- 16 Aralık 2010
- 3.770
- 511
- Konu Sahibi ayprensesii
- #81.661
Çok geçmiş olsun İstanbul da da hissedildi çok fena inş olmaz bi dahaKızlar deprem oldu çok korktum çocuklarla yalnızım eşim de yok elim ayağım titredi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok geçmiş olsun İstanbul da da hissedildi çok fena inş olmaz bi dahaKızlar deprem oldu çok korktum çocuklarla yalnızım eşim de yok elim ayağım titredi
Çok geçmiş olsun.Kızlar deprem oldu çok korktum çocuklarla yalnızım eşim de yok elim ayağım titredi
Benimki de öyle ya. Babası, ne anneci çıktın sen de oğlum diyor. Şimdi böyle, inşallah ileride de düşkün olur sıpaMemede uyuyan koala annesi dinlenemiyordu .Çünkü minik koalasi max 15 dk ayri kalabiliyordu .
Dün annem geldi diye uyurum sanmistim. Ama cocuk benim dışımda kimseyle zaman geçirmiyor .Kadin pervane oldu ne oyunlar yapiyor camasir sepetini araba yaptilar .Evet o an cok eğlendi ama sadece 15 dk sürdü.Beni gormezse hic durmuyor görürse ehh iste .Bari yanlarında uzanip uyuyayım diyorum yok olmuyor
Gunaydin cnm seninki yine 6 da uyanmis benimki 23 de yatip 4.30 da kalkti 5.30 da tekrar uyudu bende 8e kadar uyuyabildim.Herkese gunaydin .
Benimki 6 da uyandi .Beni hic yanıltmadı yine
Haftanin min 3 gunu dedigin gibi oluyor.Kalkip kendi halinde oyun oynuyor .Sonra sıkılıp yataktan cikmak istiyor. GezdiriyoruzGunaydin cnm seninki yine 6 da uyanmis benimki 23 de yatip 4.30 da kalkti 5.30 da tekrar uyudu bende 8e kadar uyuyabildim.
Senin koalanin duzelmeye pek noyeti yok sanirim. :) o oksuruk cok kotu oluyor yaHaftanin min 3 gunu dedigin gibi oluyor.Kalkip kendi halinde oyun oynuyor .Sonra sıkılıp yataktan cikmak istiyor. Gezdiriyoruz
Bugun 7 kez kalkti Uyku kalitemiz 0 .
Bir de öksürme basladi bende .Kendimi tutup disari cikmaya calisirken oksurdum ve uyandirdim.Kendi topuğuna sıkmak bu olsa gerek
Ben birkaç kere denedim ama hep boğazına takıldı öğürdü ve kustu , haliyle korkutuyor bu şekilde oluncaBlw yapanlar
Dün ilk defa patates verdim eline. Evirdi çevirdi sonra aldı ağzına kocaman parça kopardı.
Dişi de yok daha. Zor çıkardım ağzından.
Siz nasıl yapıyorsunuz ya? Büyük parça koparmıyor mu öğürmüyor mu?
Canım benim kızın 6 dişi var. Eline veriyorum elmayı mesela kopara kopara yiyor. Fazla büyük geldi mi kendi atıyor dışarı. Bebeklerin öğürme refleksleri çok güçlü sen başında ol yeter. Zamanla alışır başta zor gelebilir. Kızım önceden yerdi pütürlü iki hafta falan yemedi hiç. Dün pirinç verdim yuttu damagiyla eziyorlar zaten dişlerini kullanmıyor.Blw yapanlar
Dün ilk defa patates verdim eline. Evirdi çevirdi sonra aldı ağzına kocaman parça kopardı.
Evet :)) bu model boyle artik kabullendim :))Senin koalanin duzelmeye pek noyeti yok sanirim. :) o oksuruk cok kotu oluyor ya
Hosgeldin canim.Niye o kadar bekledin ki sifremi unuttum deseydinKızlar günaydın? Nasılsınız bende temmuz annesiydim hatırlayan olur mu bilmem şifremi unutmuştum şimdi buldum hemen yazmak istedim
Kızımdan pekte vakit olmadı canım ondan çok uslu maşallah:) şimdi not defterlerimi karıştırırken gördüm şansa hemen girdimEvet :)) bu model boyle artik kabullendim :))
Hosgeldin canim.Niye o kadar bekledin ki sifremi unuttum deseydin
Sizde ne var ne yok ?Bebisin emekliyor mu ilk kelimeleri soylemeye basladi mi ?Kızımdan pekte vakit olmadı canım ondan çok uslu maşallah:) şimdi not defterlerimi karıştırırken gördüm şansa hemen girdim
Benimki o saatte uyuduHerkese gunaydin .
Benimki 6 da uyandi .Beni hic yanıltmadı yine
Benimki 6da uyudu, 5-6 kez ağladı, sorma 10da uyandı. Bir kendi kendine uyumalara başlasalar, büyüseler de.Gunaydin cnm seninki yine 6 da uyanmis benimki 23 de yatip 4.30 da kalkti 5.30 da tekrar uyudu bende 8e kadar uyuyabildim.
Bizimki 3 kez boğulacak gibi oldu ya. Boğazına kaçırdı 2 kez benim yanımda oldu, 1 kez kvde olmuş. Çiğniyor çiğniyor, yutabilirim sanıp yutmaya çalışırken takılıyor kalıyor. Korkuyorum o yüzden.Canım benim kızın 6 dişi var. Eline veriyorum elmayı mesela kopara kopara yiyor. Fazla büyük geldi mi kendi atıyor dışarı. Bebeklerin öğürme refleksleri çok güçlü sen başında ol yeter. Zamanla alışır başta zor gelebilir. Kızım önceden yerdi pütürlü iki hafta falan yemedi hiç. Dün pirinç verdim yuttu damagiyla eziyorlar zaten dişlerini kullanmıyor.
Canım benimki de koparıyor öğürüyor bazen kusarak çıkarıyor. Eğer çok kötü durumda değilse müdahale etmiyorum ben. Kussa da kendi öğrensin diye bekliyorum. Hala da öğürür yutamaz bazen.Blw yapanlar