• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim kız insanları bezdirdi birsey diyemiyorum o yüzden. Hasta zaten kolu zor kalkıyor tüm gücü ben gelene kadar tükenmiş oluyor
Allah yardımcın olsun. Çok zor böyle gazlı bebekle uğraşmak. Bizimki de çıkaramıyor, çıldırıyor yine. Çok bunaldım ben de.

@sonsuz canım bondigo aktivite masasını sen mi almıştın? Gelince yorumlar mısın nasıl boyu ayakları sağlam mı? Diğer indirim gününde alayım diyorum bende.
Bizdede var yardımcı olmak isterim .
Ayakları bebeğin beline kadar falan takıp cıkıyor rahatça , ürünün genel hali sağlam ,sesi gayet yüksek,şimdilik çok oynamıyor kızım 5-10 dk falan oyalıyor.

Bizdede var yardımcı olmak isterim .
Ayakları bebeğin beline kadar falan takıp cıkıyor rahatça , ürünün genel hali sağlam ,sesi gayet yüksek,şimdilik çok oynamıyor kızım 5-10 dk falan oyalıyor.
Teşekkür ederim:) Senin fıstık ayakta durmaya başlamış mıydı canım? Şimdi tutumlu anneden 135 e aldım bende bondigo aktivite masasını. İnş sever oyalanır biraz. Bizimki pek yerinde durmadığı için.

Ben emzirip mama veriyorum. 7.5 aylık hiçbirsey vermiyorum. Bezdim ek gıdadan
Senin işin hepimizden zor canım elbet bitecek bu günleri o zaman yer bol bol
oglan da agzindaki yemekleri puf diye puskurtuyor :deli: ben de yogurt, sebze puresi, meyve hala buralardayim. Kahvaltida da işte 1 mama kasigi kadar lor, yumurta yer-se... Dr ekmek verin diyor bogazina kaciyor.
Ben ekmek veriyorum kendisi kemiriyor zaten damağıyla ezmeden yutmuyor öğrendi iyice ama heryerin dağılması beni benden alıyor :D
Aynen emzirmek - mama vermek dahs kolaymış, kendimize zor yemek yaparken bir de ek gıda çıktı :) genelde yaptığım bir çeşidin türevlerini yapıyorum her gün kesin yoğurt veriyorum aylar geçtikçe çeşitler çoğalır,
ben de arada senin gibi eline birşeyler veriyorum sonra yerde buluyorum :)
Bende türevlerini yapıyorum ama türevde bulamaz oldum. Çok zormuş ek gıda çevremdekilere diyorum emzirmek varken niye 2-3 aylıkken yedirdiniz akıl mı yoktu sizde diye. Bide millet erkenden ek gıdaya geçirme meraklıdı sanki çok kolayda.
Anladım canım. Ben de evde uyuturken müzik açıyorum ama beşiğinde baya oyalanıyor uyuyana kadar. Nevresimi çekiyor,koruyucuları kaldırıyor,korkulukları tutuyor filan döne döne en son dalıyor. Başka yerde dikkati dağılıyor etrafı izliyor. Gece nasıl olur bilemiyorum ama büyük bi yatağa koysam döne döne uyur mu acaba? Ne kadar önemli bu bebişlerin uykusu ya :)
Ben başka yerde tek başına uyutamadım canım annemlerin odaya bile 1 haftada alıştı. Dediğim gibi kucağımda uyutuyorum ara sıra olduğundan sanırım alışkanlık yapmıyor.
O yüzden ilk etapta blw en güzeli ne yapsam dersi yok üç gün listedeki şeyi tadım yap geç :KK70: eline vermek istemeyenler için kaşıkla liste de takip edilir. Ama biz listenin sonuna geldik artık.
Ben yarı blw yarı kaşık gittim ama bende listeye göre gittim. 5.ayda başlayınca liste çooktan bitti :D

Kızlar adetim 20 gün kadar gecikti. Doğumdan sonra düzensizdi zaten ama 5-10 gün atıyordu. Korkmaya başladım bişey yoktur dimi :(

Şu kaka olayı gecemizi mahvetti. Fitil verdik en sonunda ama onunla bile tam çıkarıp rahatlayamadı. Gün kurusu da işe yaramıyor. Yulaf sindirimi rahatlatır diye kahvaltısını yulafla bir şeyleri birleştirip hazırlıyorum. Ama yok, çocuk bir türlü rahatlayamadı. Katı yapıyor ama öyle çok kabız gibi de değil. Ne zaman aşılacak bu çocuk katı gıdaya ya of :( sinirden ağlayacağım artık. Çocuğu uyuttum diye sevinirken yarım saate ıkınarak uyandı ve ıkınsa da yapamadı.

