- 28 Ağustos 2017
- 654
- 464
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #82.421
Düzenli ise tabıkı öyle bir ihtimal varHep düzenliydi benim bide eşim kendi yöntemiyle korunuyorduk korkmaya başladım gecikince öyle bi ihtimal olablr mi blmyorm
Canım çok geçmiş olsun öncelikle , verdin mi şurubu eğer kızarıklıklar hala gecmediyse azıcık vere bilirsin çabuk geçmesini sağlar ve kızarık yerler kaşınıyordur kaşıntıyı da alır rahat eder yavrucak benim 4 yaşındaki kızım da her türlü alerjik şurup kullandı alerji şuruplarınin çoğu yan etki olarak uyku getiriyor özellikle de bu allerset eğer uyku hali mayışma gibi haller görürsen endişe etme sakınKizlar gece gunlerde kizim ateslenmisti, kizimin hastalandigi gun bende rahatsizlandim midem agrimaya baslamisti. Acile gittik serum taktilar dr ilac verdi 4 defa sordum cocuk emziriyorum sikinti olmaz mi diye hayir dedi. Ilaci sadece 1 gun kullandim ve sonuc kizimin vucudu kirmizi alerji oldu. Cocuk doktoru allerset diye bir surup verdi kizima alerji surubu, dun cocuk doktoruna gidip alerji ilacini sordum emziriyorum anne sutu ile karisinca sikinti yasamayalim diye.. doktorun bana verdigi cevap zaten olan olmus kullan alerji ilacini dedi.kizlar simdi bu ilaci icim elvermedi cocuguma icirmeye eizce bu alerjik kizarikliklar kac gunde gecer.
İlk dişimiz sonunda patladı, daha doğrusu patlamış :) 9 aylık olmasına 9 gün kala çıktı ilk dişielimi ısırdı, bir sertlik geldi elime. Eşim de baktı, minicik çıkmış :) ekstra bir getirisi oldu mu dişin derseniz, inanın ki bilmiyorum. Gazdan dolayı mı, dişten dolayı mı, burnu sürekli akıyor ondan dolayı mı derken günler geçiyor çünkü. Ama bir süredir ek gıda istemiyor, bazen 1 2 kaşık ancak yiyor. Uyku olayı da 3 gündür sağolsun beni hiç uyutmadı, sürekli bacaklarıyla oynuyorum ama bacaklarıyla oynayınca uyumaya devam ettiğine göre gazdandır herhalde. Velhasıl kelam, diş çıktı ama huysuzluğu oldu mu olmadı mı bilmiyorum bildiğim tek şey, ortalığın salya gölüne döndüğü
Geçmiş olsun , en etkili ve aynı zamanda en zararsız bitkisel içerikli şurup çabuk etki ediyor inşallah en kısa sürede faydasını görürsünüzKızlar oğlum hastalandı, çok öksürüyor. Hafif boğaz kızarıklığı vardı geçen aile hekimine götürmüştüm ateş için o zaman yoktu öksürük ateşi de 2 güne düştü. Kakası cıvıkımsı olunca diştendir ateş dedik. Üstüne bugün ciddi öksürük başladı uyuyamıyor. İki gündür de hırıltılıydı boğazı. Bugün yine doktora gittim prospan şurup verdi, hemen başladım.
Kullananlar vardı sanırım etkili bir şurup mu ne zaman geçer öksürüğü acaba, yavrum uyuyamıyorda öksürük geldiğinde uyandırıyor.kronik_unutkan siz kullandınız sanırım?
geçmiş olsun canım. Geçen gün elyaftan oğlumun sırtı isilik oldu. Ne alerji yaptı diye düşünğrken meğer yastıktan yapmış, sonra anladım. Ayağımda sallamıştım o gün farklı bir yastık kullandım. Yıkadım, nemlendirici sürdüm geçti sonra. Çok hassas cildi bizimkimin de tırnağı deyse kızarıyor beyaz tenli. Seninki ilaçtan mı oldu kızarıklığı tek bölgede mi?Doktora 4 defa sordum ilaci kullanabilirsin dedi. 1 gun kullandim ertesi gun kizimin vucudu komple kizardi alerji oldu. Ilac verirse kullanma cnm. Suan alerjilerin gecmesiyle ugrasiyoruz.
