- 20 Şubat 2007
- 3.968
- 7.240
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #82.901
Doğması gereken tarihe göre bakman gerekiyor. Benim 38+5 22 hazirandı. 1 temmuza göre atak takvimi gerçi benim boşlar diş cikarmayla geçiyor. Diş bitip atak başlıyorBn 38.haftamda dgum yaptım sezeryan o gun planlanmıstı 40 haftalık olarak bakmıycam dımı
Yok canım ben sleepy çok denedim olmuyor hep sızıyor. O zaman minies alayım bende bundan sonra zaten minies vardı listemde. Goon sızdırmadı bizde ya hatta dün baya bir kaka yaptı sadece tek taraftan kasıktan biraz sızmış ki primada da oluyor o sızıntı kakayla. Minies fiyatı da iyi bende ona geçeyim bari. Goon 20 li mi ne almıştım zaten denemek için. Ama şubat indiriinden prima stoğum var 4 no. Birde minieste bedenler nasıl canım? Primada 4 kullanıyorum minieste de 4 olur mu? 9 kilo oğlumBen goonu sevmemiştim canım çiş bezin dış yüzeyindeydi hep. Kakadada genelde çıkıyordu. Molfix pişik yaptı bize. Sleepy küçükken iyiydi ama hareketlenince sızdırdı. Canbebe aldım sonra onu sevdim. O ara miniesin canbebeyle aynı firmada üretildiğini okudum instagramda. Miniese geçtim çok memnunum hemde uygun. Gece 12 saat duruyor sızdırmıyor pişik yapmıyor. Sızdırsa bile ayda en fazla 2 kere. Bugün gittim a101de görüp sleepy külot bez aldım belki külot bez iyi çıkar diye. 3 saat sonra çişi sızdırdı anlamadım herkes çok memnun olduğunu söylüyordu bide.
Aynı durumdayım canım ben de kilo vermek için mutfak da uzun süre kalıp sağlıklı şeyler pişirmek ve spora zaman ayırmak lazım uyumaya bile vakit bulamıyoruz ki emzirip kilo verenlere de çok özeniyorum emzirmek bana hiç etki etmedi kilo vermede ne yazıkki vücut kendini korumaya mı aldı ne olduysa bi de canım sürekli karbonhidrat çekiyor eskiden şu şekersiz unsuz kurabiyelerden yapıp nefsimi öldürürdüm şimdi ona da fırsatım olmuyor önüme gelen hazır tatlı şeyler cezbediyor diyet ve spor konusunda hayatını düzene koyan var mı aramızda bize tüyo versinMaşallah canım inşallah hızlıca verirsin.
Bende çok istiyorum kilo vermek ama diyete başlayamadım bi türlü. Hamile kalmadan önce 18 kilo vermiştim o ara kazara hamile kaldım hamilelikte 12 kilo aldım 40ım çıkınca 10 kilosu gitmişti kilo kalmıycak diyete devam ederim diye mutluydum taa ki sütüm yetmeyene kadar. Sonrası onu ye süt yapar bunu ye süt yapar. Ee bide annem o ara evine geri döndü evde yemek pişmiyor kahvaltıda ekmek arası akşamın 10unda dışardan derken diyet yapmadan önceki kilomun üstüne çıkmışımdır kesin. Korkudan tartılamıyorum bile :/
Canım mücveri nasıl yapıyorsun dışı kıtır olmadanBen artık akşam yemek veriyorum canım bişey hazırlayamadıysam muhallebi yapıyorum. Sabah kahvaltı, öğlen kıymalı pazı akşam Mücver ve yoğurt yedi mesela. Gün içindede sebzeleri artık püre çok nadir yapıyorum daha çok yemek şeklinde gidiyorum. Çorba vereceksem öğlenleri vermeye çalışıyorum. Kahvaltı etli yada kıymalı bir öğün birde sebzeli öğün veriyorum arada da meyve. Yoğurtu yemeklerin yanında veriyorum. Ya kaşıkla ya ayran gibi yoğun kıvamda alıştırma bardağıyla içiyor.
