2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Yok canım ben sleepy çok denedim olmuyor hep sızıyor. O zaman minies alayım bende bundan sonra zaten minies vardı listemde. Goon sızdırmadı bizde ya hatta dün baya bir kaka yaptı sadece tek taraftan kasıktan biraz sızmış ki primada da oluyor o sızıntı kakayla. Minies fiyatı da iyi bende ona geçeyim bari. Goon 20 li mi ne almıştım zaten denemek için. Ama şubat indiriinden prima stoğum var 4 no. Birde minieste bedenler nasıl canım? Primada 4 kullanıyorum minieste de 4 olur mu? 9 kilo oğlum

Aynı durumdayım canım ben de kilo vermek için mutfak da uzun süre kalıp sağlıklı şeyler pişirmek ve spora zaman ayırmak lazım uyumaya bile vakit bulamıyoruz ki emzirip kilo verenlere de çok özeniyorum emzirmek bana hiç etki etmedi kilo vermede ne yazıkki vücut kendini korumaya mı aldı ne olduysa bi de canım sürekli karbonhidrat çekiyor eskiden şu şekersiz unsuz kurabiyelerden yapıp nefsimi öldürürdüm şimdi ona da fırsatım olmuyor önüme gelen hazır tatlı şeyler cezbediyor diyet ve spor konusunda hayatını düzene koyan var mı aramızda bize tüyo versin

Canım mücveri nasıl yapıyorsun dışı kıtır olmadan

Canım sleepy bizde anormal pişik yaptı. Minies ten çok memnundum tekrar minies e döneceğim sleepy miniese göre daha geniş güzel gözüküyor ama yok eksik olsun minies adı gibi küçük ama sorun yaratacak kadar sızdırma veya pişik olamamıştı goon hiç sevmedim sızdırdı çok ve tayland malı üzerine Japon markası diyerek tüketici yanıltmışlar bence

Ay sağol canım hatırladın sordun iyiyiz çok şükür diyet topiğinde takılıyorum bu aralar. Sen nasılsın oğluşun nasıl? Uykusuz musunuz hala
Oo hadi bakalim yaza fit gireceksin .Ben de iyiyim .Stres atmak icin memlekete geldik .Eveet hem de nasil uykusuzum .Ikinci dis yolda .
Bence bitmeyecek bunun adi annelik ic güdüsü :)
Canim normalde oglum yumusak seyleri damagiyla ezip yiyebiliyor .Ama dis cikarma olayi basladigindan beri ek gidayi reddediyor .Oncesinde aksam yemeginde kuzu köfte yapiyordum minnacik onu yogurtla yiyordu .Bazen kabak püresi bazen patates tostu filan yediriyordum .
Bebek irmigini ben tanıdık bir dr a sordum .Oğlumun kilo boy gelisimi iyi olduğu icin haftada max 2 kez ver dedi .Gereksiz yere sisirme bebeği dedi .Dusununce hak verdim .Su bebek ek gida sayfalarinda kilo aldiran muhallebi ,gece mamasi vs yaziyorlar ya gercekten oyle .

Aylık kontrollere tam günündemi gidiyorsunuz. Bizim hatun yine uyumamış yeni uyuttum. Yarın randevusu yok doktorunun haftaya da izinli ay ortası gitsem nolurki

Kızım 10 gün önce 10 kilo çıktı biz 4 numara kullanıyoruz canım ama 5e geçicem yakında. Sen 1 paket 4 al çok küçük olmaz kullanabilirsin sonra duruma göre 4 yada 5den devaö edersin
Biz ancak bebekler büyüyünce peşlerinde koşarken kilo verebiliriz muhtemelen canım bende hep karbonhidrat ve tatlı istiyorum nedense
Canım mücveri nasıl yapıyorsun dışı kıtır olmadan
Çok az zeytinyağında kızartıyorum canım tavaya yapışmıycak kadar. Tarifide 1 minik kabak rendeliyorum 1 küçük havuç. 1 yumurta sarısı. 2-3 kaşık kadarda un ekliyorum kıvamına göre. İnce yapıyorum ateşide çok açmıyorum yinede çabuk kızarıyor kıtırda olmadı hiç
Aylık kontrollere tam günündemi gidiyorsunuz. Bizim hatun yine uyumamış yeni uyuttum. Yarın randevusu yok doktorunun haftaya da izinli ay ortası gitsem nolurki
Benim hiç gününde olmuyor canım sorun olmaz bence

Kızlar acillik oldum göğsüm şişti
Süt birikmiş enfeksiyon oluşmuş dedı antibiyotik ve parol verdı ateş titreme mide bulantısı devam ediyor
Canim gecmis olsun .Canin bir sey cekmesi olayına inaniyorum .
Kizlar cocuk uyusa yandaki beyinsiz komsu uyutmuyor, duvara vurmaktan elim acidi, Allahim neden bana uyku haram ya yemin ederim artik dayanamiyorum. Esim birakmiyor gidip kavga edicem saat 1 ya 1 ve bunlar her gece boyleler.
Seni cok iyi anliyorum .Buraya gelmeden çileden çıkmıştım. Bir haftadir oyle rahatim ki .Aman duvara mi carpcaklar ,tepinecekler mi ,kuduracaklar mi diye düşünmüyorum. Ama haftasonu dönüyoruz. Simdiden icim daraldi .Kabus kaldigi yerden devam.
Malzemeleri de yaz tam olsun canım :)
Ben ölçü kullanmiyorum genelde.
*1 küçük kabak
*1 küçük patates
*1 yumurta sarısı
*Kivam vermek icin tam bugday unu
Sogan rendesi ekleyebilirsin canim

Kızlar nasılsınız uzun zamandr giremiyor vede yazılanları okuyamiyorum. Tabi bunda sitenin degismis olmasininda etkisi var yeni halini sevemedm gitti. Benm kizim geceleri cok uyanmasina ek olarak bir suredr. Gece emerkwn oturur pozisyona gelmeye calisio hatta bazen oturuo etrafa bakio aglio uykusunu iyoce kacirio. Gece kac defa uyandigimizi sayamiyorum cok yordum. Bide uyaninca tekrar tekrar uyutmaya calismak zorunda kaliyorum napsam bilemedm. Sizler naslsnz sizlerde durumlar nasl

Ah bıde ne çekmiş sevgili canım benden bağımsız bi bilsem yıycem ama aklıma gelmiyor hiç

Birşey olmaz bence ne olacak ki, altı aylık olana kadar ay her ay gittik on günlük sarkmalr da oldu, artık şikayeti yoksa iki üç ayda bir doktor kontrollerinde gidilebilir diye bir yerde okumuştum

Canım bı akşam Tv'de künefe gördüm canım istedi eşimi aradım dedim gelirken alirmisin eşim işten gelmesine yakın beni bı üşüme aldı mastitteki belirtiler olmaya başladı yedim geçti inanır mısın safsata gibi geliyor ama doğruymuş can çekmesi

Bende minies kullanıyorum çok memnunum hemde fiyatı uygun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…