- 13 Nisan 2017
- 2.783
- 3.361
- 38
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #82.861
Ben irmik hergun veriyorum pirinc unu yulaf unu gibi seyleri pek yemiyor cunku, aksamlari havuc haslayip icine elma katarak pure seklinde verebilirsin cnm muhallebi istemiyorsan.Akşam muhallebi dışında ne veriyorsunuz kızlar?
Biz akşam yemeğimizi yerken oğluma da meyveli bisküvili muhallebiler yapıyorum. Çorba vs vermek iyi değil mi akşam? @Afilim92 irmik neden önerilmiyor peki? Ben bebek irmiği ile haftada 3-4kere yapıyorum. Sakıncası mı var bebeklere? Sabah kahvaltı veriyorum. Doğru dürüst bişey yemiyor zaten. Öğlen çorba ya da meyveli yoğurt filan. Akşam muhallebi. Kısır döngü gibi oldu ya. Akşam farklı şeyler versem diyorum olmaz mı ki?
benim bebenin gec dogmasi atak konusunda işe yaradi, 4er gun onden gidiyoruz36. haftada pik yapıp 37 buçukta bitiyor gibi gozukuyor
Canım merak ediyorum da diyet topiği tam olarak ne işe yarıyor forumdaşlar birbirini mi motive ediyor faydalıysa ben de geleyim
Bende 1 ayda sanırım 7 kilo verdim ama 5 kilosu ilk 2 haftada gitti bu hafta zor gidiyor. Ama daha çook uzun bir yolum bar seneye anca biter. Şöyle kaşık kaşık çikolata yesem doymamEvet canım 3 aydır yapıyorum diyetisyene gidiyorum. Bende tam anlamıyla uyamadığım için yavaş ilerliyorum maalesef ama yine de devam ediyorum yavaş gitsin ama gitsin yeterki. Aslında bir süre dişini sıkıp tatlıdan uzak durdun mu biraz alışıyorsun ilk zamanlar ki gibi zor olmuyor.
Bende 1 ayda sanırım 7 kilo verdim ama 5 kilosu ilk 2 haftada gitti bu hafta zor gidiyor. Ama daha çook uzun bir yolum bar seneye anca biter. Şöyle kaşık kaşık çikolata yesem doymam
Bendd de bu ruh hali var, doğum fotoğraflarıma bakınca, o anlar aklıma gelince de...Aynen yenidoğan zamanı giydiği kıyafetleri görünce istemsizce ağlıyorum ki normalde ağlak biri değilim bu depresif duygusal haller ne zaman bitecek acaba sonsuza kadar adet öncesi sendromu ruh haline girmişim gibi hissediyorum
Emzirirken diyet zor oluyor ama hurma öneririm tatli atağına birebir hemde süt yaparDiyet mi yapıyorsun canım bende başladım 1 ay oldu ama o kadar tatlı canım istiyor kiiii
İlk haftalar çok gidiyor sonra yavaşlıyor bende 16 kilo verdim hamile kaldığım kilonun altına düştüm dahada vermek istiyorumBende 1 ayda sanırım 7 kilo verdim ama 5 kilosu ilk 2 haftada gitti bu hafta zor gidiyor. Ama daha çook uzun bir yolum bar seneye anca biter. Şöyle kaşık kaşık çikolata yesem doymam
ben kıymalı akşam yemeği veriyorum bir aydır. bu akşam şehriyeli kabak yediler. saat 11 gibi illaki uyanıp mama isteyecekler ama. Bir ara hevesle muhallebide yapmıştım uzun tokluk yapar diye ama bir şey fark etmedi bizimkilerde.Akşam muhallebi dışında ne veriyorsunuz kızlar?
Biz akşam yemeğimizi yerken oğluma da meyveli bisküvili muhallebiler yapıyorum. Çorba vs vermek iyi değil mi akşam? @Afilim92 irmik neden önerilmiyor peki? Ben bebek irmiği ile haftada 3-4kere yapıyorum. Sakıncası mı var bebeklere? Sabah kahvaltı veriyorum. Doğru dürüst bişey yemiyor zaten. Öğlen çorba ya da meyveli yoğurt filan. Akşam muhallebi. Kısır döngü gibi oldu ya. Akşam farklı şeyler versem diyorum olmaz mı ki?
ben kıymalı akşam yemeği veriyorum bir aydır. bu akşam şehriyeli kabak yediler. saat 11 gibi illaki uyanıp mama isteyecekler ama. Bir ara hevesle muhallebide yapmıştım uzun tokluk yapar diye ama bir şey fark etmedi bizimkilerde.Akşam muhallebi dışında ne veriyorsunuz kızlar?
