2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Üfff nasıl başarıyor anlamıyorum ya. Oğlum yanağını öyle bir çizmiş ki kanıyor. İz kalmaz dimi? Yüzüstü yatıyordu, ben de emeklesin diye uğraşıyordum, hangi ara çizdi öyle anlamadım :cry:

Kızlar Allah ım dermansız dert vermesin , eşimin bel fıtığı var ameliyat için gün bekliyorduk. Bu sabah yattığı odasında kalkarken kilitlendi kaldı birden. çok kötüydü acı içindeydi. :KK43: Hemen ambulans çağırdık KV ile. Oynatmadan zorlukla götürdüler hastaneye. Yarın acil ameliyat olacak :KK43:
Acil şifalar diliyorum canım. Ben yeni gördüm. Umarım toparlamıştır

Kızlarr giremedim kaç gündür.
Oğlumun alttan iki dişinin uçları çıkmış tırtık tırtık olmuş. Gece 15dk da yarım saatte bir ağlayarak uyandı emdi sürekli. Ne zamana kadar devam edecek bu durum bilmiyorum.
Afilim92 Afilim92 geçmiş olsun canım.

Bu arada oğlumun egzaması için doktora gittik. Alerji çıkmadı kanda. kortizonlu krem ve nemlendirici verdi doktor. Ama dün kakasında mukus ve kan vardı. Tedirgin oldum ya.önceden koyu yeşildi ve çok cıvık değildi kakası. Şimdi açık sarı olmuş ve cıvık. Pişik de var 2-3gündür. Süt ürünleri alerjisi olabilir diyo arkadaş. Testte çıkmayabilirmiş. Var mı kakada kan gören kızlar??

Kahvalti sorunu bizde de var .Daha doğrusu ek gida .2 haftadir ek gidayi reddediyor .Sadece 2 yemek kaşığı muzlu yoğurt yiyor gun icinde.
Kahvaltida standart avokado +yumurta +peynir
Dun biraz yemisti .Bugun annem hazirladi .Yumurta sarisini cok avokadosu az olmus .Agzini kitledi yemedi .
Bugun yer elmali püre yaptim hiç beğenmedi.
Bizle beraber yer sofrasına oturup sofrayi alt üst ediyor .Bugun zeytinleri döktü aşırı mutlu oldu . :olamaz:
Canim bizdede vardi bugun farkli tarif yaptim yedi belki biliyorsundur bebek irmigi muzla hasladim icinne 2 tane biskuvi labne peynir tereyagi ekledim yedirdim cok sevdi normalde yemezdi

Kızlar nevruz bayramınız kutlu olsun bahar da tamamen geldi artık. Bebeklerde biran önce bizi anlayıp tepki verecek döneme geçseler artık. Bazen hep boşa kürek çekiyormuş gibi hissediyorum. Emzir yedir bez değiştir.... size de öyle oluyor mu
Evet bahari gördük nihayet .Benimki annemle cicekleri tanıyor kokluyor filan .Eve girince ağladı. Ahh ne cok isterdim burda büyümesini .Temiz hava ,sessiz sakin .Uyurken gürültü yok .Bahçede kedileri görüp çığlık atiyor .Her sey doğal.
Bebisler aslinda hizli büyüyor. Ayaklandiklari vakit bu donemi cok ozleyecegiz.Istedigimiz zaman kucagimizda tutamayacagiz .Bazen opmekten bile hoslanmayacaklar .Küçülen kıyafetleri bile kaldirirken nasil hüzünleniyorum ben .:cry:

Canım ben muzla karıştırıyorum öyle yiyor sek avakado bizimki de yemez
Denedim canım kaşığın ucuyla koydum yarım muzun içine onu bile fark etti tükürdü anında tarih tekerrür ediyor kızımda böyle damağı aşırı hassas 🙄
Dilini sürer ve karar verir yiyeceğine o kadar dıyım oğlanda cekecek belli kı o yüzden kızda yıpranma payımı yeteri kadar kullandım yormuycam bu sefer kendimi oldugu kadar

M mervikkk C cigdemmm26 tesekkur ederim kizlar sagolun
basbelasiyim basbelasiyim canim irmikli seyleri aksam gece muhallebisi olarak veriyorum .Cok onerilmiyor ama haftada bir ya da iki kez veriyorum belki dahaaz uyanir diye.
madamhd madamhd uzun zamandır goremiyorum seni nasilsin canim ?
Benek irmogo benimki bende haftada 2 defa veriyorum canimben gece muhallebi vermiyorum h3nuz zaten muhallebi cok vermiyorum haftada 1 ancak meyve yogurt corba ile besleniyor genel olarak birde kahvalti tarzi

