- 3 Mayıs 2008
- 3.712
- 7.516
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #82.561
Unarim bosanmadan su cocuklari buyuturuz bizde konusmuyoruz kac gunduraynen yaa, once saat basi veya yarim saatte bir uyandi. Sonra 4ten 5.30a kadar gaz sancisi ve kaka. Sonunda yapti da rahatladi. Tabi sonuc, 6da yine uyandi.
Arada gece esimle birbirimize girdik, ben aglatiyormusumgit annenin evinde deliksiz uyu diyorum, zaten her gecem kabus gibi, bir de senin dirdirini mi çekecegim
İlk dişi çıkınca çok sevinmiştim, diğerleri için heveslenmiştim ikinci dişi on gün sonra çıktı alt ön iki dişi var ama üç haftadır başka diş yokKızlar bizim daha ilk diş patladı ya diğer dişlerde hemen geliyor mu arka arkaya
Aynen cnm, ek gıda ile birlikte ve hareketlenmeler başlayınca ne zaman akşam oluyor anlamıyorum, her bebeğin diş çıkarma zamanı farklıymış işte, yakında başlar cnm :)Merhaba kızlar, özlüyorum buraya girmeyi ama kızım büyüdüğünden beri daha az fırsat buluyorum. Hep oyun istiyor ilgi istiyor. O uyuduğunda da ek gıdası ev toplaması yemeği zaman kalmıyor. Ben anlamadım büyüdüğünde bana zaman artacak sanıyordum ama yanılmışım :)
İnşallah herkes iyidir pek okuyamadım bir sürü sayfa birikmiş.
Bu arada bugün 8.5 aylık olduk halaaaa diş yok :)
Ek gıda zaten hala çözemediğim ne yapıcam bugün diye kendimi yediğim bi konu olunca gün yetmiyor işte canım :)Aynen cnm, ek gıda ile birlikte ve hareketlenmeler başlayınca ne zaman akşam oluyor anlamıyorum, her bebeğin diş çıkarma zamanı farklıymış işte, yakında başlar cnm :)
Unarim bosanmadan su cocuklari buyuturuz bizde konusmuyoruz kac gundur
Chipie79 canim tekrar hamileydin .Ne yaptın merak ettim .Konuda seni gorunce aklima geldi. Hala Tr de misiniz dönüş yaptin mi ?
Yemişim ek gıdasını ya, muz ceviz fındık verdim bugün. Bi ara ceviz denemiştim kendimce tadım yaptırıyorum. Özenerek çorba yaptım bıraktım. Organik mercimek aynı sekilde kendilerine artizan diyen bir siteden balkabağı ile mercimeği az kimyonla kaynatıp su değiştirerek yaptım. Kendimde baktım tadına efsane oldu vay arkadaş 2. Çay kaşığını alsaymış bari. Yememek için çıldırmış resmen. Ne uğraşıcam ya 1 yaşa kadar ek gıda ek zatenEk gıda zaten hala çözemediğim ne yapıcam bugün diye kendimi yediğim bi konu olunca gün yetmiyor işte canım :)
Valla artik tukendim ne hali varsa gorsun bakalim hakkimizda hayirlisi olsunSorumluluk verin kendileri uğraşsınlar keserler seslerini. Ben haftaiçi annemde kalıyorum eşim yemeğe geliyor akşam 11 gibi gidiyor. Malum bizim hatun yetişkinlerden farksız 10 da uyuduğu görülmemiştir. Dün uyutmadan gidemezsin dedim gece 12 de kanguruda zıplıyorlardı kızı uyuttu 1 e doğru gitti. Ben defalarca kalkıyorum gece ay kocama yazık diye vicdan yapamam. Haftasonları hiç oturtmuyorum tek kelime etmez görüyor ne kadar yorulduğumu. Yemekte beklemez dışardan söyler. Gerçi geçen hafta zehirlendik bir daha söylemem gibikahvaltıyı o hazırlar kaldırır bulaşık yıkar. Yapmazsa içimdeki cadı çıkar ki o cadının kahvaltı hazır değil diye yazın çocuğu alıp tüm gün yok olmuşluğu var. Çocuğu annemin evinden getirmedigime göre herşeyi yapmak zorunda
Kendi kendine oyuncaklarıyla oynayacağı vakit sen de dinleneceksin canım bir bakacaksın oyuncakların içinde sızıp kalmis alıp yatağına koyacaksın işlerine bakacaksın uyandığında karnını doyur altını değiş hop oyuncaklari dök önüne al çayını kahvenin keyfine bakcaksin , bizimki de 8 ay 10 günlük bizde de yok dış ama huysuzluk zirvedeMerhaba kızlar, özlüyorum buraya girmeyi ama kızım büyüdüğünden beri daha az fırsat buluyorum. Hep oyun istiyor ilgi istiyor. O uyuduğunda da ek gıdası ev toplaması yemeği zaman kalmıyor. Ben anlamadım büyüdüğünde bana zaman artacak sanıyordum ama yanılmışım :)
İnşallah herkes iyidir pek okuyamadım bir sürü sayfa birikmiş.
