- 22 Aralık 2016
- 2.175
- 2.935
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #80.821
Kızlar adetim 20 gün kadar gecikti. Doğumdan sonra düzensizdi zaten ama 5-10 gün atıyordu. Korkmaya başladım bişey yoktur dimi
Şu kaka olayı gecemizi mahvetti. Fitil verdik en sonunda ama onunla bile tam çıkarıp rahatlayamadı. Gün kurusu da işe yaramıyor. Yulaf sindirimi rahatlatır diye kahvaltısını yulafla bir şeyleri birleştirip hazırlıyorum. Ama yok, çocuk bir türlü rahatlayamadı. Katı yapıyor ama öyle çok kabız gibi de değil. Ne zaman aşılacak bu çocuk katı gıdaya ya ofsinirden ağlayacağım artık. Çocuğu uyuttum diye sevinirken yarım saate ıkınarak uyandı ve ıkınsa da yapamadı.
Kızlar biz eşimle hala kankayız 6 ay oldu ve bu durum beni korkutmaya başladı. Benden kaynaklı da değil. Eşim evle ve bebekle çok ilgili, benimle değil sadece. Normal mi bu ya?
Günaydın kızlar ilk tehlikeli yaramazlığımızı atlattık şükür .. Lambaderi kafamıza düşürdük şükür ayakları ayrık olunca kafası arada kaldı bişey olmadı ve bunu yazarken 2.defa düşürdü...
Bende iki bebek olduğu için rahat ettim.bütün oyuncakları içinde, kendilerine zarar verebilecek bir şeyde yok derken kızlardan biri ayaklandı ama dengesini de tam sağlayamıyor düşüyor. Birde birbirlerine hafiften zarar verebiliyorlar. bende artık onlarla beraber çitin içinde takılıyorum :) Yazında yazlığa bahçeye koymayı planlıyorum çiti. Ama hani çok pahalı bence tek bebek için değer mi dersen bütçene bakar.Kızlar oyun çiti fonksiyonel mi sizce ?
aynen canım herşeyin yeri değişecek gibi görünüyor aman onlar iyi olsuna napalımBenim bu ay aynısı oldu kist yapmış ilaç kullandım .
Hipp mama içerisinde prebiyotik var kakayı düzenliyor.
Normal değil bence , sürekli olmasada eş olduğunuzu hatırlamak gerek .
Geçmiş olsun canım , artık işimiz daha zor benim kız da sık sık uzatma kablosuna uzanıyor , köklü bir değişiklik olacak gibi
Canım seninde tsh bozuktu sanırım o zaten adet düzensizliği yapıyor direk. Bende 6 ay adet olmadım tiroid ilacını başladığım an adet oldumBenim bu ay aynısı oldu kist yapmış ilaç kullandım .
Geçmiş olsun canım , artık işimiz daha zor benim kız da sık sık uzatma kablosuna uzanıyor , köklü bir değişiklik olacak gibi
O kadar dusunce onlarda nerde cocuk aglasa birak bosver uyutma sevelim kafasindalar.Aynı durum benim oğlumda var babannede özellikle çok ağlıyor. Görümcemle ikisi sürekli yabancıladı yabancıladı diyorlar. Yabancıladığından olsa çok daha yabancı insanlarda gülücükler saçmaz bir kere. Bir kaç hafta yanlarında kaldık da zar zor oyun oynuyor sevdiği şeyleri görünce. Ama şöyle de bir şey var ki, çocuğun isteklerini görmezden geliyorlar hırcınlaştırıyorlar. Uyuyacak çocuk yüzünü gözünü kaşıyor, esniyor. Kv ööf biraz seveyim... acıkıyor, öf bi durun dedesi gelsin bi sevsin sonra götürürsün..yaw götüreyim karnını doyurayım rahatlatayım getireyim siz de mutlu olun bebekte annesi de!! Dimi?
Prebiyotik kullanıyorum ayrıyeten ama o da işe yaramıyor.Benim bu ay aynısı oldu kist yapmış ilaç kullandım .
Benim oglum da kv yi sevmiyor. Cocugu hirpalayarak seviyor çünkü Her defasında ilk karsilasmada aglama krizlerine giriyor .Sakinlessin oyle sev diyorum saldiriyor cocuk iyice cildiriyorBizde soyle birsey var esimin aesinden birine gittigimizde hep agliyir. Ben negatifim sanirim ondan, benim arkadaslarima gittigimde kucakta be duruyor aglamiyor eeee ööö sesler cikariyor. Eve gelince zaten cildiriyor. Esime diyorum ki bu sizinkilerde boyle cok agliyor istemiyor kimseyi diyorum, bana diyor ki senin yuzunden sevmiyirsun bizimkileri diyor.
