2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bugün bime bebislerimiz için yer karosu ve şekil takmalı ev gelmiş
Ben aldım gayet güzel tavsiye ederim

Benmi yazdım diye düşündüm bir an, meme ağzında çekiştirerek yüzüstü dönüyor. Sonra toparlanıp oturuyor ve avazı çıktığı kadar bağırarak ağlıyor. 3 gecedir 5 gibi aynı senaryo, mama yapıp yediriyorum sonra kanguruda zıplayarak uyutuyorum

Bizde de durum aynı canım, uyanıp emiyor ve bir daha uyutmak için genelde uğraş veriyoruz. Sitenin yeni hali konusunda katılıyorum bende girsem bile yazma fırsatımda her zaman olmuyor.

Emekleme de master yaptık artık şu anda koltuk ünite sehpa duvar bilimum yerlere tutunup kalkma revaçta 8 aylık cüce yürümek peşinde resmen artık yerde oturup onu tutmaktan popom ağrıyor resmen
Bide Abisiyle evi koşarak tur atma favorisi abisi koltukaltından tutup koşturmaya çalışıyor bizim velette Hüseyin Bolt gibi valla resmen uçuyor

Canım bız 17 temmuz dgumluyuz 38 .hafta planlı sezeryan beklenen tarıh dedıgınız 40.hafta mı baz alınıor

Hurma yada kayısı kaynatılmış suyla yapsan işe yararmı. Benim gece demeye dilim varmıyor rezil haldeyim
Kayısıyı ya da gunkurusunun kendisini dahi yemiyor. Makarnalutfenden organik pekmez sipariş verdim haaaalaaa gelecek bir hafta oldu Minnoş emekliyordu umutluydum ise yaramadı mi

Kızlar Günaydın
İlk olarak IKEA mama sandalyesi kullananlar memnun mu acaba? Hatırladığım kadarıya nevesta81 ve galiba oinone27 mi kullanıyordu acaba? Bebekler hareketlendi artık, sizce düşme tehlikesi falan olur mu? Kemeriyle bağlayınca sağlam oluyor mu? (etiketledim ama olmuyor galiba)

Neden soruyorum, çünkü dün ben mutfakta yemek yaparken gözlerimin önünde önce mama sandalyesinin tepsisi kırıldı ve yere düştü, ardından da oğlum yüzüstü yere kapaklandı... Acilde travma doktoruna götürdük, 2 saat gözlemledi, uyumasına yemesine karışmıyorlar sadece ilk uykusunda 30 dk sonra uyandırıp kontrol ediliyor. Fiziksel olarak alnı mosmor oldu ama ailecek psikolojik travmayı zor atlatacağız gibi

gece uykusunu alamayanlar olarak cümleten günaydın kızlar bu bebişlerin parmak ucuna basmalarından tam tabanları üzerine basmaları süreci nasıl gelişiyor ? Zamanla mı bizim mi destek olmamız lazım

Kayısıyı ya da gunkurusunun kendisini dahi yemiyor. Makarnalutfenden organik pekmez sipariş verdim haaaalaaa gelecek bir hafta oldu Minnoş emekliyordu umutluydum ise yaramadı mi
bir de kuru üzümü kaynatıp tatlandırıcı niyetine kullanıyorlar

Canım geçmiş olsun ikea sandalyede mi oldu bu ?

Canım geçmiş olsun ikea sandalyede mi oldu bu ?
sağ ol canım, yok ben civilimden masa sandalye olarak da kullanılabilen bir sandalye almıştım, almaz olaymışım. Nasıl kırıldı o tepsi hala aklım almıyor. Her yere şikayet edeceğim biraz şoku atlatınca

Markası Baby Force, herkes bilsin, zaten sikayetvar sitesinde de aynı olay defalarca yaşanmış. Neden almadan önce orayı okumadım ki, akılsız kafam yüzünden oğlum neler yaşadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…