Eğer markalı oyuncak alacaksan çok da ucuz değil ama bilindik markaların alternatifleri dersen uygun fiyatlara var mağazadan mağazaya değişiyor gezip bulmak lazım
Hımm hersey uygun değil yani. O zaman bebişi biraz daha büyütüp gidip beraber gezmek lazım :)

Aa o da değişikmiş :KK70: ben de babymall internet sitesinden baktım ama çoğu model tükenmiş görünüyor. Ne kadara aldınız siz? 1,5 yaşa kadar arkaya dönük oturmalı diye biliyorum ama 75 cm ise o modeli almamın bi anlamı yok bir Kaç aya oturamayacak o zaman çok
Evet canım anlamlı olmaz. Ben de önce arkaya dönenlere bakmıştım sonra gerek görmedim. Biz isofixli 2440 a aldık. Ebebekte de babymallde de İnternet fiyatına göre mağaza daha uygundu.

Kızlar biz eşimle hala kankayız 6 ay oldu ve bu durum beni korkutmaya başladı. Benden kaynaklı da değil. Eşim evle ve bebekle çok ilgili, benimle değil sadece. Normal mi bu ya?

Ek gıda bizim de cok zor gidiyor bi de alerjik bebek olduğu için 2-3 günde bir hastanedeyiz tahıl grubunu deneyeceğiz inş ona çıkmaz yumurta yoğurt yasak

Kızlar biz eşimle hala kankayız 6 ay oldu ve bu durum beni korkutmaya başladı. Benden kaynaklı da değil. Eşim evle ve bebekle çok ilgili, benimle değil sadece. Normal mi bu ya?
Çocuk olunca normal bence yorgunluk ister istemez evde ciddi bi düzen değişiyor :)

Çocuk olunca normal bence yorgunluk ister istemez evde ciddi bi düzen değişiyor :)
Ya tabi de nereye kadar, 6 ay çok uzun değil mi? Uyumak için de başka odaya gidiyordu ben de en son artık bebeğin odasına taşındım. Hem yalnızım hem sağım solum tutuluyor kanepede. Çifte kavrulmuş :(

Kızlar adetim 20 gün kadar gecikti. Doğumdan sonra düzensizdi zaten ama 5-10 gün atıyordu. Korkmaya başladım bişey yoktur dimi :KK43:
yoktur canım düzensizlikler oluyor

Bence aynı yatağa taşınmalısınız bende zorla getirdim adamı yatağa

Evet canım anlamlı olmaz. Ben de önce arkaya dönenlere bakmıştım sonra gerek görmedim. Biz isofixli 2440 a aldık. Ebebekte de babymallde de İnternet fiyatına göre mağaza daha uygundu.
Hangi marka aldınız canım? Bu arada kuzlar oto koltukları trendyolda indirimde ve siveno ürünleri ve koton kidsle soobe

Günaydın kızlar ilk tehlikeli yaramazlığımızı atlattık şükür .. Lambaderi kafamıza düşürdük şükür ayakları ayrık olunca kafası arada kaldı bişey olmadı ve bunu yazarken 2.defa düşürdü...
Geçmiş olsun. Yanıma hoşgeldin canım. Süründükçe hareket ettikçe aklının almayacağı şeyler yapıyorlar. Dün salon masasının sandalyelerinin arasına girmiş sürünüp bende giremiyorum zor çokardım. Sürekli alçak prizlere sürünüp yolmaya çalışıyor. 20 gözümüz falan olmazı lazım

yoktur canım düzensizlikler oluyor

Bence aynı yatağa taşınmalısınız bende zorla getirdim adamı yatağa
Aynı yatakta idik 2,5 ay sonrası. Yok grip oldum (bkz. Olmadı) yok uyuyamadım, yok orda dalmışım diyip diğer odada uyuyordu. Derdi uyku biliyorum. Artık sinir oldum en son grip oldum dediğinde bebeğin beşiği de alıp bebek odasına geçtim. Diğer türlü de moralim bozuluyor. Nasıl getirdin sen?

Back