Bu arada bugün 8.5 aylık olduk halaaaa diş yok :)
Sorumluluk verin kendileri uğraşsınlar keserler seslerini. Ben haftaiçi annemde kalıyorum eşim yemeğe geliyor akşam 11 gibi gidiyor. Malum bizim hatun yetişkinlerden farksız 10 da uyuduğu görülmemiştir. Dün uyutmadan gidemezsin dedim gece 12 de kanguruda zıplıyorlardı kızı uyuttu 1 e doğru gitti. Ben defalarca kalkıyorum gece ay kocama yazık diye vicdan yapamam. Haftasonları hiç oturtmuyorum tek kelime etmez görüyor ne kadar yorulduğumu. Yemekte beklemez dışardan söyler. Gerçi geçen hafta zehirlendik bir daha söylemem gibikahvaltıyı o hazırlar kaldırır bulaşık yıkar. Yapmazsa içimdeki cadı çıkar ki o cadının kahvaltı hazır değil diye yazın çocuğu alıp tüm gün yok olmuşluğu var. Çocuğu annemin evinden getirmedigime göre herşeyi yapmak zorunda
Bu bahsettigin kaçıncı ayda oluyorKızlar alerji
Kendi kendine oyuncaklarıyla oynayacağı vakit sen de dinleneceksin canım bir bakacaksın oyuncakların içinde sızıp kalmis alıp yatağına koyacaksın işlerine bakacaksın uyandığında karnını doyur altını değiş hop oyuncaklari dök önüne al çayını kahvenin keyfine bakcaksin , bizimki de 8 ay 10 günlük bizde de yok dış ama huysuzluk zirvede
Bu bahsettigin kaçıncı ayda oluyor
Geçen cuma yürüme arkadaşı vardı ama yetişemedim ya da bizimkine hiç gelmedi
Kronikcigim senin cadi da ejderhaya dönüştü mu bu atakta?bir sarılasım geldi sana şu an
Her bebekte farklı zamanlarda oluyor canım hangi zamanda oyuncaklarıyla kendi başına oynamaya başlarsa o dönemde baya rahatlık oluyor benim kızım 1.5 yaşına doğru başlamıştıBu bahsettigin kaçıncı ayda oluyor
Bi yuruse şöyle gürül gürül oynar muhtemelen. Evi alaşağı edebilir izin veriyorumHer bebekte farklı zamanlarda oluyor canım hangi zamanda oyuncaklarıyla kendi başına oynamaya başlarsa o dönemde baya rahatlık oluyor benim kızım 1.5 yaşına doğru başlamıştı
Ejderha benim cadının yanında kuzu olur benceKronikcigim senin cadi da ejderhaya dönüştü mu bu atakta?
Yürümeye ilk başladıklarında aşırı yaramaz zamanları oluyor sonra 1bucuk yaşlarına doğru yavaş yavaş oyuncaklarla tek başlarına daha uzun süre oynamaya başlıyorlar sonra 2 yaşlarına doğru 2 yaş sendromu geliyorBi yuruse şöyle gürül gürül oynar muhtemelen. Evi alaşağı edebilir izin veriyorum