2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Memede uyuyan koala annesi dinlenemiyordu .Çünkü minik koalasi max 15 dk ayri kalabiliyordu .
Dün annem geldi diye uyurum sanmistim. Ama cocuk benim dışımda kimseyle zaman geçirmiyor .Kadin pervane oldu ne oyunlar yapiyor camasir sepetini araba yaptilar .Evet o an cok eğlendi ama sadece 15 dk sürdü.Beni gormezse hic durmuyor görürse ehh iste .Bari yanlarında uzanip uyuyayım diyorum yok olmuyor
:uykucu:
Benimki de öyle ya. Babası, ne anneci çıktın sen de oğlum diyor. Şimdi böyle, inşallah ileride de düşkün olur sıpa

Gunaydin cnm seninki yine 6 da uyanmis benimki 23 de yatip 4.30 da kalkti :oha: 5.30 da tekrar uyudu bende 8e kadar uyuyabildim.
Haftanin min 3 gunu dedigin gibi oluyor.Kalkip kendi halinde oyun oynuyor .Sonra sıkılıp yataktan cikmak istiyor. Gezdiriyoruz:21:
Bugun 7 kez kalkti :kızgın:Uyku kalitemiz 0 .
Bir de öksürme basladi bende .Kendimi tutup disari cikmaya calisirken oksurdum ve uyandirdim.Kendi topuğuna sıkmak bu olsa gerek :cry:

Haftanin min 3 gunu dedigin gibi oluyor.Kalkip kendi halinde oyun oynuyor .Sonra sıkılıp yataktan cikmak istiyor. Gezdiriyoruz:21:
Bugun 7 kez kalkti :kızgın:Uyku kalitemiz 0 .
Bir de öksürme basladi bende .Kendimi tutup disari cikmaya calisirken oksurdum ve uyandirdim.Kendi topuğuna sıkmak bu olsa gerek :cry:
Senin koalanin duzelmeye pek noyeti yok sanirim. :) o oksuruk cok kotu oluyor ya

Blw yapanlar :halay:
Dün ilk defa patates verdim eline. Evirdi çevirdi sonra aldı ağzına kocaman parça kopardı. :oha:
Dişi de yok daha. Zor çıkardım ağzından.

Siz nasıl yapıyorsunuz ya? Büyük parça koparmıyor mu öğürmüyor mu?
Ben birkaç kere denedim ama hep boğazına takıldı öğürdü ve kustu , haliyle korkutuyor bu şekilde olunca

Dün ilk defa patates verdim eline. Evirdi çevirdi sonra aldı ağzına kocaman parça kopardı. :oha:

Canım benim kızın 6 dişi var. Eline veriyorum elmayı mesela kopara kopara yiyor. Fazla büyük geldi mi kendi atıyor dışarı. Bebeklerin öğürme refleksleri çok güçlü sen başında ol yeter. Zamanla alışır başta zor gelebilir. Kızım önceden yerdi pütürlü iki hafta falan yemedi hiç. Dün pirinç verdim yuttu damagiyla eziyorlar zaten dişlerini kullanmıyor.

Senin koalanin duzelmeye pek noyeti yok sanirim. :) o oksuruk cok kotu oluyor ya
Evet :)) bu model boyle artik kabullendim :))
Kızlar günaydın? Nasılsınız bende temmuz annesiydim hatırlayan olur mu bilmem şifremi unutmuştum şimdi buldum hemen yazmak istedim
Hosgeldin canim.Niye o kadar bekledin ki sifremi unuttum deseydin o_O

Canım benim kızın 6 dişi var. Eline veriyorum elmayı mesela kopara kopara yiyor. Fazla büyük geldi mi kendi atıyor dışarı. Bebeklerin öğürme refleksleri çok güçlü sen başında ol yeter. Zamanla alışır başta zor gelebilir. Kızım önceden yerdi pütürlü iki hafta falan yemedi hiç. Dün pirinç verdim yuttu damagiyla eziyorlar zaten dişlerini kullanmıyor.
Bizimki 3 kez boğulacak gibi oldu ya. Boğazına kaçırdı :KK43: 2 kez benim yanımda oldu, 1 kez kvde olmuş. Çiğniyor çiğniyor, yutabilirim sanıp yutmaya çalışırken takılıyor kalıyor. Korkuyorum o yüzden.

Canım benimki de koparıyor öğürüyor bazen kusarak çıkarıyor. Eğer çok kötü durumda değilse müdahale etmiyorum ben. Kussa da kendi öğrensin diye bekliyorum. Hala da öğürür yutamaz bazen.

Kızlar meningokok aşısı yaptıran var mı? Doktor bize bu ay yaptırın dedi. Aşı 403 lira. 3 doz. İki çeşidi varmış ikisini de yaptırmak gerekliymiş 3er dozdan.

X