Canım sleepy bizde anormal pişik yaptı. Minies ten çok memnundum tekrar minies e döneceğim sleepy miniese göre daha geniş güzel gözüküyor ama yok eksik olsun minies adı gibi küçük ama sorun yaratacak kadar sızdırma veya pişik olamamıştı goon hiç sevmedim sızdırdı çok ve tayland malı üzerine Japon markası diyerek tüketici yanıltmışlar benceYok canım ben sleepy çok denedim olmuyor hep sızıyor. O zaman minies alayım bende bundan sonra zaten minies vardı listemde. Goon sızdırmadı bizde ya hatta dün baya bir kaka yaptı sadece tek taraftan kasıktan biraz sızmış ki primada da oluyor o sızıntı kakayla. Minies fiyatı da iyi bende ona geçeyim bari. Goon 20 li mi ne almıştım zaten denemek için. Ama şubat indiriinden prima stoğum var 4 no. Birde minieste bedenler nasıl canım? Primada 4 kullanıyorum minieste de 4 olur mu? 9 kilo oğlum
Oo hadi bakalim yaza fit gireceksin .Ben de iyiyim .Stres atmak icin memlekete geldik .Eveet hem de nasil uykusuzum .Ikinci dis yolda .Ay sağol canım hatırladın sorduniyiyiz çok şükür diyet topiğinde takılıyorum bu aralar. Sen nasılsın oğluşun nasıl? Uykusuz musunuz hala
Bence bitmeyecek bunun adi annelik ic güdüsü :)Aynen yenidoğan zamanı giydiği kıyafetleri görünce istemsizce ağlıyorum ki normalde ağlak biri değilim bu depresif duygusal haller ne zaman bitecek acaba sonsuza kadar adet öncesi sendromu ruh haline girmişim gibi hissediyorum
Canim normalde oglum yumusak seyleri damagiyla ezip yiyebiliyor .Ama dis cikarma olayi basladigindan beri ek gidayi reddediyor .Oncesinde aksam yemeginde kuzu köfte yapiyordum minnacik onu yogurtla yiyordu .Bazen kabak püresi bazen patates tostu filan yediriyordum .Akşam muhallebi dışında ne veriyorsunuz kızlar?
Biz akşam yemeğimizi yerken oğluma da meyveli bisküvili muhallebiler yapıyorum. Çorba vs vermek iyi değil mi akşam?Afilim92 irmik neden önerilmiyor peki? Ben bebek irmiği ile haftada 3-4kere yapıyorum. Sakıncası mı var bebeklere? Sabah kahvaltı veriyorum. Doğru dürüst bişey yemiyor zaten. Öğlen çorba ya da meyveli yoğurt filan. Akşam muhallebi. Kısır döngü gibi oldu ya. Akşam farklı şeyler versem diyorum olmaz mı ki?
Soru bana degil ama belki oglen yapar yedirirsin kendi yontemimi yazayim :)Canım mücveri nasıl yapıyorsun dışı kıtır olmadan
valla bu kadar dusuncesizlik de fazla yaBizim de üst kat beni benden alıyor ya sabah 8 de elektrik süpürgesi açar gece 1 de son ses caz müzik dinler benim de eşim bırakmıyor çıkmama
Malzemeleri de yaz tam olsun canım :)Soru bana degil ama belki oglen yapar yedirirsin kendi yontemimi yazayim :)
Tavaya yagli kâğıt koyup altini kısık açıyorum. Eğer ince döşersen malzemeler cok katı degilse hemen pişiyor.
Kızım 10 gün önce 10 kilo çıktı biz 4 numara kullanıyoruz canım ama 5e geçicem yakında. Sen 1 paket 4 al çok küçük olmaz kullanabilirsin sonra duruma göre 4 yada 5den devaö edersinYok canım ben sleepy çok denedim olmuyor hep sızıyor. O zaman minies alayım bende bundan sonra zaten minies vardı listemde. Goon sızdırmadı bizde ya hatta dün baya bir kaka yaptı sadece tek taraftan kasıktan biraz sızmış ki primada da oluyor o sızıntı kakayla. Minies fiyatı da iyi bende ona geçeyim bari. Goon 20 li mi ne almıştım zaten denemek için. Ama şubat indiriinden prima stoğum var 4 no. Birde minieste bedenler nasıl canım? Primada 4 kullanıyorum minieste de 4 olur mu? 9 kilo oğlum
Biz ancak bebekler büyüyünce peşlerinde koşarken kilo verebiliriz muhtemelen canım bende hep karbonhidrat ve tatlı istiyorum nedenseAynı durumdayım canım ben de kilo vermek için mutfak da uzun süre kalıp sağlıklı şeyler pişirmek ve spora zaman ayırmak lazım uyumaya bile vakit bulamıyoruz ki emzirip kilo verenlere de çok özeniyorum emzirmek bana hiç etki etmedi kilo vermede ne yazıkki vücut kendini korumaya mı aldı ne olduysa bi de canım sürekli karbonhidrat çekiyor eskiden şu şekersiz unsuz kurabiyelerden yapıp nefsimi öldürürdüm şimdi ona da fırsatım olmuyor önüme gelen hazır tatlı şeyler cezbediyor diyet ve spor konusunda hayatını düzene koyan var mı aramızda bize tüyo versin
Çok az zeytinyağında kızartıyorum canım tavaya yapışmıycak kadar. Tarifide 1 minik kabak rendeliyorum 1 küçük havuç. 1 yumurta sarısı. 2-3 kaşık kadarda un ekliyorum kıvamına göre. İnce yapıyorum ateşide çok açmıyorum yinede çabuk kızarıyor kıtırda olmadı hiçCanım mücveri nasıl yapıyorsun dışı kıtır olmadan
Benim hiç gününde olmuyor canım sorun olmaz benceAylık kontrollere tam günündemi gidiyorsunuz. Bizim hatun yine uyumamış yeni uyuttum. Yarın randevusu yok doktorunun haftaya da izinli ay ortası gitsem nolurki
Oo hadi bakalim yaza fit gireceksin .Ben de iyiyim .Stres atmak icin memlekete geldik .Eveet hem de nasil uykusuzum .Ikinci dis yolda .
