2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar adetim 20 gün kadar gecikti. Doğumdan sonra düzensizdi zaten ama 5-10 gün atıyordu. Korkmaya başladım bişey yoktur dimi

Benim bu ay aynısı oldu kist yapmış ilaç kullandım .

Hipp mama içerisinde prebiyotik var kakayı düzenliyor.

Kızlar biz eşimle hala kankayız 6 ay oldu ve bu durum beni korkutmaya başladı. Benden kaynaklı da değil. Eşim evle ve bebekle çok ilgili, benimle değil sadece. Normal mi bu ya?

Normal değil bence , sürekli olmasada eş olduğunuzu hatırlamak gerek .

Geçmiş olsun canım , artık işimiz daha zor benim kız da sık sık uzatma kablosuna uzanıyor , köklü bir değişiklik olacak gibi

Kızlar oyun çiti fonksiyonel mi sizce ?
Bende iki bebek olduğu için rahat ettim.bütün oyuncakları içinde, kendilerine zarar verebilecek bir şeyde yok derken kızlardan biri ayaklandı ama dengesini de tam sağlayamıyor düşüyor. Birde birbirlerine hafiften zarar verebiliyorlar. bende artık onlarla beraber çitin içinde takılıyorum :) Yazında yazlığa bahçeye koymayı planlıyorum çiti. Ama hani çok pahalı bence tek bebek için değer mi dersen bütçene bakar.

aynen canım herşeyin yeri değişecek gibi görünüyor aman onlar iyi olsuna napalım

Canım seninde tsh bozuktu sanırım o zaten adet düzensizliği yapıyor direk. Bende 6 ay adet olmadım tiroid ilacını başladığım an adet oldum

O kadar dusunce onlarda nerde cocuk aglasa birak bosver uyutma sevelim kafasindalar.

Prebiyotik kullanıyorum ayrıyeten ama o da işe yaramıyor.

Benim oglum da kv yi sevmiyor. Cocugu hirpalayarak seviyor çünkü Her defasında ilk karsilasmada aglama krizlerine giriyor .Sakinlessin oyle sev diyorum saldiriyor cocuk iyice cildiriyor

Bence de

Çok konuştum canım bir gelişme olmadı.

Bi de öyle deneyeyim

Evet canım anlamlı olmaz. Ben de önce arkaya dönenlere bakmıştım sonra gerek görmedim. Biz isofixli 2440 a aldık. Ebebekte de babymallde de İnternet fiyatına göre mağaza daha uygundu.
Ben internet sitesinden baktım 105 cm e kadar arkaya bakar şekilde kullanılabilir yazıyor canım ama dediğin gibiyse mantıklı değil. Ben ine otırttuğumda ayakları değemedi koltuğa ama çöl da mesafe yok gibiydi

Aynen bende

Benim oglum da kv yi sevmiyor. Cocugu hirpalayarak seviyor çünkü Her defasında ilk karsilasmada aglama krizlerine giriyor .Sakinlessin oyle sev diyorum saldiriyor cocuk iyice cildiriyor
Bilerek yapıyor bence seninki. Benimki de dün güya çocukla ilgileniyor yere oturttu yanına da oturdu önüne oyuncakları attı çocuk küt kafa üstü düştü.

Bilerek yapıyor bence seninki. Benimki de dün güya çocukla ilgileniyor yere oturttu yanına da oturdu önüne oyuncakları attı çocuk küt kafa üstü düştü.
Ayni ayni .Cocuk daha desteksiz oturamıyor ayakta tutuyor .Benimkini gecen gun kp düşürdü yuz ustu .Bir de guluyorlar sanki oyuncak

Geri dönersem bebekle dönmem lazım çok sık uyanıyor çünkü. O zaman da adam odadan kaçıyor. İki ucu kötü

O zaman bir süre daha bu şekilde idare edeceksiniz elbet oğluşunun uykuları düzene girer. Ama şuan için En azından işe gitmediği günler aynı odada yatabilirsiniz o zaman da uyuyamadan işe gittim diyemez ya

serenity16 biz de ayri yatiyoruz.ilk basta senin esin gibi gribim diye gitti .Yoklugunda cocuk horultusuz uyumaya alisti.Babasi dönünce gece uykularini hepten terk etti .Surekli horlama horlama saga don sola don demekten biktim. O da uyandirilmaktan bikti .Hala oturma odasında yatiyor .Ama soyle bir ozel durumumuz var .Esim zor bir sınava hazırlanıyor. Gece 1 e kadar her gun canli ders izliyor .Sabah da erken kalkiyor .Sinavdan sonra gelecek. Simdi boyle iyiyiz oglum benle yatiyor 3 kisi sigmayiz :)) saka bir yana besigine alıştırmam lazim artik düşme riski de var .

Canım seninde tsh bozuktu sanırım o zaten adet düzensizliği yapıyor direk. Bende 6 ay adet olmadım tiroid ilacını başladığım an adet oldum

Evet canım troit bozulmuş , yumurta kist yapmış ikisinide kullandım adet oldum .

En sinir olduğum şey , abimin eşi öyle sever tembihleyerek baya alıstırdım .

Bizde de öyle horlama sebebiyle ben bebekle yatıyorum blr iki kez birlikte uyuyalım dedim, eşimi horlama diye uyarmaktsm kimse uyuyamadi

Hepsi horluyor galiba bu erkeklerin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…