-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #82.241
Çok geçmiş olsun canım Rabbim acil şifalar versin inşallah bebeklerimiz artık hastalanmasınKizlar hastaneden geldik az once kizimin atesi 39.4 e cikmisti hemen acile goturduk. Yolda atesi dusmustu hastanede 38 cikti. Dr surup ve antibiyotik verdi. Birde fitil attilar, bogazinda hafif kizariklik varmis. Grip baslangiciymis birde dis cikartir yakinda dedi. Simdi uyuyor dua edin kizima lutfen iyi olsun. Hic bir bebek hastalanmasin.
Sagol cnm gece acildeydik.bizimki de olmayan sacini yoluyor, cok komik ya
besigine nasil sigiyorsun kuzum =))
bakici maske taksa faydali olur. Biz hasta olunca kullandik.
cok gecmis olsun canim
Sagol cnm, rabbim bebeklerimizi korusun perisan oldu yavrum dunden beri.Çok geçmiş olsun canım Rabbim acil şifalar versin inşallah bebeklerimiz artık hastalanmasın
Günaydın cnmGünaydınnnnn
Günaydın, hayırlı kandillerGünaydın kızlar herkese hayırlı kandiller
Normal cnm, benim de doğumdan sonraki ilk iki reglimi çok yoğun oldu ped yetiştiremedim son olduğum normaldiSelam kizlar, bebisleri hasta olanlar cok gecmis olsun, tez zamanda sağlıklarına kavuşsunlar inşallah.
Ben doğumdan beri 7 aydır regli olmamıştım. Sezeryan oldu bu arada. Dün reglim başladı ve 2saatte bir full pedi dolduruyor baya kanıyor dünden beri, korkmaya başladım normal mi bu.
vayy 7 8 kilo. Esimin koyunde de bayramda butun evler geziliyor ve her gittigin evden yetiskinler de cikolata seker topluyorEvet cocuk basina ortalama 7 8 kg abur cubur düşüyor :)
Neyse ki benim oğlanın akli ermiyor .Abur cubura cok karşıyım. Ama boyle bir gelenegin icinde benim bebe de nasiplenir kesin seneye filan.
günaydin canim. Aa ben de mart dogumluyum. Gecen sene dogum gunumde 24 haftalik hamileydim, hareketleri netlesmeye baslamisti. Cok sukur bu sene kucagimizdalar.Günaydın kızlar
Ohh bahar geldi mis gibi benimde cumartesi doğum günüm güneş açtı. En sevdiğim havalar. Oğlum da 2 gündür kaka yapmadı ilk kez oluyor böyle birde sürekli kucak istiyor huzursuz diş de göremedim ne var anlamıyorum. Burnunu sürtüyor sürekli heryere
aldim enerjiniGünaydınnnnn
ya kiyamam, simdi nasil, usutmus mu ki kuzumSagol cnm gece acildeydik.
Geçmiş olsun hem kendin hastayken çok zor oluyor. Şükür düşmüş ateşi.Evet cnm alnindan olctum 38.4 u gorunce calpol verdim suan iyi sukur dustu atesi. Bugun mafetti beni aksilik bende hastayim her yerim agriyor.
Ben de olmadım daha bir kaç hafta önce olcam sandım 2 gün adet sancısı çektim ped kullandım ansızın gelir diye ama olmadım aklıma hep gelinimiz geliyor 18 ay sonra adet oldu hemen bir dahaki aya hamile kaldıBen ne zaman regl olcam yaa
Hem dis hem grip baslangici cnm bogazinda kizarma vardi birde ara ara oksuruk. Ates bi iniyor bi cikiyor. Ilaclarini icirdim bakalim nasil olacak.vayy 7 8 kilo. Esimin koyunde de bayramda butun evler geziliyor ve her gittigin evden yetiskinler de cikolata seker topluyorruhlari çocuk kalmis
günaydin canim. Aa ben de mart dogumluyum. Gecen sene dogum gunumde 24 haftalik hamileydim, hareketleri netlesmeye baslamisti. Cok sukur bu sene kucagimizdalar.
Bizim doktorumuz 3 gun kaka yapmazsa 4.gun fitil verilebilir diyor. Ek gidadan sonra bizimkinde kronik kabizlik basladi ama maalesef...
aldim enerjini
ya kiyamam, simdi nasil, usutmus mu ki kuzum
Dusmustu atesi ama gece 39.4 olunca acile gittik ilac yazdi. Suan uyuyor ara ara atesine bakiyorum.Geçmiş olsun hem kendin hastayken çok zor oluyor. Şükür düşmüş ateşi.
Büyük beşikler var ya canım 85 cm enli olanlar. En olarak sigiyoruz da dizlerimi bükmek zorunda kalıyorum. Tabureyle tirmaniyorumYa cok hossun .Nasil giriyorsun ki
Bizde ilk defa oluyor canım doğduğundan beri kala yapamama. O yüzden ne yapacağımı da bilmiyorum. Zeytinyağı içirdim kuru kayısı yedi falan hala yok. 3. Gün bıgünvayy 7 8 kilo. Esimin koyunde de bayramda butun evler geziliyor ve her gittigin evden yetiskinler de cikolata seker topluyorruhlari çocuk kalmis
günaydin canim. Aa ben de mart dogumluyum. Gecen sene dogum gunumde 24 haftalik hamileydim, hareketleri netlesmeye baslamisti. Cok sukur bu sene kucagimizdalar.
Bizim doktorumuz 3 gun kaka yapmazsa 4.gun fitil verilebilir diyor. Ek gidadan sonra bizimkinde kronik kabizlik basladi ama maalesef...
aldim enerjini
ya kiyamam, simdi nasil, usutmus mu ki kuzum
Deme öyle seyler
Ben de olmadım daha bir kaç hafta önce olcam sandım 2 gün adet sancısı çektim ped kullandım ansızın gelir diye ama olmadım aklıma hep gelinimiz geliyor 18 ay sonra adet oldu hemen bir dahaki aya hamile kaldı
Hee su bizim cocuk odasinda süs olandanBüyük beşikler var ya canım 85 cm enli olanlar. En olarak sigiyoruz da dizlerimi bükmek zorunda kalıyorum. Tabureyle tirmaniyorum
Bize de beni de taşıyacak bir bebek yatağı lazım galiba bizim bebişin yeni huyları gereğiBüyük beşikler var ya canım 85 cm enli olanlar. En olarak sigiyoruz da dizlerimi bükmek zorunda kalıyorum. Tabureyle tirmaniyorum