Canim gecmis olsun .Canin bir sey cekmesi olayına inaniyorum .Kızlar acillik oldum göğsüm şişti
Süt birikmiş enfeksiyon oluşmuş dedı antibiyotik ve parol verdı ateş titreme mide bulantısı devam ediyor
Seni cok iyi anliyorum .Buraya gelmeden çileden çıkmıştım. Bir haftadir oyle rahatim ki .Aman duvara mi carpcaklar ,tepinecekler mi ,kuduracaklar mi diye düşünmüyorum. Ama haftasonu dönüyoruz. Simdiden icim daraldi .Kabus kaldigi yerden devam.Kizlar cocuk uyusa yandaki beyinsiz komsu uyutmuyor, duvara vurmaktan elim acidi, Allahim neden bana uyku haram ya yemin ederim artik dayanamiyorum. Esim birakmiyor gidip kavga edicem saat 1 ya 1 ve bunlar her gece boyleler.
Ben ölçü kullanmiyorum genelde.Malzemeleri de yaz tam olsun canım :)
40 haftaya göre bakman lazım diye biluyorum.Bn 38.haftamda dgum yaptım sezeryan o gun planlanmıstı 40 haftalık olarak bakmıycam dımı
Ah bıde ne çekmiş sevgili canım benden bağımsız bi bilsemCanim gecmis olsun .Canin bir sey cekmesi olayına inaniyorum .
Seni cok iyi anliyorum .Buraya gelmeden çileden çıkmıştım. Bir haftadir oyle rahatim ki .Aman duvara mi carpcaklar ,tepinecekler mi ,kuduracaklar mi diye düşünmüyorum. Ama haftasonu dönüyoruz. Simdiden icim daraldi .Kabus kaldigi yerden devam.
Ben ölçü kullanmiyorum genelde.
*1 küçük kabak
*1 küçük patates
*1 yumurta sarısı
*Kivam vermek icin tam bugday unu
Sogan rendesi ekleyebilirsin canim
Birşey olmaz bence ne olacak ki, altı aylık olana kadar ay her ay gittik on günlük sarkmalr da oldu, artık şikayeti yoksa iki üç ayda bir doktor kontrollerinde gidilebilir diye bir yerde okumuştumAylık kontrollere tam günündemi gidiyorsunuz. Bizim hatun yine uyumamış yeni uyuttum. Yarın randevusu yok doktorunun haftaya da izinli ay ortası gitsem nolurki
Canım bı akşam Tv'de künefe gördüm canım istedi eşimi aradım dedim gelirken alirmisin eşim işten gelmesine yakın beni bı üşüme aldı mastitteki belirtiler olmaya başladı yedim geçti inanır mısın safsata gibi geliyor ama doğruymuş can çekmesiTek tek alıntı yapamadım kızlar çok teşekkür ederim Allah razı olsun
Normal emzırme düzeninde devam ediyoruz aslında ama kv me göre canım bişey çekmiş yemediğim için olmuş
Allah kimseye yaşatmasın gercekten çok kötü hala daha ıyı değilim ilaçları içince gecer umarım
Bende minies kullanıyorum çok memnunum hemde fiyatı uygunYok canım ben sleepy çok denedim olmuyor hep sızıyor. O zaman minies alayım bende bundan sonra zaten minies vardı listemde. Goon sızdırmadı bizde ya hatta dün baya bir kaka yaptı sadece tek taraftan kasıktan biraz sızmış ki primada da oluyor o sızıntı kakayla. Minies fiyatı da iyi bende ona geçeyim bari. Goon 20 li mi ne almıştım zaten denemek için. Ama şubat indiriinden prima stoğum var 4 no. Birde minieste bedenler nasıl canım? Primada 4 kullanıyorum minieste de 4 olur mu? 9 kilo oğlum