2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar doğumdan sonra 23 kilo verip eski kiloma döndüm ama ben direk sporla başlamadım bir kaç gün sadece dans ettim ilk başlarda dans ve yumuşak hareketlerle başlayın birden zorlamayın, hemen ağır Spor ve açlık diyetleriyle başlamayın , azar azar ilerleyin birden fazla kilo verince de deri sarkıklığı oluyor
Maşallah canım bravo sana :sampiyon:
ben diyetisyen ile başladım çünkü emziriyorum sutumu etkilememem lazım benim 3 sezeryan göbek sarkikligi var ne kadarda verirsem sanırım göbek kalacak plank squat yapıyorum mekik çekemiyorum bel fıtığı var

Kızlar doğumdan sonra 23 kilo verip eski kiloma döndüm ama ben direk sporla başlamadım bir kaç gün sadece dans ettim ilk başlarda dans ve yumuşak hareketlerle başlayın birden zorlamayın, hemen ağır Spor ve açlık diyetleriyle başlamayın , azar azar ilerleyin birden fazla kilo verince de deri sarkıklığı oluyor
Benimde en az 10 kilo vermem gerekiyor, yaz geliyor hic bir kiyafeti kendime yakistiramiyorum nedense, gorenler boyle iyi olmus diyorlar ama ben mutlu degilim. Sadece gobek var onuda eritebilirsem cok iyi olacak. Bende zamaninda zumba yapardim ve cok etkiliydi hem dans hem spor iyiydi ama simde nerdeeeee

Nece konuşuyorsunuz :KK70: bölgesel zayıflama mı dedi biri
Canım YouTube da leslie diye Amerikalı bi hanım ablanın videoları var amacı evde spor yapmak isteyenlere spor yaptırmak 15-45 dakka versiyonları var yine fitness blender diye bir kanal da var YouTube da çok cici bir çift yine evde spor yapmak isteyenlere hareketler gösteriyor ama bu çok zor geliyordu bana Benim komple zayıflamaya var şahsen ama hamilelikten miras mı kaldı bilmiyorum göbüşüm hiç olmadığı kadar büyük eski fotolarıma bakıp üzülüyorum ne hale geldim diye

demlicaykeyfi demlicaykeyfi canım çok geçmiş olsun şimdi okudum
Ben bikaç kere gittim cıvıle ama hiç kaliteli seyler yok şikayet et Allah korumuş yavrunu ya daha kötü olsaydı dandik seyleri millete satıp ahını alıyorlar zıkkım olsun ☹️☹️

Maşallah canım bravo sana :sampiyon:
ben diyetisyen ile başladım çünkü emziriyorum sutumu etkilememem lazım benim 3 sezeryan göbek sarkikligi var ne kadarda verirsem sanırım göbek kalacak plank squat yapıyorum mekik çekemiyorum bel fıtığı var
Benimde en az 10 kilo vermem gerekiyor, yaz geliyor hic bir kiyafeti kendime yakistiramiyorum nedense, gorenler boyle iyi olmus diyorlar ama ben mutlu degilim. Sadece gobek var onuda eritebilirsem cok iyi olacak. Bende zamaninda zumba yapardim ve cok etkiliydi hem dans hem spor iyiydi ama simde nerdeeeee
Kızlar ben kendi taktiğimi anlatayım hiç bir diyet yapmadım emziriyorum diye canım bir şey çekmesin zaten öyle hemen kilo vereyim diye de başlamadım öyle stres oluyorum çünkü ben yavaş yavaş basliyayim ne kadar kilo gidebilirse gitsin önce hafif müzik eşliğinde ev işi yaparken bebek gezdirirken kucağımda sallarken falan sağa sola dönmeler falan gibi başladım mesela yürürken dizlerimi göbeğime kadar kaldırıp öyle yürüyordum yani düzenli bir spor değildi ama kilo alamayan ama hızlı kilo veren biri olduğum için hızlıca da gitti ama sezeryan olduğu için göbek sarkıklığı zor gitti hala da biraz yumuşak gibi şişmiş boşalmış balon gibi , zaten bebekler 2 yaşına girene kadar doğum kiloları kendi kendine gidiyormus 2 sene spor yapmasak da olurmuş bebekler ayaklanıp kendileri rahatça yürümeye koşmaya başlayana kadar kendimizle doğru düzgün ilgilenemiycez boşu boşuna gerilmeye gerek yok bence zamanla hepsi olcak inşallah

