2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun canım hastalık bi çıkamadı sizin evden

İyi günler arkadaşlar bebeğine kendi yediğimz domatesli tarhanadan yediren var mı ben ayrı almayı düşünmüyorm kendi yediğimzden yapcam bi skıntı olmaz demi
domatesi iyi düşün ya biraz erken gibi. benim bebe hiçbir şeye tepki vermezken domatesli şeyler yediğinin akşamı ağlamalar arşa ulaşıyor

Sağolun kizlar .Sabahtan beri icmedigim cay yemedigim meyve kalmadi .Sanki gittikçe kötüleşiyorum ya da aksam olunca tukendim
Zira oğlum da hasta yesin diye5 farkli ek gida denedim. Toplam yediği 2 tatli kaşığı yoktur .Sutum de yetmedi.Hasta halimle 2 çeşit yemek yaptim yarini da düşünerek. Esim bulasiklari topladi .Cocuk aglayip duruyor .Babasini da istemiyor kucagimda sarilcak gezcez
Yarin dr a gitcem insallah.

gecmis olsun canim. Parol al bence de. İyi geliyor.

geçmiş olsun canım hastalık bi çıkamadı sizin evden

bu oto koltuklarının fiyatı ne böyle ruhumu teslim ettim
isofixli istiyorum üzerine bin tl daha koyuyor
Biz de alcaz bu hafta .Valla bebek arabasıydı, oda takimiydı,oto koltuguydu derken 1 araba parasina yaklasti bu tontislerin masrafi .

Maalesef ilk günler daha zor geçiyor canım ama destek almak daha çabuk toparlanmanı sağlar serum falan taksalar sana , bebişin de boğazını göğsünü sırtını kontrol etseler ilerlemeden erkenden daha çabuk atlatirsiniz inşallah , Allah şifalar versin inşallah

Kumanda krizi her evde var demekki, bozuk bi kumandayı sildim ben artık yeni oyuncağı birde pet şişe tabi. Kanz ilk kumandam ve fisher price telefon var zerre kadar umrunda değil
Ben de oyuncak kumanda alsam mı diyordum arkadaşıma gittiğimde yüzüne bakmayınca vazgeçtim. Evde kullanılmayan kumandayı temizlemek çok mantıklı zaten onu keşfedince tekrar oynamak isteyeceğini sanmıyorum. Ben vermedikçe inatla ona yoğunlaşıyor çünkü şu an. Bu arada ben de bebek sularının küçük şişelerine çiçeklerin vazosuna konulan taşlardan attım birkaç tane. Onunla oynarken kendinden geçiyor.
Bizimkinde de aynı durumlar tespih ve plastiklerden sıkıldı bu ara ilgilenmiyor. Bir ara favorileriydi

Poşet geçirmek de çok mantıklıymış :) deneyeceğim yarın
O bardaklı eldiveni ben de denedim. Videodaki bebek ne güzel bakıyor benimki saldırıyor

Yüksek müsaadenle yuhh demek istiyorum. Madem evlenecek oğluna bakıyor ona göstersin fotoğrafı. Ne kadar çirkin bir davranış. Evli bir adam bir başkasının güzelliğiyle neden ilgilensin ki? Üstelik kendi kardeşi için!

Biz de alcaz bu hafta .Valla bebek arabasıydı, oda takimiydı,oto koltuguydu derken 1 araba parasina yaklasti bu tontislerin masrafi .
siz hangisini alcaksınız? maxi cosi tobi fix düşünüyorum ben en uygunu o geldi gözüme C cisse0932 siz de bundan aldınız di mi memnun musunuz

siz hangisini alcaksınız? maxi cosi tobi fix düşünüyorum ben en uygunu o geldi gözüme C cisse0932 siz de bundan aldınız di mi memnun musunuz
Evet canım memnunuz. Denedik oğlum sevdi oturuyor ağlamadan. Yüksek biraz da dışarıyı rahat izliyor. Renkleri de çok güzel.

Doğru diyorsun ama düşünmeden edemiyorum valla

İnş canım valla çoğu şey de yasak bakalım ne olacak sağlıklı olsun da zayıf olsun ne yapalım

Çok geçmiş olsun inş hemen toparlarsın bi serum taksalar daha çabuk toparlar seni

Kizlar ben agustos annesiyim kizim.10 agustos dogumlu firsat buldukca burayi da takip ediyorum .
Bizim kilomuz biraz az ayimiza göre ek gidaya gectik ama asla agzini acmiyor yemiyor dudaklarini simsiki kapatiyor kafasini oynatiyor elleriyle kasigi tutmaya calisiyor ne yapmaliyim ?
bu durumu nasil aşabiliriz tecrubelerinizdenn faydalanayim ne önerirsiniz ?

Hemen bıkma olayını dün ben de cee ee yapan oyuncakta yaşadım. İlk yarım saat kahkahalar attı sonra yüzüne bakmadı zavallı kredi kartım.. . beatboya da tepki aynı ise hiç girmeyeyim o işe

Çok güzel hrsapmış ekledim ben de :) sağol paylaşım için canım

Kaşığı tutup kendi ağzına götürmesine izin vermeyi deneyebilirsiniz. Benim oğlum da ek atmayı çok seviyor. Bırakın hem eğlensin hem arada bikaç gram yese tadım için yeter zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…