini mustela alacagumGeçmiş oldun canım kıyamam kuzuyaben hiç bilmiyorum doktora götürdünüz mü?
Canim cok gecmis olsun dermatite benziyor benim kiziminda boyle olmustu gogsu sonra ilerledi Simdi atlattik cok sukurKizlar bu alerjimi isilik mi anlamadim sizce nedir ?
Eki Görüntüle 2255652
Bende durunun sabun olanini kullaniyorum yikaniyor sonra tekrar durulama yapiyirum canim evet banyodan sonra uyudu cok terlemisti malesef sanki kiyafetleri yeni yikanmis gibiydi ondan sonra oldu zatenCanim cok gecmis olsun dermatite benziyor benim kiziminda boyle olmustu gogsu sonra ilerledi Simdi atlattik cok sukur
tavsiyem cok terletmemeye dikkat et
sicak su hic iyi gelmiyor ilik su olmasi lazim ve en onemlisi nemlendirmek biz la roche ve sudocrem kullaniyoruz
Ayrica deterjan yerine beyaz sabun kullaniyorum ve cift durulama yapiyorum
Toza karsi cok hassas oluyolar odasi surekli temizleniyor.yani tetikleyecek ne varsa onlemeye calisiyorum simdilik iyiyiz insallah birdaha tekrarlamaz kuzucugunda gecer insallah
Kiyamam yaBende durunun sabun olanini kullaniyorum yikaniyor sonra tekrar durulama yapiyirum canim evet banyodan sonra uyudu cok terlemisti malesef sanki kiyafetleri yeni yikanmis gibiydi ondan sonra oldu zatensize cok gecmis olsun insallah bizdexe gecerq
Gercekten cok hassas ogluma elim hafif degsin kizaran bir cocukKiyamam yadoktorunuz ne dedi mustela mi onerdi bize ankara dıskapi daki profosor la roche onerdi memnunda kaldik yani oneririm ..ah bebislerimiz cok hassaslar ya benimki de benden aldi galiba hapsuruyo ve hafif arada oksuruyo cok korkuyorum hastalanacak diye ilacda kullanamiyorum emzirdigimden dolayi sinuzit cok fena ya napsam.acaba bilemedim
Amin canim.cok tesekkurler . Bizde hipokort kullandik boynu ve yuzu cok kotu olmustu kizimin 3 gun kullandik cok etkili bi krem kortizon hemen etkisini gosteriyor onemli olan sonrasi temiz cildine sur ve nemlendiriciyi gunde bikacdefa kullan insallah tekrarlamaz canim ..Gercekten cok hassas ogluma elim hafif degsin kizaran bir cocukdr umuz hipokort verdi gunde 1 defa ama kortizonlu oda nereye kadar sinuzit icin sorkeli suyu burna cekmek iyi diyorlar dene istersen Allah acil sifalar versin hepimize