2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar merhaba
Artık çoğumuz yazamıyor bebekler büyüdükçe. Bizim tv bozuldu zaten oğluşa izletmemek için açmıyordum gündüz akşam da eşimle birer koltuk kapıp tvye bakıyormuşuz meğer. 2 gündür tv olmayınca oğluş uyuyor bizde bir muhabbet😂 bende yaptırmamaya karar verdim eylülde falan düşünürüz. Baktım bağımlıyız face insta kapattım hepsini biraz kafa dinliyoruz vallahi. 😊

Kızlar merhaba sabahı sabah ettik zerre uyumadık oğluş hasta oldu ishal gibi mukuslu kaka. Karnı ağrıdı yazık sabaha kadar kaka yaptıkça ağladı. Sabah en son kakayı tahlile götürdü eşim. Bişey yokmuş şükür. Dr diş döneminde ya da ek gıda döneminde olabilir bu tarz şeyler demiş prebiyotik vermiş. Şimdi daha iyi oğlum hala mukuslu kaka devam ediyor. Diş ne zormuş yaaa
gecmis olsun canim. Ya bizimki de 5 gundur ishal, 3 gundur reflor kullaniyoruz hicbir seye yaramadi. Hic tadim yok valla sabaha kadar bez degistirdim.

Kızlar merhaba
Artık çoğumuz yazamıyor bebekler büyüdükçe. Bizim tv bozuldu zaten oğluşa izletmemek için açmıyordum gündüz akşam da eşimle birer koltuk kapıp tvye bakıyormuşuz meğer. 2 gündür tv olmayınca oğluş uyuyor bizde bir muhabbet😂 bende yaptırmamaya karar verdim eylülde falan düşünürüz. Baktım bağımlıyız face insta kapattım hepsini biraz kafa dinliyoruz vallahi. 😊
en iyisini yapmissin. Esim de youtube bagimlisi. İzledikleri de bir seye benzese...

gecmis olsun canim. Ya bizimki de 5 gundur ishal, 3 gundur reflor kullaniyoruz hicbir seye yaramadi. Hic tadim yok valla sabaha kadar bez degistirdim.
Bizimki çok sık tuvalet yapmıyordu da mukuslu kaka vardı karnı ağrıdı canım. Kaka tahlili yaptordık temiz sadece mukus var. Dr diş dönemi ek gıda dönemi olabilir demiş. Şimdi iyi bakalım.

Bizimki çok sık tuvalet yapmıyordu da mukuslu kaka vardı karnı ağrıdı canım. Kaka tahlili yaptordık temiz sadece mukus var. Dr diş dönemi ek gıda dönemi olabilir demiş. Şimdi iyi bakalım.
Bizim doktor da mukus, kan, yesil renkte olursa tahlil gerekir dedi. Of bu diş işi ne zormus ya...

Merhaba kizlar .
Haftasonu esimin köyüne gittik .Biraz iyi geldi .Biraz sabrim zorlandi .Sukur gecti gitti .
Bu gece 2.disimiz icin sabahladik ve sabah ucu göründü :sampiyon:
Oyle mizmiz ki nasil avutacagimi sasirdim .Parka gittik. Ben kaydi duzelteyim diye yelteniyorum o salincaktan indircem saniyor ve ağlıyor. :KK48:
Kendinden büyüklere laf atiyor bababa ciciii diye .
Yeni bir sey öğrendi. Tv unitesindeki biblolari istiyor . Orayi isaret ediyo geell diyor .

Merhaba kizlar .
Haftasonu esimin köyüne gittik .Biraz iyi geldi .Biraz sabrim zorlandi .Sukur gecti gitti .
Bu gece 2.disimiz icin sabahladik ve sabah ucu göründü :sampiyon:
Oyle mizmiz ki nasil avutacagimi sasirdim .Parka gittik. Ben kaydi duzelteyim diye yelteniyorum o salincaktan indircem saniyor ve ağlıyor. :KK48:
Kendinden büyüklere laf atiyor bababa ciciii diye .
Yeni bir sey öğrendi. Tv unitesindeki biblolari istiyor . Orayi isaret ediyo geell diyor .
Neyseki dişiniz çıkmış bizim çok uzun sürüyor çıkması ve yaygarası bitmiyor. Bu arada parkta sallamaya ben cesaret edememistim bizde dün bütün gün paktaydık ama daha çok minikler diye korktum. Büyüdüler mi yoksa yaa:anne:

Yürüme arkadaşı alan yada kullanan var mı? Ben yürüteç almayacağım ama bari yürüme arkadaşı alayım diye düşündüm.