Merhaba sevgili anneler.bende eylül. Annesiyim ek.gıdaya başladık fakat alıştırma. Bardagininda Kararsız kaldım evde küçük. Şu bardağında içiyor ama dışarı. Çıkınca skinti oluyor avent akıtıyor diye almak istemedim var mı tavsiyeniz

Merhaba sevgili anneler.bende eylül. Annesiyim ek.gıdaya başladık fakat alıştırma. Bardagininda Kararsız kaldım evde küçük. Şu bardağında içiyor ama dışarı. Çıkınca skinti oluyor avent akıtıyor diye almak istemedim var mı tavsiyeniz
Ben avent aldım akıtma sorunu olmadı, kızım bardaktan veya biberondan içmeyi tercih ediyor o ayrı

Canım su için küçük 30cc olanlar kullanışlı oluyor. Zaten ilk onu kullanıyor. İster bineron ucı ister alıştırma bardak ucunu kullanabilirsin. Birde ilerisi için daha büyük olarak biz genelde mamajoo aldık memnunuz. Ama bence önce 30 cclik suluğu al gerisini sonra alırsın çoğumız kullanmadık

Ben avent aldım akıtma sorunu olmadı, kızım bardaktan veya biberondan içmeyi tercih ediyor o ayrı
İçebiliyor mu peki çoğu dış. Kasıyılı olarak kullandığını söylüyor yada bebeğin cekemedışını. Bizimkine bardak meraklı bide tutabilse küçücük. Elleriyle :emir_bebek:
Canım su için küçük 30cc olanlar kullanışlı oluyor. Zaten ilk onu kullanıyor. İster bineron ucı ister alıştırma bardak ucunu kullanabilirsin. Birde ilerisi için daha büyük olarak biz genelde mamajoo aldık memnunuz. Ama bence önce 30 cclik suluğu al gerisini sonra alırsın çoğumız kullanmadık
Teşekkür ederim.oda aklıma. Geldi.ama akıtır mi.acaba diye emin.olamadım küçük suluklarin.bide sanırım. Onda hangi marka.tavsiye edersiniz

Kızlar Günaydın
İlk olarak IKEA mama sandalyesi kullananlar memnun mu acaba? Hatırladığım kadarıya nevesta81 nevesta81 ve galiba @oinone27 mi kullanıyordu acaba? Bebekler hareketlendi artık, sizce düşme tehlikesi falan olur mu? Kemeriyle bağlayınca sağlam oluyor mu? (etiketledim ama olmuyor galiba)

Neden soruyorum, çünkü dün ben mutfakta yemek yaparken gözlerimin önünde önce mama sandalyesinin tepsisi kırıldı ve yere düştü, ardından da oğlum yüzüstü yere kapaklandı... Acilde travma doktoruna götürdük, 2 saat gözlemledi, uyumasına yemesine karışmıyorlar sadece ilk uykusunda 30 dk sonra uyandırıp kontrol ediliyor. Fiziksel olarak alnı mosmor oldu ama ailecek psikolojik travmayı zor atlatacağız gibi :kızgın::KK43::KK61:
Çok geçmiş olsun canım büyük bir şey atlatmışsınız, inşallah herşey temiz çıkar. Bizde bir tane ikea var ama biz hiç o sandalyede yemek dışında tutmadık yani çok hareketli Bizimkiler tutulacak gibi değiller sandalyede ters dönüyorlar ve kemerden çıkıyorlar o yüzden ne desem yalan olur.
Peg perego var bir tane onda uzun tutuyorum ama o daha güvenli.

