-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #82.961
Benmi yazdım diye düşündüm bir an, meme ağzında çekiştirerek yüzüstü dönüyor. Sonra toparlanıp oturuyor ve avazı çıktığı kadar bağırarak ağlıyor. 3 gecedir 5 gibi aynı senaryo, mama yapıp yediriyorum sonra kanguruda zıplayarak uyutuyorum
Bizde de durum aynı canım, uyanıp emiyor ve bir daha uyutmak için genelde uğraş veriyoruz. Sitenin yeni hali konusunda katılıyorum bende girsem bile yazma fırsatımda her zaman olmuyor.
Benim kızım küçükken olmuştu öyle bir gün ben kızıma bakarken babası evi süpürdü ikimiz beraber izledik babayı ondan sonra korkusu geçti süpürge çalışırken yalnız kalmak mı istemiyor yoksa babası heybetli diye güven mi geldi kızıma nedenini bilemedim ama geçti gitti çok şükürKizlar gunaydin benim oglan son 10 gundur elektirok supurgesinde kiyameti kopariyor uyurken denedim beraber denedim yok olmuyorevi bok goturuyor sizlerde boyle bir durum varmi nasil tekrar alistirabilirim
Ya leslie sence işe yarıyor mu?Ben kız kanguruda takılıyken leslie yapmaya başladım
Anladim canim. Ben bir sorun olacağını sanmıyorum. Ama icinin rahat etmesi açısından götür.
Yok canim.
1 ay yatan icin cok zor bakan kişiye daha da zor .Allah yardimciniz olsun canim. Ayagim kırıldığında 40 gun yatmistim.O kadar sıkıcı ki istemeden etrafımdakileri kirmistim .Ama hepsi gelip geciyor.Gececegini düşün ve pozitif ol .Esinin morale ihtiyaci olacak.
Çok geçmiş olsun cnm. Kardeşim 2 sene önce olmuştu. İş yerinde kitlenmişti ambulans gelip acil ameliyata gitmişti. Ama çok iyi iki senedir, ameliyattan sonrada öyle uzun yatmadı. 1 ay gözünü korkutmasın.
Forse Öncelikle doğum günün kutlu olsun canım bu sene değişik bir doğum günü geçiriyorsun ama inşallah herşey daha iyi olur. Eşinede çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda düzelir.
Geçmiş olsun canım. Testi nasıl yaptılar deriden mi kandan mı? Bizim süt ürünleri ve yumurta için deriden yapıldı alerji çıkmadı. Ama kollarındaki egzamalar geçmiyor hala. Yumurtayı kestim biraz kızarıklar söndü gibi ama geçmedi yine tamamen. Siz de egzama tarzı döküntüler var mı?
Forse doğum günün kutlu olsun canım. Ayrıca çok geçmiş olsun. İnş kısa sürede toparlanır eşin.
Günaydın kızlar. Sepet beşik küçük gelince büyük beşik aldık. 70*130 ölçüleri. Uyku seti bakıyorum şimdi ama sadece yan koruma alıp nevresim mi almalıyım yoksa uyku seti mi almalıyım sizce kararsız kaldım? Uyku seti alacaksam hangi markayı önerirsiniz? Çoğu uyku seti 60*120 1-2 modelde 70*130 gördüm sizin bildiğiniz markalar var mı?
Forse nasılsın canım eşin ayaklanabildi mi
Çok üzüldüm canım, oğlun nasıl iyi mi? Allah beterinden korusun, sen de güvendiğin markaları tercih et canım benim. Bu insafsız markacıkları(?) her yerde ayıplamak gerek ki ellerinde patlasın ayıplı malları. Çok geçmiş olsun...Kızlar Günaydın
İlk olarak IKEA mama sandalyesi kullananlar memnun mu acaba? Hatırladığım kadarıya @nevesta81 ve galiba @oinone27 mi kullanıyordu acaba? Bebekler hareketlendi artık, sizce düşme tehlikesi falan olur mu? Kemeriyle bağlayınca sağlam oluyor mu? (etiketledim ama olmuyor galiba)
Neden soruyorum, çünkü dün ben mutfakta yemek yaparken gözlerimin önünde önce mama sandalyesinin tepsisi kırıldı ve yere düştü, ardından da oğlum yüzüstü yere kapaklandı... Acilde travma doktoruna götürdük, 2 saat gözlemledi, uyumasına yemesine karışmıyorlar sadece ilk uykusunda 30 dk sonra uyandırıp kontrol ediliyor. Fiziksel olarak alnı mosmor oldu ama ailecek psikolojik travmayı zor atlatacağız gibi
sağol canım benim. Çok şükür toparladı.. 5 gün pansuman yaptım birde dikişine..mikrocerrahi ama 7-8 cm açmışlar.Acil şifalar diliyorum canım. Ben yeni gördüm. Umarım toparlamıştır
Canım çok geçmiş olsun oyy çok üzüldüm paşanaKızlar Günaydın
İlk olarak IKEA mama sandalyesi kullananlar memnun mu acaba? Hatırladığım kadarıya @nevesta81 ve galiba @oinone27 mi kullanıyordu acaba? Bebekler hareketlendi artık, sizce düşme tehlikesi falan olur mu? Kemeriyle bağlayınca sağlam oluyor mu? (etiketledim ama olmuyor galiba)
Neden soruyorum, çünkü dün ben mutfakta yemek yaparken gözlerimin önünde önce mama sandalyesinin tepsisi kırıldı ve yere düştü, ardından da oğlum yüzüstü yere kapaklandı... Acilde travma doktoruna götürdük, 2 saat gözlemledi, uyumasına yemesine karışmıyorlar sadece ilk uykusunda 30 dk sonra uyandırıp kontrol ediliyor. Fiziksel olarak alnı mosmor oldu ama ailecek psikolojik travmayı zor atlatacağız gibi
10 günü bilmemde bugün benimkide aynı emekliyor diye temizlik yapalım dedik kıyameti kopardı. Çalışmasa bile bakıp bakıp ağlıyor saftirik
Bizdede oyle aniden basladi bakalim bugun araba gibi surup ustune oturttum daha iyiydiBenimki de çok korkuyor. Eskiden korkmazdı, birden bire başladı bu korkusu da.
