- 17 Aralık 2013
- 1.079
- 1.254
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #82.621
bende en başından beri devlete gidiyorum. doktor araştırmamıştım ilk gittiğim doktor çok gençti. hemen mama başlattı bana panikti birde uzun uzun ilgilendi ama ben beğenmedim sonra başka bir doktora gittim mama ile çok kilo almış hemen mamayı bırak demişti bana. azalttık ama tamamen bırakamadım. doktorum izindeyken hastalanınca başka bir doktora götürdüm. oda gençti ama çok ilgilendi ama tecrübesi yok belli. ayına göre yapacaklarını listeden okuyor hep. devlet iyi ama iyi doktoruda araştırıp bulmak gerekiyor.Evet canım daha önce yazmıştım eşim her ay doktora para vermek istemiyor diye o yüzden devlete gittik.
Sebze koyuyorum, kekler, pohaçalae, tostlar yapıyorum koyuyorum, oynayıp oynayıp bırakıyor. Hata kaza ağzına Bi parça attıysa direkt kusuyor. Çorbasındaki tel şehriye yi bile kusması diye parça pincik yapıyorum onu bile kusuyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Kustığu için de açsa bile yemek istemiyor bu kez. Gerçekten kendimi sorgular oldum artık neyi yanlış yapıyor olabilirim. Ben bu çocuğa yetemiyorum. Artık gözyaşlarımı dinditemiyorumCanım sakin ol. Pütüre alışması zaman alıyor sen vermeye devam et göreceksin 1 2 derken yemeye başlamış bile. Sen vazgeçme pütürlü vermekten. Haşla sebzeleri önüne koy kendisi yesin. Şu an ana öğünü anne sütü ya da devam sütü verdiklerimiz ek gıda. Onları yemedi diye bişey olmayacak. Sen vermeye devam et az çok yediği kadar yesin. İstersen gel bana ben varım yalnız değilsin
Sebze koyuyorum, kekler, pohaçalae, tostlar yapıyorum koyuyorum, oynayıp oynayıp bırakıyor. Hata kaza ağzına Bi parça attıysa direkt kusuyor. Çorbasındaki tel şehriye yi bile kusması diye parça pincik yapıyorum onu bile kusuyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Kustığu için de açsa bile yemek istemiyor bu kez. Gerçekten kendimi sorgular oldum artık neyi yanlış yapıyor olabilirim. Ben bu çocuğa yetemiyorum. Artık gözyaşlarımı dinditemiyorumCanım sakin ol. Pütüre alışması zaman alıyor sen vermeye devam et göreceksin 1 2 derken yemeye başlamış bile. Sen vazgeçme pütürlü vermekten. Haşla sebzeleri önüne koy kendisi yesin. Şu an ana öğünü anne sütü ya da devam sütü verdiklerimiz ek gıda. Onları yemedi diye bişey olmayacak. Sen vermeye devam et az çok yediği kadar yesin. İstersen gel bana ben varım yalnız değilsin
Bu bahsettiklerini bizimki de yapıyor. Aşırı sinirli vuruyor bana ittiriyor elimi falan. Bebekligine döndü kucağımda uyuyor. Hiçbir şekilde memnun edemiyorum. Ergenlik gibiNeler yapıyor sizinki? Benimki kucak istiyor sürekli ya. Diş diyorum ama atak da mı vuruyor bir yandan acaba? Sürekli beni istiyor. Nefes alamıyorum artık. Hayır istiyorsun madem gel em güzel güzel dimi? Yok, emme pozisyonundan oturma pozisyonuna geçiyor sonra ağlıyor. Tekrar emme pozisyonuna alıyorum, yüzüstü dönüp etrafa bakıyor, sonra tekrar ağlıyor. Yürüteçte durmuyor. Ek gıda yemiyor. Uyutmak ekstra zorlaştı, uykuda da çok zor tutabiliyorum. Bir de sinirleniyor mu, niye yapıyor bilmiyorum ama deli gibi aaaaaa diye bağırıp el kol ne varsa atılıyor.
Atak vurmuş beni de desene. Neyse en azından geçecek diye bilmek güzel.Bu bahsettiklerini bizimki de yapıyor. Aşırı sinirli vuruyor bana ittiriyor elimi falan. Bebekligine döndü kucağımda uyuyor. Hiçbir şekilde memnun edemiyorum. Ergenlik gibi
Benimki uyurken surekli emiyormus gibi cuk cuk yapiyor. Ama disle beraber salya 2 katlandi.Yaaaaeskiden sesiyle uyumayı seviyordu yürütece bindiğinden beri izlemeye de başladı baştan sona durmuyor önünde ama illaki 2-3 dk da olsa duruyor sonra geziyor ara ara yine geliyor öyle ama bir daha izin vermem izlemesine , bir de canım geceleri ağzını şapirdatiyor emziriyorum biraz sonra yine yapıyor acaba susadı mi acıktı mi arada su da veriyorum ama biraz sonra yine başlıyor gözümü yeni kapatıyorum yeni dalıyorum ki şapirdak sesine uyanıyorum biberonda mama veriyorum biraz derin dalıyor sonra yine başlıyor acıkma susama dışında ağız şapirdaklığı neden olur acaba diş çıkaracak diye ağız sıvısı çoğaldı ya o mu birikiyor ağzında bir fikrin var mı endişelenmeli miyim ?
