2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar hastaneden geldik az once kizimin atesi 39.4 e cikmisti hemen acile goturduk. Yolda atesi dusmustu hastanede 38 cikti. Dr surup ve antibiyotik verdi. Birde fitil attilar, bogazinda hafif kizariklik varmis. Grip baslangiciymis birde dis cikartir yakinda dedi. Simdi uyuyor dua edin kizima lutfen iyi olsun. Hic bir bebek hastalanmasin.
Çok geçmiş olsun canım Rabbim acil şifalar versin inşallah bebeklerimiz artık hastalanmasın

Selam kizlar, bebisleri hasta olanlar cok gecmis olsun, tez zamanda sağlıklarına kavuşsunlar inşallah.
Ben doğumdan beri 7 aydır regli olmamıştım. Sezeryan oldu bu arada. Dün reglim başladı ve 2saatte bir full pedi dolduruyor baya kanıyor dünden beri, korkmaya başladım normal mi bu.
Normal cnm, benim de doğumdan sonraki ilk iki reglimi çok yoğun oldu ped yetiştiremedim son olduğum normaldi

Evet cocuk basina ortalama 7 8 kg abur cubur düşüyor :)
Neyse ki benim oğlanın akli ermiyor .Abur cubura cok karşıyım. Ama boyle bir gelenegin icinde benim bebe de nasiplenir kesin seneye filan.
vayy 7 8 kilo. Esimin koyunde de bayramda butun evler geziliyor ve her gittigin evden yetiskinler de cikolata seker topluyor :-) ruhlari çocuk kalmis :KK68:
Günaydın kızlar
Ohh bahar geldi mis gibi benimde cumartesi doğum günüm güneş açtı. En sevdiğim havalar. Oğlum da 2 gündür kaka yapmadı ilk kez oluyor böyle birde sürekli kucak istiyor huzursuz diş de göremedim ne var anlamıyorum. Burnunu sürtüyor sürekli heryere
günaydin canim. Aa ben de mart dogumluyum. Gecen sene dogum gunumde 24 haftalik hamileydim, hareketleri netlesmeye baslamisti. Cok sukur bu sene kucagimizdalar.
Bizim doktorumuz 3 gun kaka yapmazsa 4.gun fitil verilebilir diyor. Ek gidadan sonra bizimkinde kronik kabizlik basladi ama maalesef...
aldim enerjini :KK49::spor:
Sagol cnm gece acildeydik.
ya kiyamam, simdi nasil, usutmus mu ki kuzum

Ben ne zaman regl olcam yaa :KK43:
Ben de olmadım daha bir kaç hafta önce olcam sandım 2 gün adet sancısı çektim ped kullandım ansızın gelir diye ama olmadım aklıma hep gelinimiz geliyor 18 ay sonra adet oldu hemen bir dahaki aya hamile kaldı :KK70:

vayy 7 8 kilo. Esimin koyunde de bayramda butun evler geziliyor ve her gittigin evden yetiskinler de cikolata seker topluyor :-) ruhlari çocuk kalmis :KK68:

günaydin canim. Aa ben de mart dogumluyum. Gecen sene dogum gunumde 24 haftalik hamileydim, hareketleri netlesmeye baslamisti. Cok sukur bu sene kucagimizdalar.
Bizim doktorumuz 3 gun kaka yapmazsa 4.gun fitil verilebilir diyor. Ek gidadan sonra bizimkinde kronik kabizlik basladi ama maalesef...

Hem dis hem grip baslangici cnm bogazinda kizarma vardi birde ara ara oksuruk. Ates bi iniyor bi cikiyor. Ilaclarini icirdim bakalim nasil olacak.

Bizde ilk defa oluyor canım doğduğundan beri kala yapamama. O yüzden ne yapacağımı da bilmiyorum. Zeytinyağı içirdim kuru kayısı yedi falan hala yok. 3. Gün bıgün

:KK76:
Ben de olmadım daha bir kaç hafta önce olcam sandım 2 gün adet sancısı çektim ped kullandım ansızın gelir diye ama olmadım aklıma hep gelinimiz geliyor 18 ay sonra adet oldu hemen bir dahaki aya hamile kaldı :KK70:
Deme öyle seyler :KK49:
Büyük beşikler var ya canım 85 cm enli olanlar. En olarak sigiyoruz da dizlerimi bükmek zorunda kalıyorum. Tabureyle tirmaniyorum
Hee su bizim cocuk odasinda süs olandan :KK76:
Seneye ben de tek kisilik yatak alip oglanin odada yatarim diyorum malum yapışık uyuyoruz .Besigi iyi ki yavrulu almisim .:KK76:

X