Bende ustune oturtup gezdirdimBenim kızım küçükken olmuştu öyle bir gün ben kızıma bakarken babası evi süpürdü ikimiz beraber izledik babayı ondan sonra korkusu geçti süpürge çalışırken yalnız kalmak mı istemiyor yoksa babası heybetli diye güven mi geldi kızıma nedenini bilemedim ama geçti gitti çok şükür
İnşallah geçmiştir canım :)Bende ustune oturtup gezdirdimbugun aglamadi ama sonrasini bilemiyorum
Deey zamanın birinde o hatunla 23 kilo vermiştim. Eşimle ondan sonra tanıştık gelinliğe girerken zayıftım çok şükürYa leslie sence işe yarıyor mu?
Ben 16 kilo verdim doğumdan sonra ama gobegim var oyuzden bölgesel çalışmayı düşünüyorum artıkYa leslie sence işe yarıyor mu?
Peki Leslie her gün yapıyor musun? Daha doğrusu kilo verdiğin dönemde düzenin nasıldı ? 1 mile hatta 3 mile bile bana çok da işe yaramaz gibi geliyor hiit egzersizleri ile kıyaslayıncaDeey zamanın birinde o hatunla 23 kilo vermiştim. Eşimle ondan sonra tanıştık gelinliğe girerken zayıftım çok şükürtüp bebek iğneleri aman ye bebek kilo alsın yok süt olsun derken aldım baya. Leslie kuzuma dönme vaktim geldi :)
Bazen leslie sıkıyor bi de işe yaramaz gibi geliyor fitness blender var mesela en fit olduğum dönemde bile beni acayip terletir ve yorardı leslie ile karşılaştırınca. Leslie beni şu an toparlar mı açana sabah akşam 3 mile mi yapıyor kilo verenlerBen 16 kilo verdim doğumdan sonra ama gobegim var oyuzden bölgesel çalışmayı düşünüyorum artık
Spor yapmayan biri için Leslie müthiş fayda sağlıyor ama spor yapana hafif gelir 3 mil var 45 dk sürüyor hem insanı çok zorlamiyor hemde ritmi güzel sıkmıyor
Nece konuşuyorsunuzBazen leslie sıkıyor bi de işe yaramaz gibi geliyor fitness blender var mesela en fit olduğum dönemde bile beni acayip terletir ve yorardı leslie ile karşılaştırınca. Leslie beni şu an toparlar mı açana sabah akşam 3 mile mi yapıyor kilo verenler
Off çok güzel vermişsin yine verirsinDeey zamanın birinde o hatunla 23 kilo vermiştim. Eşimle ondan sonra tanıştık gelinliğe girerken zayıftım çok şükürtüp bebek iğneleri aman ye bebek kilo alsın yok süt olsun derken aldım baya. Leslie kuzuma dönme vaktim geldi :)
Doğumdan beri yapmadiysan fayda sağlar yani hareket etmeni sağlıyor ama bolgesel düşünürsen evet sağlamaz gibi geliyor ama çokta var sadece leslie ile zayıflayanBazen leslie sıkıyor bi de işe yaramaz gibi geliyor fitness blender var mesela en fit olduğum dönemde bile beni acayip terletir ve yorardı leslie ile karşılaştırınca. Leslie beni şu an toparlar mı açana sabah akşam 3 mile mi yapıyor kilo verenler
Evet canım artık kuzular büyüdü yazda geliyor artık zayiflayalim diyoruzNece konuşuyorsunuzbölgesel zayıflama mı dedi biri