- 3 Kasım 2012
- 1.556
- 2.136
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #81.921
Kaç aylık ki?Anladım canım benım oğlum da çok kılolu ama doktor sadece anne sütü aldığı için bişey demıyorum dıyo her seferinde büyüdükçe hareket arttıkça kılo sorun olmuyor
Ne yapmış peki bi şey dedi mi dr ?Gittik geldik kızlar travazol yazdı kortizonlu merhem 2-3 gün kullan sadece daha fazla kullanma dedi solmaya başlayacak ondan sonra tekrar hamezinc kullan dedi evde dursun bu merhem de dedi ne zaman başedemeyecegin pişik olursa 2 gün kullan yine dedi
9 kilo canım benim oğlum 71 civarı sanırım boyuda. Kaç kilo ki bebişin?Kızlar sizin genişler kaç kg
Bizimkinin kilodu için çok demişler yarın tekrar gidicez.
Evet canım artık 7. Ay ve biz çoklu suşunu vurdurduk bide B suşu için olan varmış onu vurduramadık eczanede yoktu 9. Ayda vurayım dedi doktorumuz.Kızlr menenjit aşısı için dr unuz bi şey dedi mi bize 7 ve 13 ayda dedi ama internette bakıyorum 9. Aydan sonra dio siZden de fikir almak istedim
Balkabağı ile muhallebiyi nasıl yapıyorsun ?Çok geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda atlatırsınız.
Senim bebito normalde kacta uyuyor peki 7-8 gibi benimkiler uyuyor o yüzden mama işini 6 da bitiriyorum 6 dan sonra biberona geçiyorum gerekirse. Ama öğlen 1 den 7 ye kadar benimkiler dayanamaz yani 1 yada 2 gibi etli sebze püresi 5 ile 6 arasi balkabakli muhallebi ve yogurt yada tarhana ve yogurt yiyorlar.
Kaç kilo doğmuştu senin bebiş canım?11 kg canm
14 temmuz doğumlu canımKaç aylık ki?
Peki gece de mama içmiyor mu uykuluyken falanAkşam zar zor tikistiriyorum ağzına canım. Aç yatirmiyorum ama kıyamet kopuyor tabii. Çok yemediği günlerde de gece sık uyanıyor
Bu tarz pişikler çoğunlukla ıslak mendil lerden oluyor dedi mümkün oldukça ıslak mendil kullanmamaya çalış dedi , bakalım yarına biraz daha iyi olur muNe yapmış peki bi şey dedi mi dr ?
Ben de aynı miktarda veriyorum canım yeterli zaten , öğünü çoğaltmak yerine kahvaltı ve öğle arası meyve yoğurt falan veriyorum atıştırmalık gibiBen sabah kahvaltısını taş catlasın 2.5 yemek kaşığı yapabiliyorum acaba az mı geliyordur. Bir kibrit kutusu tuzu alınmış beyaz peynir, bir yumurta sarısı bir çay kaşığı tereyağ, 2 tatlı kaşığı bebe bisküvisi tozunu demlenmis ıhlamurla ezip bir çaykaşığı pekmez katıyorum ancak o miktarda oluyor. Nasıl çoğaltıyorsunuz siz yani peynirin yumurtanın fazlasını vermeye korkuyorum.
Kaka yapınca yıka canım bıde sudocrem dıycem yıne ınş gecer hemenBu tarz pişikler çoğunlukla ıslak mendil lerden oluyor dedi mümkün oldukça ıslak mendil kullanmamaya çalış dedi , bakalım yarına biraz daha iyi olur mu
Canım gayet yeterli hatta 1 yaşa kadar 2 öğün öneriliyor ve en fazla 2 çay bardağı olsun günlük verdikleriniz dedi doktorumuz.Kızlar benim oğlan saat 8 de bir tabak kahvalti, öğlen 12 de bir dolu tabak tarhana (püre halinde) yedi. Saat 13 te bir bardak yoğurt. Sonrası yok. Yemiyor. Sizinkiler öğlenle akşam arasında kaç saat boşluk bırakıyorlar. Verdiğim şeyleri mi sevmiyor acikmiyor mu anlayamadim
maşallah canım çok iyiBiz sabah 9 gini kahvaltı 4,5 y.k
Oglen 12 veya 1 gibi sebze veya yoğurt çorbası yine 4,5 y.k ikindide 5 gibi meyveli muhallebi tahilli olandan akşam 9 gibi de ikindide yediği gibi tahılli meyveli muhallebi aralarda uyuyacagi zaman uyandigi zaman mizmizlandigi her an anne sütü bizdeki durum bu
Sidefer kullananlar bebişlernize kabızlık yaptı mı? Onu kullanmaya başladığımdan beri mahvoldu çocuk. 10 dakika ıkınıp kızarıyor altını açıyorum bir zeytin tanesi gibi. Bugün belki 1 saat ıkındı uzun ve sert bir şekilde çıkardı sonunda. Hiç bu kadar olmamıştı. Acaba ondan mı? Çünkü pek ek gıda almadığı İçin kabız olacak bir durumu yok gibi
Bızde yapmadı ilacı veriyordum sonrasında hemen yapıyordu bu aralar hastane falan ılaca ara verdıkSidefer kullananlar bebişlernize kabızlık yaptı mı? Onu kullanmaya başladığımdan beri mahvoldu çocuk. 10 dakika ıkınıp kızarıyor altını açıyorum bir zeytin tanesi gibi. Bugün belki 1 saat ıkındı uzun ve sert bir şekilde çıkardı sonunda. Hiç bu kadar olmamıştı. Acaba ondan mı? Çünkü pek ek gıda almadığı İçin kabız olacak bir durumu yok gibi
Kafam karıştı çoğu yerde 9. Ay yazıyor bi bilemedimEvet canım artık 7. Ay ve biz çoklu suşunu vurdurduk bide B suşu için olan varmış onu vurduramadık eczanede yoktu 9. Ayda vurayım dedi doktorumuz.