Ben wee baby nin cam olanını kullanıyorum suluk ağzıyla memnunum canım. Benim oğlum biberon almıyor. biberon ağzını denemedim hiç o yüzden. Hatta şuan e bebekte indirimde sanırım wee baby

Instagram anneleri endiselendiren ve yetersiz hissettiren bir yer haline geldi tamamen. İnsta doktorlarıni takipten cikarcam
bence de çok gereksiz. Tarif için filan takip ediyordum ama hiç bakıyorum bile, ki arayınca tarif bulunuyor zaten. Bana da iyi hatırlattın ben de çıkarayım canım psikolojiyi bozuyor.

Çok geçmiş olsun canım Allah korumuş
Canım bu arada ben joie mimzy kullanıyorum çok memnunum ama onu almasaydım ikea da alırdım neticede kurumsal bir firma ve zibilyon tane güvenlik testleri vardır senin başına gelen bir olay ikea ürününde olmaz bence böyle bir şey duyulsa tazminattı marka prestiji bilmemene asla böyle bir risk almaz ikea tüm dünyada satılan bir model klasik sandalyesi düşünüyorsan almanı tavsiye ederim en azından gücenliknaçısındam
oha çok geçmiş olsun :KK43: ben ikea kullanıyorum. daha kemer bağlamadım hiç ama sağlam gözüküyor masalar. zaten ikea gibi global bir firma riske atmaz güveniyorum yani.
Yaaaa çok geçmiş olsun, çok üzüldüm. Kıyamam yavruya ya :KK43:
Canım çok geçmiş olsun oyy çok üzüldüm paşana :KK43:
Ben şoktan aldım Pilsan marka ama tepsisi çıksa da önü kapalı hay Allah'ım nasıl bu şekilde üretmişler
demlicaykeyfi demlicaykeyfi canım çok geçmiş olsun şimdi okudum
Ben bikaç kere gittim cıvıle ama hiç kaliteli seyler yok şikayet et Allah korumuş yavrunu ya daha kötü olsaydı dandik seyleri millete satıp ahını alıyorlar zıkkım olsun ☹☹
Çok geçmiş olsun canım büyük bir şey atlatmışsınız, inşallah herşey temiz çıkar. Bizde bir tane ikea var ama biz hiç o sandalyede yemek dışında tutmadık yani çok hareketli Bizimkiler tutulacak gibi değiller sandalyede ters dönüyorlar ve kemerden çıkıyorlar o yüzden ne desem yalan olur.
Peg perego var bir tane onda uzun tutuyorum ama o daha güvenli.
kizlar cok cok sag olun. Gercekten ciddi bir sey atlattik... Oglan inanilmaz aglak ve ekstra uykusuz, gercek anlamda da 24 saat emmek istiyor, sanirim sadece oyle guvende hissedebiliyor. Babasi normal sekilde yere oturtmak istedi acayip agladi, yine dusmeyi hatirladi herhalde. Boyle bir sey yasadigi icin cok uzgunum hele ki bugun bir akraba, kemerini baglasaydin dusmezdi dedi. Cunku ben bunu dusunemiyorum ve kendimi yeterince suclamiyorum (!!!)
Forse Forse
Instagram anneleri endiselendiren ve yetersiz hissettiren bir yer haline geldi tamamen. İnsta doktorlarıni takipten cikarcam
bence de ve suan tek yaptiklari paylasim birbirlerini onermek ki bosuna ana sayfayi isgal ediyorlar

demlicaykeyfi demlicaykeyfi çok geçmiş olsun çok üzüldüm :KK43: mama sandalyelerinin ön masası çıkınca bebeğin önünde koruma oluyor masa olmasa bile bebek düşmesin diye alırken öyle olanindan seçin , benimkini çektim bu şekil oluyor önü kızım büyüdüğü zaman biz bunu salıncak olarak ta kullanmıştık sandalyesini çıkarıp asmıştık kemer takmaya gerek olmuyor , inşallah bir daha böyle olay yaşamazsınız Rabbim korusun çocuklarımızı inşallah
cok tesekkurler. Gercekten aklim cikti, Allah kimseye yasatmasin boyle bir sey.

X