2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım sakin ol. Pütüre alışması zaman alıyor sen vermeye devam et göreceksin 1 2 derken yemeye başlamış bile. Sen vazgeçme pütürlü vermekten. Haşla sebzeleri önüne koy kendisi yesin. Şu an ana öğünü anne sütü ya da devam sütü verdiklerimiz ek gıda. Onları yemedi diye bişey olmayacak. Sen vermeye devam et az çok yediği kadar yesin. İstersen gel bana ben varım yalnız değilsin
[/QUOTE]
Sebze koyuyorum, kekler, pohaçalae, tostlar yapıyorum koyuyorum, oynayıp oynayıp bırakıyor. Hata kaza ağzına Bi parça attıysa direkt kusuyor. Çorbasındaki tel şehriye yi bile kusması diye parça pincik yapıyorum onu bile kusuyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Kustığu için de açsa bile yemek istemiyor bu kez. Gerçekten kendimi sorgular oldum artık neyi yanlış yapıyor olabilirim. Ben bu çocuğa yetemiyorum. Artık gözyaşlarımı dinditemiyorum

Evet canım daha önce yazmıştım eşim her ay doktora para vermek istemiyor diye o yüzden devlete gittik.
bende en başından beri devlete gidiyorum. doktor araştırmamıştım ilk gittiğim doktor çok gençti. hemen mama başlattı bana panikti birde uzun uzun ilgilendi ama ben beğenmedim sonra başka bir doktora gittim mama ile çok kilo almış hemen mamayı bırak demişti bana. azalttık ama tamamen bırakamadım. doktorum izindeyken hastalanınca başka bir doktora götürdüm. oda gençti ama çok ilgilendi ama tecrübesi yok belli. ayına göre yapacaklarını listeden okuyor hep. devlet iyi ama iyi doktoruda araştırıp bulmak gerekiyor.

Sebze koyuyorum, kekler, pohaçalae, tostlar yapıyorum koyuyorum, oynayıp oynayıp bırakıyor. Hata kaza ağzına Bi parça attıysa direkt kusuyor. Çorbasındaki tel şehriye yi bile kusması diye parça pincik yapıyorum onu bile kusuyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Kustığu için de açsa bile yemek istemiyor bu kez. Gerçekten kendimi sorgular oldum artık neyi yanlış yapıyor olabilirim. Ben bu çocuğa yetemiyorum. Artık gözyaşlarımı dinditemiyorum
[/QUOTE]
Gayette yetiyorsun. Yemediği için bu kadar endişelenmen bile yettiğini gösteriyor. Yemezse yemez sen vermeye devam et. Ek gıda sonuçta yediği kadar. Bir arkadaşıma bebeğiyle ilgili geriye dönüp bakınca yanlış yapmışım dediğin bişey var mı dedim. Bana dedi ki ek gıdayı fazla abartmışım. Yok yiyo yok yemiyor yok farklı ne yapsam diye diye çocuğumla düzgün zaman geçirmemişim. Sanki 1 gün yemese ne olacakmış kendim stres olmuşum boşa demişti bana. Onun için sakin ol. Bugün verme bişey sende dinlen o da.

Ya bizim de ek besin pek ek değil sanırım. Anne sütü zaten artık yok mamayıda sadece geceleri içiyorlar. Gündüz mama veriyorum ama istemiyorlar. Doktor sıkıntı yok yesinler dedi kafam karışıyor. Anne sütü ağırlıklı olmalı bizim evde olmadı. ladycry cnm sende üzme kendini. Bebekler bizi yönlendiriyor sen ne kdr uğraşsanda. Onunda yiyeceği bir vakit gelecek. Bizimkilerde işte mama yemiyor ortası yok galiba bu işin.

[/QUOTE]
Yetemiyorum diye birşey yok. Benim arkadaşımın alerjik bebeği ek gıdaya 10.ay sonuna doğru sadece haşlanmış sebzeyle geçti. Şu an 3 yaşında ve herşeyi yiyor. Ek gıda sadece ek bu 1 kaşıkta olur 1 kasede bebek ne kadar isterse o kadar. Blender yapma catalla ez onu kabul ettiğinde parça büyütürsün senin stresin onada geciyor

Bu bahsettiklerini bizimki de yapıyor. Aşırı sinirli vuruyor bana ittiriyor elimi falan. Bebekligine döndü kucağımda uyuyor. Hiçbir şekilde memnun edemiyorum. Ergenlik gibi

Blw yapanlar bakabilir mi??

Mervikkkk oinone27 kızlar siz blw yapıyordunuz sanırım demi? Ya ben de havuç haşladım verdim iki gündür. Sadece yere atıyor ağzına almadı bile. Dudağına değdirdi çekti o kadar. Ezdi oynadı eliyle attı sürekli yere..

Brokoli patates karnabahar vs nasıl yiyor sizinkiler? Dişleri yok diye sıkıntı olur mu böyle yapmam öğrüyor çünkü ve büyük parça koparırsa diye tedirgin oluyorum. Dişler de baya belli ama çıkan yok daha. Siz dişler çıkınca mı yaptınız blw?

Benimki uyurken surekli emiyormus gibi cuk cuk yapiyor. Ama disle beraber salya 2 katlandi.
Canim kendini kasma .Her bebek tabak tabak yemiyor.Bir gun kabul edecek. Biraz sabir gerekiyor .Kendini yetersiz hissetme .Sen sunuyorsun o reddediyor

Basit bir plastik parçası elinden dustu. Düştüğü anda gözyaşları sel çığlıklar arşa ulaştı. Bu atak çok fena çıktı gerçekten dehşet içindeyim.
Kucagimdayken bir şey olursa şöyle oluyoruz :

Yerdeyken bir sey olursa da bu şekilde ama son ses çığlık ve sinirden titreme ekleyin buna:

Kizlar anirim alerji oldu ama neye
Eki Görüntüle 2246210
Farkli bir sey mi yedirdin daha once yemediği?
Yalniz değilsin. Su icerken bana uzatıyor içiyormuş gibi yapiyorum agliyor. 2.kez uzatıyor sen ic oglum diyorum daha cok agliyor.

sadece puturlu yiyince mi kusma var?
Bebeklerin kendi tercihleri var. Hepsi farkli farkli. Daha ek gidanin cok basindayiz. Ben gazindan fazla bir sey veremiyorum, kimi anneler alerjiden... Azicik bulgur yedi diye sabaha kadar uyumadi gazdan mesela. Ama neyse ne canim, kendini uzme kasma bence. Bir sure ek gidaya ara verebilirsin, bir mola vermek iyi gelir.

Bu 2 yaş sendromu simdi sadece hareketleriyle gösteriyorlar ama 2 yaşlarında üstüne bir de konuşacaklar

Vücudunun neresinde var canım ? Sadece yiyecek olarak düşünme sabun deterjan yünlü kıyafet hava geçirmeyen polyesterli kıyafet falan kollarda bacaklarda yoksa eğer çit çitli bady hava gecirmiyor da ola bilir
Evet sadece sirtinda ve gogus kisminda var dogru kiyafette olabilir ama yeni birsey giymedi canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…