- 20 Ocak 2013
- 4.044
- 9.167
- 408
- Konu Sahibi ayprensesii
- #78.221
Kızlar 5 ay 8 günlük oğlum, yogurt, muz, havuç veriyorum, su da vermeli miyim?
Evet cnm ek gıdalardan sonra veriyoruz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar 5 ay 8 günlük oğlum, yogurt, muz, havuç veriyorum, su da vermeli miyim?
Bana senelerce kendiliğinden hamile kalamazsın dediler. Tek tüpüm tıkalı. polikistik over hastasıyım. Ayrıca haşimato hastasıyım. bebeğimi emziryorum. Diğer etmenler ve de süt korur diye düşüyordum. Ama Allah büyük.. Doktorlar kendiğinden hamile kalamazsın dediler dediler. 2. kez kendiliğimden hamile kaldım. Kısmet işte. Dünden beri çatışıyorum kendimle. Sabaha kadar uyumadım. Çocuklarıma sarıldım durdum. Eşim de çok taraftar değil. Hakkımızda hayırlısı...
hazır suyu kaynatıp vermek en iyisi herhalde değil mi?
Doğru söze ne denir...Bir kere hamile kalınca vücut hamile kalmayı öğrenir derler. tüp bebek yapanların çoğunluğunda sonradan kendiliğinden hamile kaldıklarını duydum. Aynı şekilde arkadaşım 3 gün önce ikinci bebeğini doğurdu. İlki tüp bebekti ve 1.5 yaşında.
Amacım seni üzmek değil yanlış anlama lütfen şuan yükün ağır zaten. Ama ikinci bebeğine kendiliğinden hamile kaldıysan tekrar olabileceğini göz ardı etmemen gerekirdi.
sağol canım kaynatayım hemen, uyanınca vereyim bari. Biberon falan da almıyor. Alıştırma bardağını mı denesem , ne dersin?Ya cam şişe suyunu verin yada içme suyunu kaynatıp verin diyorlar canım, ben doğduğundan beri mamalarını ve suyunu plastik şişe sularını kaynatıp veriyorum. Birde bebek mağazalarında satılan sular var, onlarda olurmuş
Kafasını sabitleyip hızlıca yapıyorum ben canım. Eğer yapmakta zorlanırsan burun spreyinin içini boşaltıp okyanus suyu veya serum suyu doldurup sprey gibi sıkabilirsinO burundan sıkılan uygulamada çocuk nasıl duruyor? Burnuna onu sıkmaya izin vermiyor ya, nasıl başardınız yapmayı?
iyi benim yavru 8-9 gündür kabız olmadan iyi dayanmış Kendime çok kızdım şimdi. Ne akla hizmetse anne sütündeki su yeter diye düşünmüştüm.Evet cnm ek gıdalardan sonra veriyoruz
Eds ile döndü canım hala da onu kullanıyoruz mama içerkenBebegini meme reddinden döndürmede basarili olanlar, yaptiginiz neler tekrar emmesinde etkili oldu?
kaynatıp vereyim canım ben, sağolasınHazir suyu kaynatabilirsin ya da Hipp'in hazır suyu var kaynamaya gerek kalmıyor ebebek te var başka marka da vardı serenity16
Bizimki hareketlendiğinden beri tek basıma yapamıyorum ben. Akşam babası gelince o başını ve ellerini korkutmadan , çok bastırmadan tutuyor. Konuşup gevşetiyoruz. Sonra yatar pozisyonda iken başını tek yana çevirip üstte kalan delikten ne çok yavas ne çok hızlı olacak sekilde 5 ml serum f. sıkıyoruz.Sonra babası hızlı ama nazikçe (korkmasın diye) ters çeviriyor,zaten serumun çogu o sırada dışarı akıyor. Geri kalanı da pis sümük canavarları ile birlikte aspiratör ile çekiyoruz. Aksi takdirde uyku haram oluyor çocuga. Bir de önceden grip > bronşiolit olmuşlugu var, o yüzden aksatmadan yapmaya çalışıyorum. Tek iken de bazen bir iki damla sf damlatıyorum ki en azından burun içi ve sinusler yumusasın ve akan genizden mideye aksın veya hapsırıp atsın diye.O burundan sıkılan uygulamada çocuk nasıl duruyor? Burnuna onu sıkmaya izin vermiyor ya, nasıl başardınız yapmayı?