Ayy süper canım ben hamile kaldığımda 20 kilo fazlam vardı diyete başladığımda 34 olmuştu fazlamİlk haftalar çok gidiyor sonra yavaşlıyor bende 16 kilo verdim hamile kaldığım kilonun altına düştüm dahada vermek istiyorum
sleepy natural külot bez denemeye başladım. Uzun süre değiştirmeyince sızdı ama bunun haricinde çok rahat gibi. Özellikle kızlardan biri çok hareketli bezi değiştirirken terliyordum resmen. Külot bezle çok rahat ettim. Ama diğer kızımın cildi çok hassas hemen pişik oluyor ona pek yaramadı. Biraz karışık oldu galiba kısacası bir fırsat verin derim :) Uyurken hala prima devam ama.Kızlar bu arada ben primanın kimyasal içermesinden dolayı bez değiştirme çabalarına girdim. Sleepy denemiştim 2 kez ama çok sızdırmıştı. Şimdi goon denedim ve gayet güzel bez ama fiyatı nerdeyse primayla aynı olmuş. Birde külot bez kullanan var mı? Molfix ya da başka bez deneyen var mı kızlar?
ben hamililekte 7 kilo aldım doğumun ertesi günü 8 gitmişti. sütüm varken de 3 daha gitti. amaaaaa sütüm bitti 2 ayda 4 kilo aldım neredeyse ve sanki her tartıldığımda kilom artıyor. Gittim baya ayrıntılı kan tahlili yaptırdım iyi çıktı yani başka bir şeye de bok atamam bildiğin kontrolsüz yemek yemekten. Hamileliğim çok sıkıntılıydı yani çok sevmedim, emzirmem sıkıntılı oldu sağmak zorunda kaldım yani bu kısımlar çok iyi geçmedi ama dünyaları yiyip kilo almamak paha biçilemezmiş gerçekten.Ayy süper canım ben hamile kaldığımda 20 kilo fazlam vardı diyete başladığımda 34 olmuştu fazlam7 si gitti ama daha çooook çalışmam lazım çoook
Evet yaaa nası sinir oluyorum eşime. Eşim yiyip yiyip kilo almaz 13 senedir aynı kiloda. birde az uyku düzeni falan değişsin hemen 4 kilo verir. Ben yanında dev anası. Ama kararlıyım. Ben emziriyorum emzirirken aldım acaip yiyordum birde tiroidlerim çalışmıyormuş onlara da ilaç başlayınca hızla zayıflamaya başladım ama sabır işiben hamililekte 7 kilo aldım doğumun ertesi günü 8 gitmişti. sütüm varken de 3 daha gitti. amaaaaa sütüm bitti 2 ayda 4 kilo aldım neredeyse ve sanki her tartıldığımda kilom artıyor. Gittim baya ayrıntılı kan tahlili yaptırdım iyi çıktı yani başka bir şeye de bok atamam bildiğin kontrolsüz yemek yemekten. Hamileliğim çok sıkıntılıydı yani çok sevmedim, emzirmem sıkıntılı oldu sağmak zorunda kaldım yani bu kısımlar çok iyi geçmedi ama dünyaları yiyip kilo almamak paha biçilemezmiş gerçekten.
Emzirirken çok güzel gidiyor diyet ve sporlaEvet yaaa nası sinir oluyorum eşime. Eşim yiyip yiyip kilo almaz 13 senedir aynı kiloda. birde az uyku düzeni falan değişsin hemen 4 kilo verir. Ben yanında dev anası. Ama kararlıyım. Ben emziriyorum emzirirken aldım acaip yiyordum birde tiroidlerim çalışmıyormuş onlara da ilaç başlayınca hızla zayıflamaya başladım ama sabır işi
Verirsin hiç endişe etme yeterki kararlı olAyy süper canım ben hamile kaldığımda 20 kilo fazlam vardı diyete başladığımda 34 olmuştu fazlam7 si gitti ama daha çooook çalışmam lazım çoook
Bende işe başlayınca kilo aldım ne güzel doğum öncesinden bile aşağı inmiştim. Simdi eve dönüp bebeleri uyutmadan yemek yiyemiyoruz ve gec yedigim icin kaçınılmaz son.ben hamililekte 7 kilo aldım doğumun ertesi günü 8 gitmişti. sütüm varken de 3 daha gitti. amaaaaa sütüm bitti 2 ayda 4 kilo aldım neredeyse ve sanki her tartıldığımda kilom artıyor. Gittim baya ayrıntılı kan tahlili yaptırdım iyi çıktı yani başka bir şeye de bok atamam bildiğin kontrolsüz yemek yemekten. Hamileliğim çok sıkıntılıydı yani çok sevmedim, emzirmem sıkıntılı oldu sağmak zorunda kaldım yani bu kısımlar çok iyi geçmedi ama dünyaları yiyip kilo almamak paha biçilemezmiş gerçekten.