Canim kendini kasma .Her bebek tabak tabak yemiyor.Bir gun kabul edecek. Biraz sabir gerekiyor .Kendini yetersiz hissetme .Sen sunuyorsun o reddediyorKızlar nolur yardım edin kafayı yicem. Çocuk 8aylık oldu, Pütürlü hiçbişey kabul etmiyor, herşeyi kusıyor. Lorun pütür ünden ne olur değil mi, kaşık mamasını içine koyuyorum ufalıyorum da yok onu bile kusuyor. Doktor yemeğe başlar başlamaz Pütürlü ver diyor da Bi öğünde 3kez kusunca ne yapıcam. Çocuğa da yazık bana da. Beceremiyorum, lanet olsun bu şehirde yapayalnızım da. Ağlamaktan helak oldum 2gündür muhallebiyi bile koyu kıvam istemiyor, kusuyor napıcam ben, nasıl alıştırcam yardım edin nolur
Alerji gibi duruyor canim
Farkli bir sey mi yedirdin daha once yemediği?
Yalniz değilsin. Su icerken bana uzatıyor içiyormuş gibi yapiyorum agliyor. 2.kez uzatıyor sen ic oglum diyorum daha cok agliyor.Basit bir plastik parçası elinden dustu. Düştüğü anda gözyaşları sel çığlıklar arşa ulaştı. Bu atak çok fena çıktı gerçekten dehşet içindeyim.
Kucagimdayken bir şey olursa şöyle oluyoruz : Eki Görüntüle 2246257
Yerdeyken bir sey olursa da bu şekilde ama son ses çığlık ve sinirden titreme ekleyin buna:
Eki Görüntüle 2246262
sadece puturlu yiyince mi kusma var?Kızlar nolur yardım edin kafayı yicem. Çocuk 8aylık oldu, Pütürlü hiçbişey kabul etmiyor, herşeyi kusıyor. Lorun pütür ünden ne olur değil mi, kaşık mamasını içine koyuyorum ufalıyorum da yok onu bile kusuyor. Doktor yemeğe başlar başlamaz Pütürlü ver diyor da Bi öğünde 3kez kusunca ne yapıcam. Çocuğa da yazık bana da. Beceremiyorum, lanet olsun bu şehirde yapayalnızım da. Ağlamaktan helak oldum 2gündür muhallebiyi bile koyu kıvam istemiyor, kusuyor napıcam ben, nasıl alıştırcam yardım edin nolur
Dr a gittik icime sinmedi alerji dedi keciboynuzu pekmezi vermistim verme dediAlerji gibi duruyor canim
Keciboynuzu pekmezi vermistim canim dr verme dediFarkli bir sey mi yedirdin daha once yemediği?
Yalniz değilsin. Su icerken bana uzatıyor içiyormuş gibi yapiyorum agliyor. 2.kez uzatıyor sen ic oglum diyorum daha cok agliyor.
Bu 2 yaş sendromuBasit bir plastik parçası elinden dustu. Düştüğü anda gözyaşları sel çığlıklar arşa ulaştı. Bu atak çok fena çıktı gerçekten dehşet içindeyim.
Kucagimdayken bir şey olursa şöyle oluyoruz : Eki Görüntüle 2246257
Yerdeyken bir sey olursa da bu şekilde ama son ses çığlık ve sinirden titreme ekleyin buna:
Eki Görüntüle 2246262
Vücudunun neresinde var canım ? Sadece yiyecek olarak düşünme sabun deterjan yünlü kıyafet hava geçirmeyen polyesterli kıyafet falan kollarda bacaklarda yoksa eğer çit çitli bady hava gecirmiyor da ola bilir
Evet sadece sirtinda ve gogus kisminda var dogru kiyafette olabilir ama yeni birsey giymedi canimVücudunun neresinde var canım ? Sadece yiyecek olarak düşünme sabun deterjan yünlü kıyafet hava geçirmeyen polyesterli kıyafet falan kollarda bacaklarda yoksa eğer çit çitli bady hava gecirmiyor da ola bilir