Evet canım ben öyle yapıyorum küçük biberonu var onunla içiyor alıştırma bardağı almadım henüzhazır suyu kaynatıp vermek en iyisi herhalde değil mi?
Bende öyleyim :) internetten mama, bez, kıyafet o şu bu derken 2-3 günde bi kargo gelir oldu artık ezberlediler. Öyle ki aramızda anlamsız bi samimiyet bile oluyor. Bi kurye vardı geçenlerde kargo getirdi aa benim bi ürünüm daha gelecekti bugün ya o niye gelmedi ki dedim. Şubeye gelmedi abla gelseydi getirirdim yarında onu getiririm dedi tamam dedim. 2 saat sonra kapı çaldı aynı kurye şubeye uğrayınca kargonu gördüm şubeye geç gelmiş hemen getirdim abla sabah gelmedi diye üzülmüştün dedi. Böylede enteresan bi samimi kendisi. Her geldiğinde kucağımda bebekle kapıyı açtığımdan uzaktan kızıma agucuk gugucuk yapıp büyüyor maşallah falan diyor. Eee oda haklı adamın gözünün önünde büyüdü bi yerdeKargo - serenity16 ilişkilerinde varan298963.
Hepsiexpress geldi, kargosunu verdi, artık imza atıyorsunuz dedi. Buradaki "artık" daha önceki bir diyalogumuzda imza var mı-yok mu konusuna göndermeydi. Sonra da soyadımı gösterdi, "bu sefer tek soyisim yazıyor" dedi. " aa evet bravo, hafızanız kuvvetliymiş dedim", cidden iki soyisimli oldugumu hatırlamasına sasırdım. Sonra adam orada yazmayan soyadımı da söyledi
Ben sanırım kara cuma vakti biraz hesabı şaşırmışım. Zaten şimdi kredi kartından belli oluyor
Tabi burada tek siparişteki parcaları 195812 kerede parça parça gönderen alışveriş sitesinin de rolünü yadsımamak lazım. kargocular bildigin ezberledi. Abla diyenler, soyismi bilenler falan. Korkmaya da basladım ufaktan
Yaa oda zor herkesin içinde gaz çıkartılır mı dimi :) benim yengemde çıkartmadan çıkarttım demiş hastaneden 2 gün çıkartmıyorlar diye sabah anlattı :)oinone27 canım ben de sezaryen oldum gaz çıkarmadan hastaneden çıkartmıyorlar o kadar gelen gidenin içinde çıkar çıkarabilirsen o da ayrı mevzu. Şöyle ki bağırsaklrın çalışıp çalışmadığını kontrol ediyorlar. İçini karıştırdıkları için sanıyorum ki. Benim çok gelen gidenim olmuştu gaz gelse de çıkaramamıştım sonra gaz sancısı başlamıştı. Suya karışan toz ilaç verdiler kaç kere. Sonra çıkardım şükür
Biz bir sekilde iyi kotu goturuyoruz. Kendi adima konusayim cocugum icin endiseleniyorum acikcasi.İyi düşünelim iyi olsun inşallah... yoksa insan iyice demoralize oluyor. Ben de çok olumlu bakmıyorum bu ülkede geleceğe ama napalım ya bu deveyi güdeceğiz ya bu diyardan gideceğiz.
Benimki genelde 1 buçuk saat uyanık kalır hep canım sonra uyut ama uzun uyumaz. Ondan kaynaklanıyor sanırım. Ama seninki baya da uyumuş. Belki atakla ilgilidirKızlar benim oğlan sürekli uyumak istiyor en fazla 1buçuk saat uyanık kalıyor sonra uyut beni ağlamaları başlıyor hele bugün 1 saat uyudu daha yataktan çıkmadan yine başladı uyut beni diye mızırdanıyor niye böyle oldu bugün 3 uyku uyuduk bile bu saate kadar 1er saat.
anlamadım canım ya bugün niye böyle oldu sürekli gözlerini ovuşturuyor falanBenimki genelde 1 buçuk saat uyanık kalır hep canım sonra uyut ama uzun uyumaz. Ondan kaynaklanıyor sanırım. Ama seninki baya da uyumuş. Belki atakla ilgilidir
sağol canım kaynatayım hemen, uyanınca vereyim bari. Biberon falan da almıyor. Alıştırma bardağını mı denesem , ne dersin?