2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bebişlerinizin sevdiği bisküvi tarifi verirmsnz biz ilk defa bisküvi tadıcazda :hamarat:
Ben bundan yaptım çok güzel oldu :) hemen ufalanıyor.

Eklentiler

• 9AB371D0-9461-4458-A20B-90A7430AEBDA.png
    9AB371D0-9461-4458-A20B-90A7430AEBDA.png
    353,9 KB · Görüntüleme: 62
Kızlar günaydın? Nasılsınız bende temmuz annesiydim hatırlayan olur mu bilmem şifremi unutmuştum şimdi buldum hemen yazmak istedim
Unutulur musun ya girmiyoruz diye unutulacak mıyız bende yokum burda 2aydır :) vakit bulamıyorum memleketteyim . Nasılsın iyi misin bebişin nasıl

Kizlar bu aralar kizimda bir istahsizlik var hic birsey yemiyor. Ne yapacagimi sasirdim artik, baska tarifler denemeyi dusunuyorum. Dis desem gelen giden yok. Neden olmus olabilir acaba ?

Teşeklür ederm cnm deniycem bide bu hamura nasl şekil veryosun oklavayla açıp kurabye kalıbıyla şekil çkarsak nasıl olur sen nasl ypyosn
Ben de mervikk in yazdığı tarifi fatma sibel den ogrenip yapmıştım. 3 cesit biskuvi denedim .En guzeliydi gercekten .Gonul rahatligiyla yapabilirsin .Oklavaya gerek yok elinle yuvarlayip avuc icinle acabilrsin minik minik.

Oğlumdan kalan oyuncak çok sevdi kız fikir olsun size de hem müzikleri güzel hem de eğitici
Benim oğlum atmalı kırmalı şeyleri seviyor ya :KK43: tuşlu, ses çıkaran veya halkaları birbirine geçirme gibi oyuncakları sevmiyor.
Erkek bebiş anneleri sizinkiler de öyle mi? Opusmemiz bile güreşme şeklinde

Benim oğlum atmalı kırmalı şeyleri seviyor ya :KK43: tuşlu, ses çıkaran veya halkaları birbirine geçirme gibi oyuncakları sevmiyor.
Erkek bebiş anneleri sizinkiler de öyle mi? Opusmemiz bile güreşme şeklinde
Aynen canım eline bir şey aldı mı pat pat vuruyor mama sandalyesine , yıkarken bile küvette suya vuruyor üst baş kalmıyor yağmurluk giyincem yıkarken , öperken de öyle yanaklarıma aynı anda tokatliyor kulaklarımdan yapışıp kendine doğru çekiyor ısırmaya yalamaya çalışıyor saç baş hep yoluk zaten , kızım çok kibardi kucağımda kedi yavrusu gibi dururdu bu ama yavru ejderha resmen

X