- 7 Temmuz 2008
- 1.229
- 2.305
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #82.601
Bizimki çamaşır makinesi çalışmasını çok seviyor makineyi çalıştırdığımda yürütece koyuyorum hemen koşarak makinenin önüne gidiyor kedi gibi makinenin çalışmasını izliyor sonra da uykusu geliyor o sesle uyumayı da seviyor makine çalışırken uyursa 2 defa durulama 2 defa sıkma uzattikca uzatıyorum :))Aboow bu atağa diyorum. Pazar gününden beri eskiye bir dönüş yaşıyorduk hafiften. Bugün nirvanaya ulaştık. Aylar sonra saç kurutma makinasını çalıştırdım. Gene de işe yaradı neyseki :)
Anladım. Tecrübeli olunca böyle oluyor sanırım :) ben şuan bir de kızım olsa çok güzel olur ama ben bakamam ya diyorum :) zaman neler gösterecek bakalım. Gerçi şu 1 haftadır, özellikle de 3 gündür kafamı duvarlara vurmama az kaldı. Bu günler de geçecek inşallah ama geçtiğinde benden geriye ne kalacak bilmiyorum.İşi ağır da sabahtan akşama kadar çalışıyor erken uyusun da dinlensin işteyken yorgunluktan bir şey olursa naparim ben nasılsa çalışmıyorum uyuyana kadar yardım ediyor zaten nasıl ki ben ona kıyamıyorum o da bana kıyamıyor nasılsa geçecek bu günler hatta öyle ki tekrar bebek düşüneceksiniz bugünleri özleyeceksiniz biz öyle ikinciyi yaptık zaten :)))
Canim makine izletme bence .Bizimki çamaşır makinesi çalışmasını çok seviyor makineyi çalıştırdığımda yürütece koyuyorum hemen koşarak makinenin önüne gidiyor kedi gibi makinenin çalışmasını izliyor sonra da uykusu geliyor o sesle uyumayı da seviyor makine çalışırken uyursa 2 defa durulama 2 defa sıkma uzattikca uzatıyorum :))
Merak etme canım ne kadar zor günler de olsa hepsi geçecek şimdi sinirden yorgunluktan ağlasak bile gün gelecek gülerek anicaz ben hepsini yaşadım 2.tur yaşıyorum :)Anladım. Tecrübeli olunca böyle oluyor sanırım :) ben şuan bir de kızım olsa çok güzel olur ama ben bakamam ya diyorum :) zaman neler gösterecek bakalım. Gerçi şu 1 haftadır, özellikle de 3 gündür kafamı duvarlara vurmama az kaldı. Bu günler de geçecek inşallah ama geçtiğinde benden geriye ne kalacak bilmiyorum.
Neden ki canım ?Canim makine izletme bence .
Ben ozellikle mutfagi kullanmayacağım zamana denk getiriyorum.
Ayy benim yaramaz oğlum da yatarak emziriyorum ama hem sürünüp hem emebileceğini sanıyır
Canim otizmli cocuklarin tipik ozelliklerinden biri camasir makinesi izlemek .Ha makine izledi diye otizmli olacak demek değil .Ancak algi bozukluklarına da sebep olabiliyor.Neden ki canım ?
Seninki de bir alem Yerim onu :))Nasil kasiniyorsa artik bebegin eli de tam disine göredirAyy benim yaramaz oğlum da yatarak emziriyorum ama hem sürünüp hem emebileceğini sanıyırsürünüyor yavaş yavaş meme ağzından çıkınca ağlıyor. Birde komşumun 4 aylık oğlu var bugün gittik çocuğun elini diş kaşıyıcı yapacakmış. Koltukta yanına dikiliyor yatan çocuğun elini alıyor diş kaşıyacak çok komikler yaa. Bence empatileri geliştikçe bize yoldaş olacaklar az kaldı şu zor günleri bi atlatsak tadına doyamayacağız
YaaaaCanim otizmli cocuklarin tipik ozelliklerinden biri camasir makinesi izlemek .Ha makine izledi diye otizmli olacak demek değil .Ancak algi bozukluklarına da sebep olabiliyor.
Sadece makine degil dönen nesneleri uzun süreli izlemek de oyle .
Mümkün oldugunca uzak tutmak gerek .Mesela ben calisitirinca biraksan benim oglan da izler .Bebeklerin ilgisini cekiyor hareket ve ses .
aynen, beyaz gurultu is backAboow bu atağa diyorum. Pazar gününden beri eskiye bir dönüş yaşıyorduk hafiften. Bugün nirvanaya ulaştık. Aylar sonra saç kurutma makinasını çalıştırdım. Gene de işe yaradı neyseki :)
Ah inşallah inşallah :)Merak etme canım ne kadar zor günler de olsa hepsi geçecek şimdi sinirden yorgunluktan ağlasak bile gün gelecek gülerek anicaz ben hepsini yaşadım 2.tur yaşıyorum :)
Benimki de açmaya çalışıyor, açamazsa kızıyor bağırıyor :) koltukta otururken yandan meme emiyor falan :) çok akıllandılar ya :)
MerhabalarMerhaba arkadaşlar
Forumda Yemek bölümünde yeni bir yarışmamız var.Yarışmaya katılmak ister misiniz?
Bebeklerinize yaptığınız mama tariflerini bizimle paylaşmanızı istiyoruz.
Yarışma 06 ay ve 2 yaş aralığında olacak katılmak isteyenler linkteki konuya yazabilir veya benimle iletişime geçebilir.Şimdiden hepinize teşekkür ederim.
Anneler Yarışıyor ! En besleyici mama tarifini arıyoruz ?
Mis kokulu yavrularınıza ve sizlere hayırlı geceler
Benimki de makine hastası çalışsın ya da çalışmasın banyoya girip ona ulaşmaya çalışıyor birlikte banyoya girince gözünü dikiyor banyodan çıkınca ağlıyorCanim otizmli cocuklarin tipik ozelliklerinden biri camasir makinesi izlemek .Ha makine izledi diye otizmli olacak demek değil .Ancak algi bozukluklarına da sebep olabiliyor.
Sadece makine degil dönen nesneleri uzun süreli izlemek de oyle .
Mümkün oldugunca uzak tutmak gerek .Mesela ben calisitirinca biraksan benim oglan da izler .Bebeklerin ilgisini cekiyor hareket ve ses .
Canım sakin ol. Pütüre alışması zaman alıyor sen vermeye devam et göreceksin 1 2 derken yemeye başlamış bile. Sen vazgeçme pütürlü vermekten. Haşla sebzeleri önüne koy kendisi yesin. Şu an ana öğünü anne sütü ya da devam sütü verdiklerimiz ek gıda. Onları yemedi diye bişey olmayacak. Sen vermeye devam et az çok yediği kadar yesin. İstersen gel bana ben varım yalnız değilsinKızlar nolur yardım edin kafayı yicem. Çocuk 8aylık oldu, Pütürlü hiçbişey kabul etmiyor, herşeyi kusıyor. Lorun pütür ünden ne olur değil mi, kaşık mamasını içine koyuyorum ufalıyorum da yok onu bile kusuyor. Doktor yemeğe başlar başlamaz Pütürlü ver diyor da Bi öğünde 3kez kusunca ne yapıcam. Çocuğa da yazık bana da. Beceremiyorum, lanet olsun bu şehirde yapayalnızım da. Ağlamaktan helak oldum 2gündür muhallebiyi bile koyu kıvam istemiyor, kusuyor napıcam ben, nasıl alıştırcam yardım edin nolur