- 28 Ağustos 2017
- 654
- 464
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #81.681
Ben yapyorm cnm 10 dk kaynatyorm. Kaynatmadan sadce ısıtp denedm güzel tutmadı 10 dk kaynatnca güzel oldugünlük süt ile yoğurt mayalayan arkadaşlar var mıydı, tam kaynatmaya gerek olmuyor değil mi
Ben günlük süt ile ısıtıp yapıyorum canım. Süt güzelse sert oluyor.günlük süt ile yoğurt mayalayan arkadaşlar var mıydı, tam kaynatmaya gerek olmuyor değil mi
Ben bundan yaptım çok güzel oldu :) hemen ufalanıyor.Kızlar bebişlerinizin sevdiği bisküvi tarifi verirmsnz biz ilk defa bisküvi tadıcazda
O ne aşısı ya neye yarıyomuş kiKızlar meningokok aşısı yaptıran var mı? Doktor bize bu ay yaptırın dedi. Aşı 403 lira. 3 doz. İki çeşidi varmış ikisini de yaptırmak gerekliymiş 3er dozdan.
Bize de önerdi ama yaptiramayacagim çok pahalı. Allah'a emanetKızlar meningokok aşısı yaptıran var mı? Doktor bize bu ay yaptırın dedi. Aşı 403 lira. 3 doz. İki çeşidi varmış ikisini de yaptırmak gerekliymiş 3er dozdan.
Unutulur musun ya girmiyoruz diye unutulacak mıyız bende yokum burda 2aydır :) vakit bulamıyorum memleketteyim . Nasılsın iyi misin bebişin nasılKızlar günaydın? Nasılsınız bende temmuz annesiydim hatırlayan olur mu bilmem şifremi unutmuştum şimdi buldum hemen yazmak istedim
Yok canım.kayntma. isit sadecegünlük süt ile yoğurt mayalayan arkadaşlar var mıydı, tam kaynatmaya gerek olmuyor değil mi
Menenjit asisiO ne aşısı ya neye yarıyomuş ki
Kaçıncı aylarda kaç kez yapılıyorMenenjit asisi
1 yasindan ufaklarda 2 doz diye biliyorum. Ben 1 yasinda yaptiricam tek doz olarak. Birde pahali bir asi ucuzda degil.Kaçıncı aylarda kaç kez yapılıyor
Teşeklür ederm cnm deniycem bide bu hamura nasl şekil veryosun oklavayla açıp kurabye kalıbıyla şekil çkarsak nasıl olur sen nasl ypyosnBen bundan yaptım çok güzel oldu :) hemen ufalanıyor.
Al benden de o kadar. Yetişemiyoruz .Bize de önerdi ama yaptiramayacagim çok pahalı. Allah'a emanet
Ben de mervikk in yazdığı tarifi fatma sibel den ogrenip yapmıştım. 3 cesit biskuvi denedim .En guzeliydi gercekten .Gonul rahatligiyla yapabilirsin .Oklavaya gerek yok elinle yuvarlayip avuc icinle acabilrsin minik minik.Teşeklür ederm cnm deniycem bide bu hamura nasl şekil veryosun oklavayla açıp kurabye kalıbıyla şekil çkarsak nasıl olur sen nasl ypyosn
Benim oğlum atmalı kırmalı şeyleri seviyor yaOğlumdan kalan oyuncak çok sevdi kız fikir olsun size de hem müzikleri güzel hem de eğitici
Faydasını gördün mü canım ?Hematan sürebilirsin bize onu vermişti dr mavi olanı
Çok geçmiş olsun İstanbul da da hissedildi çok fena inş olmaz bi daha
Sağolun kızlar , inşallah olmaz bir daha Allah hepimizi kazadan beladan doğal afetlerden kötülüklerden korusun inşallahÇok geçmiş olsun.
Neden biliyor musun ataktalarKizlar bu aralar kizimda bir istahsizlik var hic birsey yemiyor. Ne yapacagimi sasirdim artik, baska tarifler denemeyi dusunuyorum. Dis desem gelen giden yok. Neden olmus olabilir acaba ?
Aynen canım eline bir şey aldı mı pat pat vuruyor mama sandalyesine , yıkarken bile küvette suya vuruyor üst baş kalmıyor yağmurluk giyincem yıkarken , öperken de öyle yanaklarıma aynı anda tokatliyor kulaklarımdan yapışıp kendine doğru çekiyor ısırmaya yalamaya çalışıyor saç baş hep yoluk zaten , kızım çok kibardi kucağımda kedi yavrusu gibi dururdu bu ama yavru ejderha resmenBenim oğlum atmalı kırmalı şeyleri seviyor yatuşlu, ses çıkaran veya halkaları birbirine geçirme gibi oyuncakları sevmiyor.
Erkek bebiş anneleri sizinkiler de öyle mi? Opusmemiz bile güreşme şeklinde