2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

o
olmadı canım. normal huysuzluğu var bir fark hissetmedim. dişleri çıktı. ama herkesin farklı oluyor

Iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim kizlar .
Koskoca gunu devirdik daha 22.00 da ancak uyutabildim. Tum ilaclarini aldi gogsune bebek viksi sürdüm 1 saat cabamin sonunda uyudu .Ve 2 dk sonra öksürük
Tekrar hemen uyuttum 5 dk sonra
Uyuyamadikca hircinlasti agliyor bagira bagira ve agladikca daha cok oksuruyo
O aglayinca ben de dayanamıyorum
Babasi gezdiriyor .Ne sinsi hastalik ayakta bi sey yok yatinca mahvediyor kuzumu

Çok geçmiş olsun hemen toparlar inş bizim de 3. Ayda oldu hava ile toparladı çok iyi geliyor ama 2 gün kabus gibi geçmişti insanın içi gidiyor

Bu tarz pişikler çoğunlukla ıslak mendil lerden oluyor dedi mümkün oldukça ıslak mendil kullanmamaya çalış dedi , bakalım yarına biraz daha iyi olur mu
Biyerden okumuştum canım ıslak mendiller böyle zarar vermesin diye kadın ıslak mendilleri suyla yıkayıp kullanmış. Evde stoğun varsa yapabilirsin canım boşa gitmez

Çok geçmiş olsun canım kıyamam kuzucuğa inşallah bir an önce iyileşir
Kaka yapınca yıka canım bıde sudocrem dıycem yıne ınş gecer hemen
Yıkıyordum canım poposu değil de pipisinin çevresi butlara doğru pişik olmuştu kabarık pütürlü gibi , evet sudocrem alayim canım pişik geçince nemlendirme ve koruma için de kullanırım , inşallah geçer canım sağolasın

Canım biz nutrigen kullanıuoruz hem çinkosu falan var kabız da yapmıyor ve tamamen doğal. Doktorumuz önerdi memnunum ben.

Çok geçmiş olsun canım hasta olan tüm bebişlere ve kızlara da geçmiş olsun. Biran önce iyileşin inş.

Biyerden okumuştum canım ıslak mendiller böyle zarar vermesin diye kadın ıslak mendilleri suyla yıkayıp kullanmış. Evde stoğun varsa yapabilirsin canım boşa gitmez
Evet görümcem de dedi acil durumlarda öyle yapicam , stok yapmamıştım canım 2 kutu var sadece

Kızlr menenjit aşısı için dr unuz bi şey dedi mi bize 7 ve 13 ayda dedi ama internette bakıyorum 9. Aydan sonra dio siZden de fikir almak istedim
aile hekimi bana 1 yaştan sonra yaptırın dedi.

sideferi sadece 1 ay kullandım, ferro sanol b kullanıyorum. Her zaman veremiyorum yoğurt ve süt ürünü ile emilmiyor diye, kokusu var az şeker de var ama oğlan alıştı tatlı tatlı diye ağzına enjektör ile enjekte ediyorum. Sidefer de pahalı bu koca şişe şurup daha hala bitmedi aylarca gidiyor. Bence doktorlar anne ısrarına bunlara yönlendiriyorlar. Boyamasın yeter bana şeker zaten mamalarda da var. Ayrıca sideferde çinko var diye ikinci doktor onu kullanmayın dedi.

Oo benim memleket. Selamlar canım memleketime.. Yeğeniniz de analı babalı sağlıkla büyüsün.

Ya kıyamam ya. Çok kötü oluyor benimki de uykusunda boğulacak gibi öksürüyordu. Çok zor, Allah yardımcın olsun, acil şifalar versin

Kizlar menemjit aşısı yaptiram var mi aranızda dojtorumuz 7.ve 12.ay 2 doz dedi ama okuyorum genelde 9.ay ve 1 yas sonrasi tek doz diyor..kafam karıştı

Maşallah canım :)

Çok geçmiş olsun canım çok zor oluyor bebişlerin hasta olması , malesef hepimiz yaşıycaz galiba bu durumu , olmayan bebe kalmadı gibi. Boğazını ıslak tutmaya çalış canım .Elma Ayva kabuğu kaynatıp içir iyi geliyor .

Dün 11 kg ölçmüşler canım bugün kıyafetsiz tartıldı 10 kg 400 cıktı sıkınti yokmus suan sanieim
8 aylık bebek için normal kilo canım bir de boyu da hesaba katmak lazım boyu küçük olub kilolu olursa sıkıntı olur bazı bebeklerin boyu uzun diye kilosu çok geliyor ama yüzüne bakarsan öyle tombul da görünmüyor , yani sıkıntı yapacak bir şey yok maşallah bebeğine de Allah nazarlardan korusun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…