2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Benim oğlan da Genelde öyle alıştıktan sonra hemen ötmeye başlar bağırır çağırır Güler Ama bu tepkileri Bence normal çevreye adapte olmaya çalışan minik insan tepkisi yani

Bizde pazar günü avm ye gittik
Metroya kadar 10 dk yürüduk sustu.
Metroda hafif hafif hareketlendi ve avmye vardığımızda ağladı güldü bağırdı
Kafede bile sesinin sınırlarını zorladı

Hatta sırf etrafı iyi görmek için arabada kalmak istemedi
Arabaya koyunca ağladı kucakta sustu
Ilginç bir deneyimdi
Dönerken uyudu yolda zaten

Cok geçmiş olsun kabak falan yedirsen daha sindirimi kolay seyler
Ya tabi de nereye kadar, 6 ay çok uzun değil mi? Uyumak için de başka odaya gidiyordu ben de en son artık bebeğin odasına taşındım. Hem yalnızım hem sağım solum tutuluyor kanepede. Çifte kavrulmuş
hmm yatağı ayırmayın bence o biraz sonradan problem olur

İyi geceler kızlar, giremiyorum fazla. Arada okuyorum... oğlanın üst dişleri çıkacak 10 gündür huzursuz...yemesi bir öğün iyi, bir öğün kötü. Bir de üstüne iki gündür kabızlık eklendi, gece uyuyamıyor kaka durumundan. Zar zor iki gecedir az az yaptı , çok ağladı yavrum. Taş gibi kalmış içinde, o da zeytinyağı içirdim de öyle yapabildi. Sanırım tam buğday unu kabızlık yapıyor, bir süre irmik vereceğim sabahları. Bir de erken başladık kahvaltılara yaa, tadım yaptırdık diye. .öğün olarak verdim vereli ara ara kabız oluyor.

Güneşli havaları ben de değerlendirdim ama çıkmak için bir ek gıdayı ya yediriceksin ya hazırlayacaksın dışarıda yedireceksin.. yoksa kaldı mı kalıyor...
Oğlum pazıyı çok sevdi, iki gündür zeytinyağında sarımsak soteleyip biraz pirinç unu ile pişirdim güzelce yedi. Ona rağmen kabızdı, 24 de çok zor uyuttum bugün.
Bir de kızlar yaa alt komşumun oğlu 30 yaşında bekar. Okumuş etmiş biri, ama gel gör ki havlayan köpeklere deli gibi bela okuyup pencereden bağırıyor. Bizim buralarda bahçe köpeği çok var, sağımız solumuz cango köpeklerden dolu. Neyse bu uyuz adamın geceleri bağırmasından oğlum uyanıyor, köpek havlamasına alışık, uyanmıyor. Eşime söyledim konuşacak. Böyle durumlarda polis düşüneceğim son şey, ancak sizce işe yarar mı? Yüz göz de olmak istemiyorum. Anasına geçenlerde watsapp tan yazdım kibarca. (oğlu ile kavga etmişlerdi.) Oğlu çok bağırdı benim oğlan da uyandı. Bana ertesi sabah geri dönmüş manyak, herkesin çocuğu kendine kıymetli diye. 30 yaşında adamla kıyaslıyor el kadar bebeği.
Yani İstanbul burası okumuş da olsa magandaların olduğu yer oldu ya egeye kaçmak istiyorum artık.

Benden haberler böyle... :/

El kadar bebe uyuyamıyor verdiği cvp bak.
Kadının kıyas şekli çok komikmiş

Günaydın kızlar yazamadan da Hergün okuyorum burayı çok fena bir griple mücadele ediyorum uykusuzluktan bağışıklığım çöktü galiba iyileşemiyorum haftalardır varsa bir dal şifa duanızı alırım.
Sizlere bir sorum var. Oyun halısı alsam geç mi kaldım sizce ? Bizimki de sürekli yuvarlanıyor sabit durmuyor ama oyun halısı biraz oyalar mı acaba? Yere koyduğumda sıkılıp ağlıyor sizler ne düşünürsünüz? İşe yarar mı? Yoksa daha küçük bebekler için mi hala kullanıyor musunuz?

Oyun halısında durmaz artık canım boşuna alma dönüp gidiyorlar artık 3-6 ay arası için uygun oluyor yere serilen şekilli halılar var onlardan alabilirsin ilerde de eğitici olur oyun matı die geçiyor sanırım

Of cok zor gerçekten ya bu tiplere polis de sıkıntı olur bi de eşin konuşsun bakalım inş işe yarar gıcık bi durum
Armut deneyebilirsin yumuşatıyor o daha rahat yapar belki o zaman kakayı

Ben de doğru dürüst yazamıyorum günde bir kere girip okuyabiliyorum sadece... Oğlum neden bu kadar zor bir çocuk diye düşünüyorum surekli. Hala oturamiyor zar zor donmeye başladı nihayet. Çünkü sabırsız aşırı hareketli ve 7/24 bana yapışık uyurken suratıma yapışık uyanıkken kucağıma yapışık. Yerde vakit gecirtemiyorum. Dönmeye çalışırken sinirlenip ağlamaya başlıyor yarım bırakıyor. Otururken bir anda yana atıyor kendini yerinde dursa azıcık öğrenecek belki ama yok! Uyutmami istiyor güzelce yatağına koyuyorum memnun oluyor ama sonrası 45 dk gözyaşı. Sabirsizligindan sütü bıraktı sadece ek gıda alıyor. Mama tozu kattığım şeyleri farkedip yemiyor. Bezini değiştiremiyorum ayaklarını aşağı indirmiyor. Ayakta durup zıplamak istiyor sürekli. Hop pala alsam mı diye düşünüyorum ama yürüteç faciasından sonra para harcamaya cesaretim yok.
Bunalıp yıllık izin aldım iyice bunalıma girdim.

Çocuk çok güzel bişey de çok da sabır istiyor. Allah kolaylık versin. Benimki de yerde durmaktan hoşlanmıyor. Dönmeyi biliyor ama yerde durmadığı için sürünme çabası hiç yok yüzüstü dönünce basıyor çığlığı. Çok şükür yürüteç benim kurtarıcım oldu kendi biyerlere gidip oyalanabiliyor ama beni mutfakta tezgahta görünce bacaklarıma yapışıp ağlıyor bez değiştirme bizde de sıkıntı bacaklar hep havada ayağıyla çok oynuyor öyle idare edip gidiyoruz işte.

Sizin ek gıda nasıl gidiyor canım? Süt içiyor mu? Dişleri çıktı.mi

Çok konuştum canım bir gelişme olmadı.

Of cok zor gerçekten ya bu tiplere polis de sıkıntı olur bi de eşin konuşsun bakalım inş işe yarar gıcık bi durum
Armut deneyebilirsin yumuşatıyor o daha rahat yapar belki o zaman kakayı
sağol canım armut alerjisi var ama elma yediriyorum yapsın diye.

Haklısın canım çok zor yapışık çocuk, benimki de bensiz 5 dk durmuyor .. Babası çok oyalayamıyor zaten haftada 3 gün baba yok, o yüzden de çocuk evde sadece benle yaşadığını düşünüyor sanırım :)
Sana tavsiyem, al bi plastik çamaşır sepeti..koy içine kuzuyu, bir iki de oyuncak . evde turla , çeke çeke gezdir.. Hem balans yapsın beline sürüklendikçe:) hoşuna da gider,oturmaya da alışır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…