- 12 Nisan 2009
- 7.777
- 26.117
- 42
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #82.921
Canım aliexpresstenmi aldınızKizlar Çin den oyuncak aldik yine .
Geldi cok beğendik hayvan figürlü piyano. Benim kolananin inek ve kuzu sempatisi var .Basıp basip gülüyo mö diyor .Melodi calinca kafasini salliyor
Benmi yazdım diye düşündüm bir an, meme ağzında çekiştirerek yüzüstü dönüyor. Sonra toparlanıp oturuyor ve avazı çıktığı kadar bağırarak ağlıyor. 3 gecedir 5 gibi aynı senaryo, mama yapıp yediriyorum sonra kanguruda zıplayarak uyutuyorumKızlar nasılsınız uzun zamandr giremiyor vede yazılanları okuyamiyorum. Tabi bunda sitenin degismis olmasininda etkisi var yeni halini sevemedm gitti. Benm kizim geceleri cok uyanmasina ek olarak bir suredr. Gece emerkwn oturur pozisyona gelmeye calisio hatta bazen oturuo etrafa bakio aglio uykusunu iyoce kacirio. Gece kac defa uyandigimizi sayamiyorum cok yordum. Bide uyaninca tekrar tekrar uyutmaya calismak zorunda kaliyorum napsam bilemedm. Sizler naslsnz sizlerde durumlar nasl
Bizde de durum aynı canım, uyanıp emiyor ve bir daha uyutmak için genelde uğraş veriyoruz. Sitenin yeni hali konusunda katılıyorum bende girsem bile yazma fırsatımda her zaman olmuyor.Kızlar nasılsınız uzun zamandr giremiyor vede yazılanları okuyamiyorum. Tabi bunda sitenin degismis olmasininda etkisi var yeni halini sevemedm gitti. Benm kizim geceleri cok uyanmasina ek olarak bir suredr. Gece emerkwn oturur pozisyona gelmeye calisio hatta bazen oturuo etrafa bakio aglio uykusunu iyoce kacirio. Gece kac defa uyandigimizi sayamiyorum cok yordum. Bide uyaninca tekrar tekrar uyutmaya calismak zorunda kaliyorum napsam bilemedm. Sizler naslsnz sizlerde durumlar nasl
Emekleme de master yaptık artık şu anda koltuk ünite sehpa duvar bilimum yerlere tutunup kalkma revaçta 8 aylık cüce yürümek peşinde resmen artık yerde oturup onu tutmaktan popom ağrıyor resmen@RYSA @Mervikkkk geçmiş olsun. Bizim hatunda park yatağa koyunca ayaklanıp etrafı izliyor kenarlar yastık dolu çarpmasın diye. Emeklemeye başladı bugün kapı araları sıkıntılı geçerken yalpalayarak kapıya vurdu bugün. Peşinden bende emekliyorum ellerim iki yanda korumalı geziyoruz
Gerçekten böyle bir dönem var ver taş olsan catlarsin öyle diyim....
Canım bız 17 temmuz dgumluyuz 38 .hafta planlı sezeryan beklenen tarıh dedıgınız 40.hafta mı baz alınıorCanım atak dönemi doğduğu güne göre değil doğması gereken güne göre hesaplanıyor. Biz 1 temmuz doğumluyuz ama atak tablosunda 13 temmuzu baz alıyoruz. Ama ataktır muhtemelen bu atak 1 ay kadar sürüyor çünkü :)
Hurma yada kayısı kaynatılmış suyla yapsan işe yararmı. Benim gece demeye dilim varmıyor rezil haldeyimSaat başı uyandı bu gece ve bir gram süt içmiyor artık şeker katicam şu mamaya
Kayısıyı ya da gunkurusunun kendisini dahi yemiyor. Makarnalutfenden organik pekmez sipariş verdim haaaalaaa gelecek bir hafta olduHurma yada kayısı kaynatılmış suyla yapsan işe yararmı. Benim gece demeye dilim varmıyor rezil haldeyim
bir de kuru üzümü kaynatıp tatlandırıcı niyetine kullanıyorlarKayısıyı ya da gunkurusunun kendisini dahi yemiyor. Makarnalutfenden organik pekmez sipariş verdim haaaalaaa gelecek bir hafta olduMinnoş emekliyordu umutluydum ise yaramadı mi
Canım geçmiş olsun ikea sandalyede mi oldu bu ?Kızlar Günaydın
İlk olarak IKEA mama sandalyesi kullananlar memnun mu acaba? Hatırladığım kadarıya @nevesta81 ve galiba @oinone27 mi kullanıyordu acaba? Bebekler hareketlendi artık, sizce düşme tehlikesi falan olur mu? Kemeriyle bağlayınca sağlam oluyor mu?
Neden soruyorum, çünkü dün ben mutfakta yemek yaparken gözlerimin önünde önce mama sandalyesinin tepsisi kırıldı ve yere düştü, ardından da oğlum yüzüstü yere kapaklandı... Acilde travma doktoruna götürdük, 2 saat gözlemledi, uyumasına yemesine karışmıyorlar sadece ilk uykusunda 30 dk sonra uyandırıp kontrol ediliyor. Fiziksel olarak alnı mosmor oldu ama ailecek psikolojik travmayı zor atlatacağız gibi
sağ ol canım, yok ben civilimden masa sandalye olarak da kullanılabilen bir sandalye almıştım, almaz olaymışım. Nasıl kırıldı o tepsi hala aklım almıyor. Her yere şikayet edeceğim biraz şoku atlatıncaCanım geçmiş olsun ikea sandalyede mi oldu bu ?
Yok ya 5 te kanguruda zıplıyordukKayısıyı ya da gunkurusunun kendisini dahi yemiyor. Makarnalutfenden organik pekmez sipariş verdim haaaalaaa gelecek bir hafta olduMinnoş emekliyordu umutluydum ise yaramadı mi