2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bizde de durum aynı canım, uyanıp emiyor ve bir daha uyutmak için genelde uğraş veriyoruz. Sitenin yeni hali konusunda katılıyorum bende girsem bile yazma fırsatımda her zaman olmuyor.

Yeni haline hic alisamadm sitenin bazen girip yeni halini gorunce geri kapiyprum okumadan:) napicaz bilmiyorum nezaman duzelcek bu veletlerin uykulari insan gibi uyicaz hayr psikolojim iyicr bozuldu;(

Kizlar gunaydin benim oglan son 10 gundur elektirok supurgesinde kiyameti kopariyor uyurken denedim beraber denedim yok olmuyor evi bok goturuyor sizlerde boyle bir durum varmi nasil tekrar alistirabilirim
Benim kızım küçükken olmuştu öyle bir gün ben kızıma bakarken babası evi süpürdü ikimiz beraber izledik babayı ondan sonra korkusu geçti süpürge çalışırken yalnız kalmak mı istemiyor yoksa babası heybetli diye güven mi geldi kızıma nedenini bilemedim ama geçti gitti çok şükür

demlicaykeyfi çok geçmiş olsun çok üzüldüm mama sandalyelerinin ön masası çıkınca bebeğin önünde koruma oluyor masa olmasa bile bebek düşmesin diye alırken öyle olanindan seçin , benimkini çektim bu şekil oluyor önü kızım büyüdüğü zaman biz bunu salıncak olarak ta kullanmıştık sandalyesini çıkarıp asmıştık kemer takmaya gerek olmuyor , inşallah bir daha böyle olay yaşamazsınız Rabbim korusun çocuklarımızı inşallah

Eklentiler

• 1553338782086.jpg
    109,4 KB · Görüntüleme: 40
Forse çok geçmiş olsun canım
Forse nasılsın canım eşin ayaklanabildi mi
Çok üzüldüm canım, oğlun nasıl iyi mi? Allah beterinden korusun, sen de güvendiğin markaları tercih et canım benim. Bu insafsız markacıkları(?) her yerde ayıplamak gerek ki ellerinde patlasın ayıplı malları. Çok geçmiş olsun...

Kızlar sizlere yazdım mı yazmadım mı hatırlamıyorum, soranlarınız hepiniz sağolun. Eşim iyi ayaklandı iyice. Ama çocuğu hiç tutamıyor, kollarım kopuyor. Atak yüzünden acayip ağlak mızmızdı çok yordu beni ama canı sağolsun şimdi atak biraz daha hafifledi. Diş çıkarmaya devam ediyor uykular iyi değil. Yemek işini öyle böyle hallediyorum. Hiç hallrtmesem nolucak hazırı getirirler napalım. Canlar sağolsun, herkes iyidir umarım... takip edemiyorum da..şimdi demliçaykeyfi ni görünce dayanamadım , Allah beterinden korusun herkes önlem alsın ben de artık kemer takıcam(takmıyordum çocuğa )

Acil şifalar diliyorum canım. Ben yeni gördüm. Umarım toparlamıştır
sağol canım benim. Çok şükür toparladı.. 5 gün pansuman yaptım birde dikişine..mikrocerrahi ama 7-8 cm açmışlar.
Sizler nasılsınız ? Sen de bayadır görünmüyordun iyi misiniz?

Kızlar kaç gündür girip yazayım diyorum benimki fırsat vermiyor dişleri patlasa da hala huysuzluk devam ediyor , ayrıca kırklı zamanlarına geri döndük bebek arabasında uyuymaya başladı gündüzleri bebek arabasında gezdiriyoruz uyusun diye arabadan alınca ağlayıp uyanıyor almasak da arabada donemiyor diye sinirlenip uyanıyor uyandığı zaman hop tekrar gezdir ben büyüsün de rahatlayayim derken bizimki küçülüyor sanki , bir de geçmeyen pişiği olan arkadaşlar bütün merhemleri bir kenara atın zira kortizonlu merhem bile geçiremedi en basitinden bebe pudrası anında soldurdu anında iyileşti arada kızarır gibi olduğu zaman hemen dokuyorum tek seferde geçiyor pişik olmadan önce sürekli nemlendirilse pişik olmuyor ama olunca da geçmezse bi deneyin derim , inşallah kullanmanıza gerek kalmaz

Canım çok geçmiş olsun oyy çok üzüldüm paşana
Ben şoktan aldım Pilsan marka ama tepsisi çıksa da önü kapalı hay Allah'ım nasıl bu şekilde üretmişler

10 günü bilmemde bugün benimkide aynı emekliyor diye temizlik yapalım dedik kıyameti kopardı. Çalışmasa bile bakıp bakıp ağlıyor saftirik

Canim ben makinayi en dusuk seviyede calistirip araba gibi surdum hatta ustune bindirip gezdirdim bugunluk gecti korkusu bakip bakip guluyor sukur temizleyebildim evi

Bende ustune oturtup gezdirdim bugun aglamadi ama sonrasini bilemiyorum

Ya leslie sence işe yarıyor mu?
Ben 16 kilo verdim doğumdan sonra ama gobegim var oyuzden bölgesel çalışmayı düşünüyorum artık
Spor yapmayan biri için Leslie müthiş fayda sağlıyor ama spor yapana hafif gelir 3 mil var 45 dk sürüyor hem insanı çok zorlamiyor hemde ritmi güzel sıkmıyor

Peki Leslie her gün yapıyor musun? Daha doğrusu kilo verdiğin dönemde düzenin nasıldı ? 1 mile hatta 3 mile bile bana çok da işe yaramaz gibi geliyor hiit egzersizleri ile kıyaslayınca sabah akşam 3 mile mi yapıyordun ?

Bazen leslie sıkıyor bi de işe yaramaz gibi geliyor fitness blender var mesela en fit olduğum dönemde bile beni acayip terletir ve yorardı leslie ile karşılaştırınca. Leslie beni şu an toparlar mı açana sabah akşam 3 mile mi yapıyor kilo verenler

Nece konuşuyorsunuz bölgesel zayıflama mı dedi biri

Off çok güzel vermişsin yine verirsin
Doğumdan beri yapmadiysan fayda sağlar yani hareket etmeni sağlıyor ama bolgesel düşünürsen evet sağlamaz gibi geliyor ama çokta var sadece leslie ile zayıflayan

Nece konuşuyorsunuz bölgesel zayıflama mı dedi biri
Evet canım artık kuzular büyüdü yazda geliyor artık zayiflayalim diyoruz
Gerçi ben iki aylıkken çevre baskısı yüzünden sağlıklı beslenmeye başladım beni gören hayırlı olsun demeden aaa nekadar kilo almışsın dedi
bende baktım psikoloji gidiyor beden ve ruh sağlığım için başladım :)

Kızlar doğumdan sonra 23 kilo verip eski kiloma döndüm ama ben direk sporla başlamadım bir kaç gün sadece dans ettim ilk başlarda dans ve yumuşak hareketlerle başlayın birden zorlamayın, hemen ağır Spor ve açlık diyetleriyle başlamayın , azar azar ilerleyin birden fazla kilo verince de deri sarkıklığı oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…