Bence deBenim bu ay aynısı oldu kist yapmış ilaç kullandım .
Geri dönersem bebekle dönmem lazım çok sık uyanıyor çünkü. O zaman da adam odadan kaçıyor. İki ucu kötüOdaları ayırmak doğru bir seçim değil bence tabi mecburiyetler olabiliyor bazen. Öncelikle yeniden aynı odada yatmaya başlayın sonrası gelir bence
Çok konuştum canım bir gelişme olmadı.hic konustunuz mu canim? Bu dogum sonrasi durum bazen erkeklerde bazen kadinlarda oluyor. Sen de okumuşsundur, esini anne roluyle goruyor falan.
ay Allah korusun ya, dun de bizimki aniden döndü, koltuktan duserken resmen yari yolda kurtardik, hem de esim yerde onun dibinde oturuyordu, oynatiyordu, yani goz gore gore gidiyordu cocuk.
Bi de öyle deneyeyimValla canım ya sana derken bizde başlamışız haberim yok :)
duygu sömürüsü yaparak getirdim :) benimle uyumak istemiyorsun diye. Bide hep koltukta mı yatacaksım çocuk 4 5 yaşına gelene kadar mı dedim. Gerçi adamda ne yapsın önceki gün sabaha karşı horlamaya başladı çocuğu uyandırıyorsun dedim sinirle, oda yastığı aldı gitti :) dünde kovuyosun gelmiyorum dedi horlama sende farkedince düzelt kendini dedim gece sorunsuz uyuduk şükür.
Bizde de öyle horlama sebebiyle ben bebekle yatıyorum blr iki kez birlikte uyuyalım dedim, eşimi horlama diye uyarmaktsm kimse uyuyamadiGeri dönersem bebekle dönmem lazım çok sık uyanıyor çünkü. O zaman da adam odadan kaçıyor. İki ucu kötü
Ben internet sitesinden baktım 105 cm e kadar arkaya bakar şekilde kullanılabilir yazıyor canım ama dediğin gibiyse mantıklı değil. Ben ine otırttuğumda ayakları değemedi koltuğa ama çöl da mesafe yok gibiydiEvet canım anlamlı olmaz. Ben de önce arkaya dönenlere bakmıştım sonra gerek görmedim. Biz isofixli 2440 a aldık. Ebebekte de babymallde de İnternet fiyatına göre mağaza daha uygundu.
Geçmiş olsun canımGünaydın kızlar ilk tehlikeli yaramazlığımızı atlattık şükür .. Lambaderi kafamıza düşürdük şükür ayakları ayrık olunca kafası arada kaldı bişey olmadı ve bunu yazarken 2.defa düşürdü...
Aynen bendeBenim kızım başlangıçta çok istekliydi. Üst dişleri çıkınca zorla bir iki kaşık anca yiyor. Kısa bir süre birşey verme bence ya da önüne köy reddederse kaldır bir saat sonra tekrar dene. Bizim bebekler iştahsız olacak belli çok hevesleniyorum kaşığı gördüğü an ağzını açan bebeğe
Bilerek yapıyor bence seninki. Benimki de dün güya çocukla ilgileniyor yere oturttu yanına da oturdu önüne oyuncakları attı çocuk küt kafa üstü düştü.Benim oglum da kv yi sevmiyor. Cocugu hirpalayarak seviyor çünkü Her defasında ilk karsilasmada aglama krizlerine giriyor .Sakinlessin oyle sev diyorum saldiriyor cocuk iyice cildiriyor
Ayni ayni .Cocuk daha desteksiz oturamıyor ayakta tutuyor .Benimkini gecen gun kp düşürdü yuz ustu .Bir de guluyorlar sanki oyuncakBilerek yapıyor bence seninki. Benimki de dün güya çocukla ilgileniyor yere oturttu yanına da oturdu önüne oyuncakları attı çocuk küt kafa üstü düştü.
Geri dönersem bebekle dönmem lazım çok sık uyanıyor çünkü. O zaman da adam odadan kaçıyor. İki ucu kötü
Canım seninde tsh bozuktu sanırım o zaten adet düzensizliği yapıyor direk. Bende 6 ay adet olmadım tiroid ilacını başladığım an adet oldum
Benim oglum da kv yi sevmiyor. Cocugu hirpalayarak seviyor çünkü Her defasında ilk karsilasmada aglama krizlerine giriyor .Sakinlessin oyle sev diyorum saldiriyor cocuk iyice cildiriyor
Bizde de öyle horlama sebebiyle ben bebekle yatıyorum blr iki kez birlikte uyuyalım dedim, eşimi horlama diye uyarmaktsm kimse uyuyamadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?