2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Hep düzenliydi benim bide eşim kendi yöntemiyle korunuyorduk korkmaya başladım gecikince öyle bi ihtimal olablr mi blmyorm

İlk dişimiz sonunda patladı, daha doğrusu patlamış :) 9 aylık olmasına 9 gün kala çıktı ilk dişi elimi ısırdı, bir sertlik geldi elime. Eşim de baktı, minicik çıkmış :) ekstra bir getirisi oldu mu dişin derseniz, inanın ki bilmiyorum. Gazdan dolayı mı, dişten dolayı mı, burnu sürekli akıyor ondan dolayı mı derken günler geçiyor çünkü. Ama bir süredir ek gıda istemiyor, bazen 1 2 kaşık ancak yiyor. Uyku olayı da 3 gündür sağolsun beni hiç uyutmadı, sürekli bacaklarıyla oynuyorum ama bacaklarıyla oynayınca uyumaya devam ettiğine göre gazdandır herhalde. Velhasıl kelam, diş çıktı ama huysuzluğu oldu mu olmadı mı bilmiyorum bildiğim tek şey, ortalığın salya gölüne döndüğü

Kızlar oğlum hastalandı, çok öksürüyor. Hafif boğaz kızarıklığı vardı geçen aile hekimine götürmüştüm ateş için o zaman yoktu öksürük ateşi de 2 güne düştü. Kakası cıvıkımsı olunca diştendir ateş dedik. Üstüne bugün ciddi öksürük başladı uyuyamıyor. İki gündür de hırıltılıydı boğazı. Bugün yine doktora gittim prospan şurup verdi, hemen başladım.

Kullananlar vardı sanırım etkili bir şurup mu ne zaman geçer öksürüğü acaba, yavrum uyuyamıyorda öksürük geldiğinde uyandırıyor. kronik_unutkan siz kullandınız sanırım?

Canım çok geçmiş olsun öncelikle , verdin mi şurubu eğer kızarıklıklar hala gecmediyse azıcık vere bilirsin çabuk geçmesini sağlar ve kızarık yerler kaşınıyordur kaşıntıyı da alır rahat eder yavrucak benim 4 yaşındaki kızım da her türlü alerjik şurup kullandı alerji şuruplarınin çoğu yan etki olarak uyku getiriyor özellikle de bu allerset eğer uyku hali mayışma gibi haller görürsen endişe etme sakın

Canım sen nasıl oldun? Daha iyi misin bozuktu moralin.

Geçmiş olsun , en etkili ve aynı zamanda en zararsız bitkisel içerikli şurup çabuk etki ediyor inşallah en kısa sürede faydasını görürsünüz

Doktora 4 defa sordum ilaci kullanabilirsin dedi. 1 gun kullandim ertesi gun kizimin vucudu komple kizardi alerji oldu. Ilac verirse kullanma cnm. Suan alerjilerin gecmesiyle ugrasiyoruz.
geçmiş olsun canım. Geçen gün elyaftan oğlumun sırtı isilik oldu. Ne alerji yaptı diye düşünğrken meğer yastıktan yapmış, sonra anladım. Ayağımda sallamıştım o gün farklı bir yastık kullandım. Yıkadım, nemlendirici sürdüm geçti sonra. Çok hassas cildi bizimkimin de tırnağı deyse kızarıyor beyaz tenli. Seninki ilaçtan mı oldu kızarıklığı tek bölgede mi?

Geçmiş olsun , en etkili ve aynı zamanda en zararsız bitkisel içerikli şurup çabuk etki ediyor inşallah en kısa sürede faydasını görürsünüz
Teşekkürler İnşallah. O öksürdükçe benim içim çıkıyor bir an önce geçsin de rahatlasın istiyorum yavrumu.. 3 güne etki ediyormuş diye okuyorum ama inşallah geçirir hemen. Bir kaç günde öyle kullanıcam...5 gün dedi doktor.

Çok iyi anlıyorum inşallah yarına çok daha sağlıklı olacaktır , Rabbim acil şifalar versin inşallah

Canım bizim de benzer şeyler olmuştu ilk gittiğimiz doktor inatla başka tedaviye gerek yok prospan calpol devam edin dedi ama bebek gün geçtikçe kötüleşti ses gitti öksürükten inlemeye başladı sürekli devlette çocuk doktoruna gittik o prospanı kesti öksürükle balgamını atması lazım temizlemek için dedi başka ilaçlar verdi öyle öyle biraz toparlandık

Günaydın kızlar
Sanırım diş çıkaranlar kervanına bizde katılmışız. Oğlum sürekli mırın krın halinde bu aralar sabah aklıma geldi bi elimi sürdüm altta sivri sert ufacık bişey geldi elime. Diştir di
Mi yanlış anlamadıysam

Öksürüyor balgamı ama hırıltı devam ediyor. Gece zor uyudu, aralarda da uyandı. Size de geçmiş olsun. Calpol niçin kullandınız ateş mi eşlik ediyordu?
Bizim de dönme dışında bi olay yok, 7.5 aylık halbuki
Nasılsın canım? Görünmüyorsun sende pek. Topikte herkes ya yorgun, ya moralsiz, ya da hasta. Baharı güzelce sağlıkla geçirsek bir, yaza doğum günleri kutlaması olacak inşallah.

Canım çok geçmiş olsun. Bizim geçen ay öksürük olmuştu ama biz 2 dr.a gittik ikiside öksürük şurubu vermedi. Calpol ve ibufen dönüşümlü kullandırdı ama belki bizimki daha hafifti. Prospan eşim kullanıyor arada iyi geliyor. Inşallah cabuk etki eder iyilesir hemen.

Herkese gunaydin .6 da gune basladik .Sanki tam öğlen olmuş da saati geri almislar gibi hissediyorum
Keske bizim disimiz de habersiz geliverseydi .1 haftadir hic bir sey yemiyor .Surekli kucakta .Her sabah uyanır uyanmaz dise bakiyorum .Dün biraz patlamış .Ağlıyor da ağlıyor.

Gunaydın
Forse cnm aile hekimi bizede öksürük çok rahatsız ediyorsa prospan verebilirsın dedı dün ama çok olmadığı için almadım bizimde ses kısıldı ama ciğerleri temiz dıye bişey vermedi burnunu sürekli yıka oda çok öksürük yapıyor çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…