Neyseki dişiniz çıkmış bizim çok uzun sürüyor çıkması ve yaygarası bitmiyor. Bu arada parkta sallamaya ben cesaret edememistim bizde dün bütün gün paktaydık ama daha çok minikler diye korktum. Büyüdüler mi yoksa yaa:anne:
Evet ya ne uzun suruyor oyle .Kiyamam kuzucuklar ne zorluklarla büyüyor.
Ben 2.kez salincaga bindirdim. Ilkinde daha küçüktü tepki vermemisti .Bugunki tepkileri beni bitirdi .Orda annemmm kurban olurum diye haykirip minciklamayi cok istedim . Park ahalisinin bakislarini ustumeme cekmemek icin kendimi frenledim :KK45:
Hafif hafif salladigim halde nasil kahkahalar attı .Bence denemeye deger .Korkma .

Yürüme arkadaşı alan yada kullanan var mı? Ben yürüteç almayacağım ama bari yürüme arkadaşı alayım diye düşündüm.
Canım ben bime gelen yürüme arkadaşından almıştım 1 ay önce benim oğlum çok sevdi önündeki oyuncakları da oynuyor tutunup yürüyor odada.
AB0D73CB-3878-4990-85AA-14A2CEF0DD20.jpeg

Canım ben bime gelen yürüme arkadaşından almıştım 1 ay önce benim oğlum çok sevdi önündeki oyuncakları da oynuyor tutunup yürüyor odada.
Eki Görüntüle 2256140
Maşallah canım seninki erken kalkmış bizim bur tanesi tam ayaga kalkıyor sonra düşüyor diğerinind3 bir iki haftası var kalkmaya. Biyle birşey alsam işe yarar gibi düşünüyorum ama oturma yeri yok değil mi arkasında ayakta durup itiyor yani.

Maşallah canım seninki erken kalkmış bizim bur tanesi tam ayaga kalkıyor sonra düşüyor diğerinind3 bir iki haftası var kalkmaya. Biyle birşey alsam işe yarar gibi düşünüyorum ama oturma yeri yok değil mi arkasında ayakta durup itiyor yani.
Evet canım oturma yeri yok. Ama önce sen desteklersin gezdirirsin evde sonra o alışır. Çok hızlı gelişiyorlar. Benim oğlum çok hareketli yürümek üzere ama bizimkide gel gel falan alkış hiçbirşey yapmıyor😂 sürekli gözü ettafta.her çocuğun gelişim alanı farklı

Ayy bu disler beni mahvetti. Oyle ki kayinvalideme gittim kahvaltiya. İlgilendi de bir seyler yiyebildim. Çaresizlik seviyemi siz dusunun yani :-):-)
Allah yardım etsin ben seni çok iyi anlıyorum. Eğer çalışmıyor olsaydım bende insanlıktan çıkardım. Işe gelip dinleniyorum en azından.

Allah yardım etsin ben seni çok iyi anlıyorum. Eğer çalışmıyor olsaydım bende insanlıktan çıkardım. Işe gelip dinleniyorum en azından.
senin de isin zor canim, cifter cifter her sey. Evi, yemegi falan hep bos verdim, beyefendinin gonlu olsun diye =) bir de ishal :deli:

senin de isin zor canim, cifter cifter her sey. Evi, yemegi falan hep bos verdim, beyefendinin gonlu olsun diye =) bir de ishal :deli:
Evi sanırım 2 hafta oldu temizlemeyeli. Bugün süpürdüm, sildim, banyo tuvalet temizledim. Bu sefer de 2 makine çamaşır, üstüne oğlumun çamaşırları var katlanacak. Yemek de uydurdum hızlı bir şeyler. Bir şeyi yaparsam diğeri kalıyor. Temizlik yaptım ama koltuklar oyuncak vs dolu, toplayamadım. Şimdi uyuttum yumurcağı. Kucakta o uyuyor, ben de telefonda bir şeyler bakıyorum işte. Açlık seviyem tavan şuan tabi. Bir de ne yemek yapsam yemiyor. İlla tatlı şeyler istiyor. Kendi yemeğimizden versem yer kesin ama onlar da salçalı, tuzlu. Yoruldum valla.

Ayy bu disler beni mahvetti. Oyle ki kayinvalideme gittim kahvaltiya. İlgilendi de bir seyler yiyebildim. Çaresizlik seviyemi siz dusunun yani :-):-)
Yaa cok iyi anliyorum .Allah kolaylik versin .Bizimki de ishal .Disi dun patladi hic bir sey yemiyor .Oynasin diye yere koymuştum küstü 1 saat agladi .
Ben onceden gec kahvalti yapıyordum .Simdi 6 da mutfaktayim .Babasina verip aksamkileri topluyorum .Sonra kahvalti hazirliyorum .Degilse mutfak savas alanina dönüyor

X