- 22 Aralık 2016
- 2.175
- 2.935
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
- #80.821
Kızlar adetim 20 gün kadar gecikti. Doğumdan sonra düzensizdi zaten ama 5-10 gün atıyordu. Korkmaya başladım bişey yoktur dimi
Benim bu ay aynısı oldu kist yapmış ilaç kullandım .
Şu kaka olayı gecemizi mahvetti. Fitil verdik en sonunda ama onunla bile tam çıkarıp rahatlayamadı. Gün kurusu da işe yaramıyor. Yulaf sindirimi rahatlatır diye kahvaltısını yulafla bir şeyleri birleştirip hazırlıyorum. Ama yok, çocuk bir türlü rahatlayamadı. Katı yapıyor ama öyle çok kabız gibi de değil. Ne zaman aşılacak bu çocuk katı gıdaya ya of sinirden ağlayacağım artık. Çocuğu uyuttum diye sevinirken yarım saate ıkınarak uyandı ve ıkınsa da yapamadı.
Hipp mama içerisinde prebiyotik var kakayı düzenliyor.
Kızlar biz eşimle hala kankayız 6 ay oldu ve bu durum beni korkutmaya başladı. Benden kaynaklı da değil. Eşim evle ve bebekle çok ilgili, benimle değil sadece. Normal mi bu ya?
Normal değil bence , sürekli olmasada eş olduğunuzu hatırlamak gerek .
Günaydın kızlar ilk tehlikeli yaramazlığımızı atlattık şükür .. Lambaderi kafamıza düşürdük şükür ayakları ayrık olunca kafası arada kaldı bişey olmadı ve bunu yazarken 2.defa düşürdü...
Geçmiş olsun canım , artık işimiz daha zor benim kız da sık sık uzatma kablosuna uzanıyor , köklü bir değişiklik olacak gibi