2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım çok geçmiş olsun hangisini kullanıyordun sen allah korumuş. Ben ikea kullanıyorum şimdilik bir sorun olmadı. Koltuğun önü ve bacak arası bir bütün masayı çıkarsan bile önü boş kalmıyor.

Civilimi zaten gözüm hiç tutmadı geçen bir şey bakıyordum değişim iade yok diyorlar ne saçma mahalle bakkalı stili müşteri memnuniyeti yok gibi geldi

çok geçmiş olsun. Tepsi nasıl kırılır o kadarcik bebeğin kuvvetiyle

Kendini suçlama canım ya deneyim oldu bir daha oradan alışveriş yapmazsın
yapmam canim yapmam. Cocugu da araba koltuguna bebek arabasina ana kucagina hep baglardim, sandalyeye baglamadim da boyle oldu
çok geçmiş olsun. Tepsi nasıl kırılır o kadarcik bebeğin kuvvetiyle
sag ol canim ya zaten bizimki oyle cok aktif hareketli bir bebek de degil ki, inanilmaz derecede uydurukmus, once tepsi dustu, sonra iyi ki oglum tepsinin ustune dusmedi, her sey olabilirdi

Kizlar gunaydin benim oglan son 10 gundur elektirok supurgesinde kiyameti kopariyor uyurken denedim beraber denedim yok olmuyor evi bok goturuyor sizlerde boyle bir durum varmi nasil tekrar alistirabilirim

Markası Baby Force, herkes bilsin, zaten sikayetvar sitesinde de aynı olay defalarca yaşanmış. Neden almadan önce orayı okumadım ki, akılsız kafam yüzünden oğlum neler yaşadı.
Gecmis olsun cnm, ben kullanmiyorum ikea mama sandalyesi ama kullanan arkadasim var 1.5 yasinda kizi cok memnun bir sikinti yasamadi hic.

Canım bu arada ben joie mimzy kullanıyorum çok memnunum ama onu almasaydım ikea da alırdım neticede kurumsal bir firma ve zibilyon tane güvenlik testleri vardır senin başına gelen bir olay ikea ürününde olmaz bence böyle bir şey duyulsa tazminattı marka prestiji bilmemene asla böyle bir risk almaz ikea tüm dünyada satılan bir model klasik sandalyesi düşünüyorsan almanı tavsiye ederim en azından gücenliknaçısındam

oha çok geçmiş olsun ben ikea kullanıyorum. daha kemer bağlamadım hiç ama sağlam gözüküyor masalar. zaten ikea gibi global bir firma riske atmaz güveniyorum yani.

Yaaaa çok geçmiş olsun, çok üzüldüm. Kıyamam yavruya ya

Kizlar gunaydin benim oglan son 10 gundur elektirok supurgesinde kiyameti kopariyor uyurken denedim beraber denedim yok olmuyor evi bok goturuyor sizlerde boyle bir durum varmi nasil tekrar alistirabilirim
10 günü bilmemde bugün benimkide aynı emekliyor diye temizlik yapalım dedik kıyameti kopardı. Çalışmasa bile bakıp bakıp ağlıyor saftirik

Benimki de çok korkuyor. Eskiden korkmazdı, birden bire başladı bu korkusu da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…