2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

fatma_sibel geçmiş olsun boğazına baktın mı canım kızarıklık var mı diye bu ara boğaz enfeksiyonu salgını var ona göre doktora götürürsün

Afilim92 canım nasılsın ? Oğlunun kulağını kaşıması devam ediyormu ? Bizde de başladı bu durum , ayrıca saçlarını yoluyor o taraftaki , acaba diş mi ? NasilYarDiyeyim ne dersin ?
Iyiyim canim .Oglusun disi iyice kabardi .O kadar dis kasiciyinin icinde evalari kemiriyor
Ara ara kaşıyor canim .Dun alnini filan kanatmis .
Bizde cekecek kadar sac yok olsa kesin cekerdi

Afilim92 canım nasılsın ? Oğlunun kulağını kaşıması devam ediyormu ? Bizde de başladı bu durum , ayrıca saçlarını yoluyor o taraftaki , acaba diş mi ? NasilYarDiyeyim ne dersin ?
Diş olabilir canım. Ama kulak kasima saç yolma bizde uykusu geldiğinde oluyor zaten surekli. En yoğun ilk dişleri çıkarken yasamistik

shealemon L lady8 geçmiş olsun kızlar bebisler hasta olmasın bizim de bakıcı hasta oldu çocuğa geçecek diye aklım çıkıyor ama bir çözümüm de yok.
Oğlum sabaha doğru uyanıyor yanına yatmak zorunda kalıyorum. Giriyorum beşiğine iki büklüm uyuyoruz. Gündüzün acısını böyle çıkarıyor galiba.

Alından mı ölçmüştün canım şimdi nasıl düştü mü ben uzun süreli hastalık geçirdiğimizde 38 e çıkınca de calpol vermiştim.
Evet cnm alnindan olctum 38.4 u gorunce calpol verdim suan iyi sukur dustu atesi. Bugun mafetti beni aksilik bende hastayim her yerim agriyor.

Ya cok hossun .Nasil giriyorsun ki

Iyiyim canim .Oglusun disi iyice kabardi .O kadar dis kasiciyinin icinde evalari kemiriyor
Ara ara kaşıyor canim .Dun alnini filan kanatmis .
Bizde cekecek kadar sac yok olsa kesin cekerdi

Senin oğlun başlayalı biraz oldu anca çıkmaya başlamış,demekki bizim de yakında gelecek işler

Cvp için teşekkürler canım ayrıca nasıl girebiliyorsun beşiğe

Teşekkürler ederim cnm, kadar dikkat etsen de hasta olacsklarsa oluyorlar malesef, anneden ayrılmayı öğrendikleri zamandayız ya çok normal böyle yapması aynı zamanda bizim için güzel bir dıygu

Kizlar hastaneden geldik az once kizimin atesi 39.4 e cikmisti hemen acile goturduk. Yolda atesi dusmustu hastanede 38 cikti. Dr surup ve antibiyotik verdi. Birde fitil attilar, bogazinda hafif kizariklik varmis. Grip baslangiciymis birde dis cikartir yakinda dedi. Simdi uyuyor dua edin kizima lutfen iyi olsun. Hic bir bebek hastalanmasin.

Selam kızlar uzun zamandır yazamıorm ama sizleri takip edıorum biz artık ek olarak mama kullanmaya basladık sütüm yetersiz gelior smdı daha iyi doydugunu dusunuorm meger cocuk doymuyormus 8aylık olmamıza 10 gun kaldı 2dısımız cıktı bu ara salyalarımız gene cogalmaya basladı bgunde aksama dogru ateslendı ılık dus we calpol werdım dustu sımdı tekrar 38.oldu yatamıorm korkudan calpol werdım tekrardan dıs mı gelıor acaba bıde ıshal dı

Geçmiş olsun bizimkide aynı ateşli suanda cok zor hastalıgı bırde ates olunca ınsanı korkutuyor bn ustunu soydum hıcbısey örtmedım beklıorum ara ara kontrol sizin dustumu?

Selam kizlar, bebisleri hasta olanlar cok gecmis olsun, tez zamanda sağlıklarına kavuşsunlar inşallah.
Ben doğumdan beri 7 aydır regli olmamıştım. Sezeryan oldu bu arada. Dün reglim başladı ve 2saatte bir full pedi dolduruyor baya kanıyor dünden beri, korkmaya başladım normal mi bu.

yok canim bence abarti degil. Biz de tv yi baya sifira yaklastirdik zaten firsat olmuyor ki onu bos bos izlemeye =) eskiden esim isten gelirdi 2 saat haberleri izlerdi sanki faydali bir sey var gibi.

bizimki de olmayan sacini yoluyor, cok komik ya
besigine nasil sigiyorsun kuzum =))
bakici maske taksa faydali olur. Biz hasta olunca kullandik.
Evet cnm alnindan olctum 38.4 u gorunce calpol verdim suan iyi sukur dustu atesi. Bugun mafetti beni aksilik bende hastayim her yerim agriyor.
cok gecmis olsun canim

Gunaydin canim. Sana da hayirli kandiller. Kandilden dolayi mi topluyorlar =)

Gunaydin canim. Sana da hayirli kandiller. Kandilden dolayi mi topluyorlar =)
Evet cocuk basina ortalama 7 8 kg abur cubur düşüyor :)
Neyse ki benim oğlanın akli ermiyor .Abur cubura cok karşıyım. Ama boyle bir gelenegin icinde benim bebe de nasiplenir kesin seneye filan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…