Evet bahari gördük nihayet .Benimki annemle cicekleri tanıyor kokluyor filan .Eve girince ağladı. Ahh ne cok isterdim burda büyümesini .Temiz hava ,sessiz sakin .Uyurken gürültü yok .Bahçede kedileri görüp çığlık atiyor .Her sey doğal.
Bebisler aslinda hizli büyüyor. Ayaklandiklari vakit bu donemi cok ozleyecegiz.Istedigimiz zaman kucagimizda tutamayacagiz .Bazen opmekten bile hoslanmayacaklar .Küçülen kıyafetleri bile kaldirirken nasil hüzünleniyorum ben .:cry:
😂ben sanırım büyümesi için çok hevesliyim oğlum da aceleci. herşeye insanlar da dalga geçiyor benle büyüt 1 senede sonra özle diyorlar. Evet canım bizde aslen ıspartalıyız köyümüzde eviniz var bahçeli asmalar badem ağaçları babam emekli oluyor nisanda köye gelecekler bu sene bende gideceğim vallahi kalacağım ben epey eşim de gidin rahat rahat temiz hava diyor ben haftasınları falan gelirim diyor.

😂ben sanırım büyümesi için çok hevesliyim oğlum da aceleci. herşeye insanlar da dalga geçiyor benle büyüt 1 senede sonra özle diyorlar. Evet canım bizde aslen ıspartalıyız köyümüzde eviniz var bahçeli asmalar badem ağaçları babam emekli oluyor nisanda köye gelecekler bu sene bende gideceğim vallahi kalacağım ben epey eşim de gidin rahat rahat temiz hava diyor ben haftasınları falan gelirim diyor.
O zaman bu karikatür sana gelsin.Hala ayni fikirde misin :KK45:

FB_IMG_1553163516933.jpg

Bende cok isterdim temiz havada olmasini, keske trabzonda bir evimiz olsaydida o guzelim yerlere gidebilseydik. Yaza dogru bir kv yanina gidecegiz koye, bizimki evde kedi gorse hic umrunda degil hos bizim kedicik surekli mutfakta koltukta uyuyor piyasada gorunmuyor fazla :rolleyes::rolleyes:

M mervikkk C cigdemmm26 tesekkur ederim kizlar sagolun
basbelasiyim basbelasiyim canim irmikli seyleri aksam gece muhallebisi olarak veriyorum .Cok onerilmiyor ama haftada bir ya da iki kez veriyorum belki dahaaz uyanir diye.
madamhd madamhd uzun zamandır goremiyorum seni nasilsin canim ?

Ay sağol canım hatırladın sordun :KK74: iyiyiz çok şükür diyet topiğinde takılıyorum bu aralar. Sen nasılsın oğluşun nasıl? Uykusuz musunuz hala :uykucu:

Diyet mi yapıyorsun canım bende başladım 1 ay oldu ama o kadar tatlı canım istiyor kiiii😒

Evet canım 3 aydır yapıyorum diyetisyene gidiyorum. Bende tam anlamıyla uyamadığım için yavaş ilerliyorum maalesef ama yine de devam ediyorum yavaş gitsin ama gitsin yeterki. Aslında bir süre dişini sıkıp tatlıdan uzak durdun mu biraz alışıyorsun ilk zamanlar ki gibi zor olmuyor.

Aynen yenidoğan zamanı giydiği kıyafetleri görünce istemsizce ağlıyorum ki normalde ağlak biri değilim bu depresif duygusal haller ne zaman bitecek acaba sonsuza kadar adet öncesi sendromu ruh haline girmişim gibi hissediyorum

Akşam muhallebi dışında ne veriyorsunuz kızlar?

Biz akşam yemeğimizi yerken oğluma da meyveli bisküvili muhallebiler yapıyorum. Çorba vs vermek iyi değil mi akşam? Afilim92 Afilim92 irmik neden önerilmiyor peki? Ben bebek irmiği ile haftada 3-4kere yapıyorum. Sakıncası mı var bebeklere? Sabah kahvaltı veriyorum. Doğru dürüst bişey yemiyor zaten. Öğlen çorba ya da meyveli yoğurt filan. Akşam muhallebi. Kısır döngü gibi oldu ya. Akşam farklı şeyler versem diyorum olmaz mı ki?

X