- 17 Aralık 2013
- 1.079
- 1.254
- Konu Sahibi ayprensesii
- #82.621
Canım sakin ol. Pütüre alışması zaman alıyor sen vermeye devam et göreceksin 1 2 derken yemeye başlamış bile. Sen vazgeçme pütürlü vermekten. Haşla sebzeleri önüne koy kendisi yesin. Şu an ana öğünü anne sütü ya da devam sütü verdiklerimiz ek gıda. Onları yemedi diye bişey olmayacak. Sen vermeye devam et az çok yediği kadar yesin. İstersen gel bana ben varım yalnız değilsin
[/QUOTE]
Sebze koyuyorum, kekler, pohaçalae, tostlar yapıyorum koyuyorum, oynayıp oynayıp bırakıyor. Hata kaza ağzına Bi parça attıysa direkt kusuyor. Çorbasındaki tel şehriye yi bile kusması diye parça pincik yapıyorum onu bile kusuyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Kustığu için de açsa bile yemek istemiyor bu kez. Gerçekten kendimi sorgular oldum artık neyi yanlış yapıyor olabilirim. Ben bu çocuğa yetemiyorum. Artık gözyaşlarımı dinditemiyorum
[/QUOTE]
Sebze koyuyorum, kekler, pohaçalae, tostlar yapıyorum koyuyorum, oynayıp oynayıp bırakıyor. Hata kaza ağzına Bi parça attıysa direkt kusuyor. Çorbasındaki tel şehriye yi bile kusması diye parça pincik yapıyorum onu bile kusuyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Kustığu için de açsa bile yemek istemiyor bu kez. Gerçekten kendimi sorgular oldum artık neyi yanlış yapıyor olabilirim. Ben bu çocuğa yetemiyorum. Artık gözyaşlarımı dinditemiyorum