selam kızlar ne zamandır yazamadım..bu bir kabus olmalı dediğim günler geçirdim bizim bebiş benim ve babasının aylardır geçmeyen soğuk algınlığı ve gribinden mi kaptı yoksa açık havada mı üşüttük bilmiyorum ama öksürükle başlayıp 10 gün sürdü semptomları çok ağır geçirdi sabahlara kadar inledi resmen çocuk aciller falan derken bugünlere geldik. bu süreçte özel hastane doktorlarına da acayip irrite oldum ne varsa devlet hastanesi doktorlarında var özelde parayla rezil olunuyor. çocuğun antibiyotikten iştahı gitti bişi yemez oldu ve uyku düzeni kötüydü beter oldu şu an başlangıç noktasından bile daha geriye gittik. doğduğundan berii kendi yatağında yatan bebe benim yanımda yatar oldu 2 hafta önce 3 saatten fazla uyumuyor diye şikayet ediyordum şu an 45 dakikadan fazla uyumuyor sanırım allah bana da bir ceza verdi şikayetlerimden dolayı geceleri uyku nedir ben de bilmiyorum artık uykusuzluk mahvediyor beni. bizim bebiş yeni doğan zamanlarından beter bir şekilde meme manyağı oldu. gittikçe bağımsızlaşacağına bama bana daha doğrusu memeye bağımlı hale geldi
uyku eğitimi vermiş olsaydım sanırım bozulurdu bu süreçte o da. yazamadım ama burada sizleri hep okudum. sitede format yenilenmiş gelsin yeni hitler. ekşide site hakkında ne yazmışlar diye baktım bdv kısmına yardırmışlar. diğer bölümlere bişi demeyeyim şimdi ama bizim bu temmuz anaları grubu iyi ki var birbirimizin halinden anlıyoruz hepimizin dertleri aynı birbirimize çözüm önerileri sunuyoruz. eskiden nutria mı ne öyle bi forum varmış şu an o da ölü bi tek burası aktif kullanıcılı. eski temmuz annelerine bakıyorum çocuğu okula başlayanlar var inşallah sağlıkla biz de o günleri görürüz. son olarak yaaa anne olmak kolay değil analık sabır işi diyenlerin ağzına kürekle vurasım geliyor ben böyle şeylerden motiive olmuyorum zaten uykusuzluk yorgunluk had safhada pozitif şeyler duymak istiyorum herşey bebek büyüdükçe kolaylaşacak diye (yoksa bu da mı yalan?)