2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

canim kabizlik icin hepsini veriyorum, demir ilacini da 1 hafta vermedim, degisen bir sey olmadi.

Sizinki dişten olabilir, cunku sıkıntisi cok onceden basliyor. Bizde uykuyu istahi mahvetmisti.

Canim bir ara en gec 8 de uyutuyordum .Ancak gunler uzadıkça bu zorlaşmaya basladi .Cunku uzun uyku kavrami yok .Yarim saatte 1 saatte kalkıyor .Ben de mutfaga giremiyorum oyle olunca .Esimle yemek yiyip mutfagi toplayip oyle uyutuyorum.Bazen aralarda yogurt ve meyve veriyorum .Ama benim koala memeye yapışık yasiyor .Cok yerse emerken kusuyor
Çok geçmiş olsun hemen toparlar inş bizim de 3. Ayda oldu hava ile toparladı çok iyi geliyor ama 2 gün kabus gibi geçmişti insanın içi gidiyor
Sagol canim. Gece cok kotuydu 1 saat kesintisiz uyuduk gerisi felaket 10 15 dk da bir uyanip 1 saat uykuya dalamadi.
Sagol canim size de gecmis olsun .
Çok geçmiş olsun canım hasta olan tüm bebişlere ve kızlara da geçmiş olsun. Biran önce iyileşin inş.
Tesekkur ederiz.
Ya kıyamam ya. Çok kötü oluyor benimki de uykusunda boğulacak gibi öksürüyordu. Çok zor, Allah yardımcın olsun, acil şifalar versin
Amin canim aynen bogulacak gibi oluyor
Sagol canim su kisi bi atlatsak hayirlisiyla .Verdigim seyleri icmiyor tiksindi .

Teşekkür ederim. Kahvaltıda ben de senin verdiklerini veriyorum canım. Arada zeytinyağı ve tereyağlı lorlu omlet yapıyorum. Üzerine de dut, üzüm yada keçiboynuzu pekmezleri aldım dönüşümlü 1 kaşık bunlardan veriyorum.

79 tl üyelik yapınca kaç tane kitap hakkımız oluyor. her ay mı 79 tl vermemiz gerekiyor yada bir defa mı veriyoruz bilgilendirir misin beni

Canım Kim west i mi uyguladın?

79 tl üyelik yapınca kaç tane kitap hakkımız oluyor. her ay mı 79 tl vermemiz gerekiyor yada bir defa mı veriyoruz bilgilendirir misin beni

Aylık üyelik canım. 12aylık üye oldum ben. Her ay kitap seti ve oyuncakları geliyor. Aylık gelişimine göre. Normalde joker de filan da var setler. 109 tl

Kizlar dun asm ye gittik boy ve kilo icin boy 70 cm kilo 7400 kg, hemsire 1 yas asisi icin 24 hazirana gun verdi. Soyle birsey var 1 yas asisinda yumurta varmis, benim kizimda yumurta alerjisi var. Nasil yaptiricam bunu nette arastirdim genelde uni hastanelerinde cocuk alerji doktoru gozetimi altinda yapiliyormus.

Aylık üyelik canım. 12aylık üye oldum ben. Her ay kitap seti ve oyuncakları geliyor. Aylık gelişimine göre. Normalde joker de filan da var setler. 109 tl
merak ettim üye oldum fiyatlarına baktım canım.Deneme paketine baktım daha uygun ama 12 aylık daha uyguna geliyor ama kartımda o kadar yer yok alamadım artık başka zaman alırım

Tahılli muhallebi var hipp onunla karistirinca 4.5 yemek kaşığı oluyo

Kızlar pancar denediniz mi bebekler için ben baya güzel yazılar okudum diye hemen aldım pancar ama fazla kırmızı olduğu için acaba sever mi diye merak ediyorum ilk defa yiyeceği için öncelikle püre şeklinde katıksız deneyeceğim sonraki günlerde irmikli çorbasını falan yaparim diyorum , iştah açıcı özelliği varmış , reflüyü önler , kabızlığa birebirmiş

Ben denedim, kıymalı sebze pürelerine katmıştım ve severek yediler. Hatta yine bu hafta katacağım diye aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…