- 13 Nisan 2017
- 2.783
- 3.361
- 83
- 38
- Konu Sahibi ayprensesii
- #78.201
Sartlarin iyiye gideceginden umudum yok. Ins duzelir.İnşallah kısa sürede yenisini bulur canım. Ülkece şartlar iyiye gitse de rahatlasak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sartlarin iyiye gideceginden umudum yok. Ins duzelir.İnşallah kısa sürede yenisini bulur canım. Ülkece şartlar iyiye gitse de rahatlasak
Canım çok geçmiş olsun çok dikkat etmek lazım ama bazen ne kadar dikkat etsekte oluyor böyle şeyler kendini suçlama sakın. Ben kızım 40 günlükken kızımın kafasını mutfak avizeme çarpmıştım. Avize çok alçaktı bi anda kızımı yukarı doğru kaldırınca küt diye kafası çarpmıştı hemen hastaneye gitmiştim çok ağlamıştım. Tek suçlu bendim yani ama olabiliyor işte insanız sonuçta. O zaman bana kusma hareketlerinde değişiklik aşırı ağlama gibi şeyler olmadığı sürece evde izleyebilirsin demişlerdi.Çok sağolun kızlar. İyi çok şükür oğluşum. Olumsuz bi durum olmadı. Ama o yaşadığım şok anlatılmaz gerçekten. Rabbim acılarını göstermesin. O ağladı ben ağladım. her şeyi düşünmemiz gerek artık. Aşırı hareketli oldular.
hadi insallah canim. Dualarim sizinleTazminatini alacak issizlik maasi icinde basvuracak. Yarin bir is gorusmesine gidecek ins olumlu sonuc alir. Kira odemiyoruz ama cok borcumuz var, nerdeyse kira oder gibi borc oduyoruz.
canim gozunuz aydin Allah anali babali buyutsun. ah o gaz olayi ben de sezaryen oldum. Ziyarete 2.gun esimin muduru ve is arkadaslari gelmisti, sen hemsire odaya gel bunlarin icinde bana sor "gaz cikardiniz dimi" cok komikti ya. Ama zaten insanin karninda oyle bir hava dolmus oluyor ki bebegin tekmeleri gibi gaz hissettim ben, dogurmadim sandim gurul guruldu. Bir de sezaryenden sonra feci derecede odem olacak zamanla inecek, korkmasinlar.Günaydın kızlar. Ben dün hala oldum kardeşimin minnoş bi oğlu oldu :)
Doğumdan sonra neden gaz çıkartılmasını bekliyorlar ya hastanede onun sebebini bilen var mı merak ettim bende öyle bişey bekledik mi hiç hatırlamıyorum acaba sezeryanla ilgili bi durum mu?
O burundan sıkılan uygulamada çocuk nasıl duruyor? Burnuna onu sıkmaya izin vermiyor ya, nasıl başardınız yapmayı?
gözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah. Gaz da sanırım karnı zorlamamak içinmi bilemedim.Günaydın kızlar. Ben dün hala oldum kardeşimin minnoş bi oğlu oldu :)
Doğumdan sonra neden gaz çıkartılmasını bekliyorlar ya hastanede onun sebebini bilen var mı merak ettim bende öyle bişey bekledik mi hiç hatırlamıyorum acaba sezeryanla ilgili bi durum mu?
Amin canım inşallah :) patavatsız hemşire insan kulağına fısıldarcanim gozunuz aydin Allah anali babali buyutsun. ah o gaz olayi ben de sezaryen oldum. Ziyarete 2.gun esimin muduru ve is arkadaslari gelmisti, sen hemsire odaya gel bunlarin icinde bana sor "gaz cikardiniz dimi" cok komikti ya. Ama zaten insanin karninda oyle bir hava dolmus oluyor ki bebegin tekmeleri gibi gaz hissettim ben, dogurmadim sandim gurul guruldu. Bir de sezaryenden sonra feci derecede odem olacak zamanla inecek, korkmasinlar.
Ben beslenme kateteriyle emziriyordum canım biberon bizde meme reddi yaptığı içinBebegini meme reddinden döndürmede basarili olanlar, yaptiginiz neler tekrar emmesinde etkili oldu?
Amin canım inşallah :) havalar azıcık ısınsa görmeye gidicez 6 saat uzaktayız :/gözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah. Gaz da sanırım karnı zorlamamak içinmi bilemedim.
Günaydın kızlar. Ben dün hala oldum kardeşimin minnoş bi oğlu oldu :)
Sag ol cnm inshadi insallah canim. Dualarim sizinle
o suluktan ben de aldım, kullanmaya yani su vermeye baslamalı mıyım acaba ? seninki kaç aylıkEvet canım bende de chicco poly daha eski modeli var arkadaş vermişti bana hamile kalınca. Bende oturtuyorum heyecanlı heyecanlı film izliyor gibi izliyorum:) bide bugün 30ml lik suluktan su verdim. Emzik kısmını değilde deşikli suluk ucuyla verdim çok hoşuna gitti hafif destekle yarısını içti suyun valla patates yedikten sonra. Çok tatlılar yaa :)
Amin canım inşallah :) fotoğraflardan bile diyorum bu kadar küçükmüydü kızım diyeOy maşallah. Gözünüz aydın. Allah analı babalı büyütsün. Şimdi o minişin yanında kızın çok büyümüş gelecek sana
Vermelisin canım ek gıdayla birlikte başlıyor suKızlar 5 ay 8 günlük oğlum, yogurt, muz, havuç veriyorum, su da vermeli miyim?
İyi düşünelim iyi olsun inşallah... yoksa insan iyice demoralize oluyor. Ben de çok olumlu bakmıyorum bu ülkede geleceğe ama napalım ya bu deveyi güdeceğiz ya bu diyardan gideceğiz.Sartlarin iyiye gideceginden umudum yok. Ins duzelir.
hazır suyu kaynatıp vermek en iyisi herhalde değil mi?Amin canım inşallah :) fotoğraflardan bile diyorum bu kadar küçükmüydü kızım diye
Vermelisin canım ek gıdayla birlikte başlıyor su
Dün kan verdim. Değer 4500 lerde. 6 haftalık gözüküyorAslında aldırma haftasını geçtiyse tüm karmaşalar son bulacak karar kendiliğinden verilmiş olacak. Bence sen hemen doktora git. Düşünmek de yıpratıyor insanı
Bana senelerce kendiliğinden hamile kalamazsın dediler. Tek tüpüm tıkalı. polikistik over hastasıyım. Ayrıca haşimato hastasıyım. bebeğimi emziryorum. Diğer etmenler ve de süt korur diye düşüyordum. Ama Allah büyük.. Doktorlar kendiğinden hamile kalamazsın dediler dediler. 2. kez kendiliğimden hamile kaldım. Kısmet işte. Dünden beri çatışıyorum kendimle. Sabaha kadar uyumadım. Çocuklarıma sarıldım durdum. Eşim de çok taraftar değil. Hakkımızda hayırlısı...Çocukların çok küçükmüş ne düşündüğünü anlamaya çalışıyorum ama asla yargılamak gibi düşünme korunmasız ilişkiye girince hep bu ihtimal var bunu hepimiz biliyoruz.
Dün kan verdim. Değer 4500 lerde. 6 haftalık gözüküyor