Teşekkürler İnşallah. O öksürdükçe benim içim çıkıyorGeçmiş olsun , en etkili ve aynı zamanda en zararsız bitkisel içerikli şurup çabuk etki ediyor inşallah en kısa sürede faydasını görürsünüz
Hala bozuk ama oğlum için mecburen ayaktayım işte. Onun için gülmeye, iyi olmaya çalışıyorum. Teşekkür ederim sorduğun için :)Canım sen nasıl oldun? Daha iyi misin bozuktu moralin.
Çok iyi anlıyorumTeşekkürler İnşallah. O öksürdükçe benim içim çıkıyorbir an önce geçsin de rahatlasın istiyorum yavrumu.. 3 güne etki ediyormuş diye okuyorum ama inşallah geçirir hemen. Bir kaç günde öyle kullanıcam...5 gün dedi doktor.
Beni de sarmıştı o korku bir ara ama sonra adet oldum rahatladım. Hem de 7 gün gecikme olmuştu ama doğumdan sonra düzene girmediğinden böyle oluyor bence.Offff kızlar adetim gecikti beni bi korku sardı
Canım bizim de benzer şeyler olmuştu ilk gittiğimiz doktor inatla başka tedaviye gerek yok prospan calpol devam edin dedi ama bebek gün geçtikçe kötüleşti ses gitti öksürükten inlemeye başladı sürekli devlette çocuk doktoruna gittik o prospanı kesti öksürükle balgamını atması lazım temizlemek için dedi başka ilaçlar verdi öyle öyle biraz toparlandıkKızlar oğlum hastalandı, çok öksürüyor. Hafif boğaz kızarıklığı vardı geçen aile hekimine götürmüştüm ateş için o zaman yoktu öksürük ateşi de 2 güne düştü. Kakası cıvıkımsı olunca diştendir ateş dedik. Üstüne bugün ciddi öksürük başladı uyuyamıyor. İki gündür de hırıltılıydı boğazı. Bugün yine doktora gittim prospan şurup verdi, hemen başladım.
Kullananlar vardı sanırım etkili bir şurup mu ne zaman geçer öksürüğü acaba, yavrum uyuyamıyorda öksürük geldiğinde uyandırıyor.kronik_unutkan siz kullandınız sanırım?
Bizim dert uykusuzluk. Onun dışında çok şükür iyi. Çalıştıgımı hayal bile edemiyorumAz önce işten geldim bebişimi uyutup hemen yemeğe girişicem koşuşturma hiç bitmiyor :) senin nasıl gidiyor canım
Bizim de dönme dışında bi olay yok, 7.5 aylık halbukiamin =) bizimkinde de dis var hareket yok, dönmüyor bile
Öksürüyor balgamı ama hırıltı devam ediyor. Gece zor uyudu, aralarda da uyandı. Size de geçmiş olsun. Calpol niçin kullandınız ateş mi eşlik ediyordu?Canım bizim de benzer şeyler olmuştu ilk gittiğimiz doktor inatla başka tedaviye gerek yok prospan calpol devam edin dedi ama bebek gün geçtikçe kötüleşti ses gitti öksürükten inlemeye başladı sürekli devlette çocuk doktoruna gittik o prospanı kesti öksürükle balgamını atması lazım temizlemek için dedi başka ilaçlar verdi öyle öyle biraz toparlandık
Nasılsın canım? Görünmüyorsun sende pek. Topikte herkes ya yorgun, ya moralsiz, ya da hasta. Baharı güzelce sağlıkla geçirsek bir, yaza doğum günleri kutlaması olacak inşallah.Bizim de dönme dışında bi olay yok, 7.5 aylık halbuki
Canım çok geçmiş olsun. Bizim geçen ay öksürük olmuştu ama biz 2 dr.a gittik ikiside öksürük şurubu vermedi. Calpol ve ibufen dönüşümlü kullandırdı ama belki bizimki daha hafifti. Prospan eşim kullanıyor arada iyi geliyor. Inşallah cabuk etki eder iyilesir hemen.Teşekkürler İnşallah. O öksürdükçe benim içim çıkıyorbir an önce geçsin de rahatlasın istiyorum yavrumu.. 3 güne etki ediyormuş diye okuyorum ama inşallah geçirir hemen. Bir kaç günde öyle kullanıcam...5 gün dedi doktor.