2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

progestan önemli bir ilaç düşük engelleyici bence dr ne diyorsa ona göre kullan
 

Bende hiç doymuyorum cnm :)) sürekli bi şeyler yiyorum ve midem bulandığı için hep ekmek, tost, pide türü yiyorum. Kilo aldım sanırım tartılmıyorum korkudan :) ama zayıftım zaten çok umursamıyorum.
 
Bu arada bende iki hastanede de kalp atışını duyduktan sonra kan ve idrar testleri yaptılar. 9 tüp kan verdin doğum hastanesinde. Bence kalp atışından sonra isteyin
 
Zayıfsan sorun deilde bn 21 kilo verdim hamileliğin basında alırsam dopuma yine ilk kilomla hitmek istemiyorm.. 12 haftaya kdr verebilirsin demişti dietisyn ama bn aldm
 
Canım yanlış yorumlama olmasın, 4,39 mm yazan bebeğin boyu demişsin ama bebeğin boyu değil, gestasyonel sac(GS): gebelik kesesidir. Yani o arkadaşın kesesinin ölçüsüdür.
şimdi baktım da bende CRL yazıyormuş GS ye dikkat etmemişim. CRL bebek ölçüsüymüş. Mrsmelike pardon cnm benimki alt tarafta alt alta yazınca GS ye hiç bakmamışım
 
 

Bende çok iştahlıyım. Normalde de yemek yemeyi seven biriyim ama şimdi sıkıntı doymuyorum. Ve daha çok erken bence benimki duygusal açlık denilen şey. Tüp bebek öncesi 2 ay önce sigarayı da bırakmıştım onunda etkisi çok. Hala diyetisyene gitmedim kararsızım. Bir yandan masraf çıkaçak ne diyeceğini biliyorum diyorum ama kendi iradesizliğimi bildiğim için ihtiyacımda var diyorum. Karasızlıklar :)

Ben vitamin olarak iMom isminde bir multivitamin alıyorum gündüzleri 1 tane o kdr.
 
Hayırlı haberler olsun inşallah
Doktora gittim akşam. Daha muayene etmeden moralimi sıfıra indirdi. Ben 41 yaşındayım. Geçen yıl aynı zamanlarda yine hamile kalmıştım ama 8 haftadan sonra kalbi durmuş ve düşük yapmıştım. Şimdi Allah'ın lütfu yeniden hamile kaldım. Ama doktor hemen yaş ileri bilmem ne düşük riski yüksek,... Yani tamamen önce bir baştan aşağı sıvadı beni. Bir ton ilaç yazdı. Bu akşam başka doktordan randevu aldım. Cumartesi başka bir doktordan. Benim moralimi bozmayan doktoru Bulana kadar gideceğim hepsine.
 
Enox ve progestan kullanımı sonrasında Bugün farklı bir doktora gittim 7 haftalık (Benim hesbıma göre 8 hafta) bebeğimin kalp atışlarını dinlemek için ultrasonda duyulmadı alttan muayene etti yine kalp atışı duyulmadı. Kendi doktorumu aradım yarın randv. vardı normalde bugün gelebilir miyim dedim gel dedi. Maalesef bebeğimin kalp atışı yoktu Doktorum Sonlandırmak durumundayız dedi. Yarın sabah bebeğimi alacaklar.
 
Zayıfsan sorun deilde bn 21 kilo verdim hamileliğin basında alırsam dopuma yine ilk kilomla hitmek istemiyorm.. 12 haftaya kdr verebilirsin demişti dietisyn ama bn aldm

Aynen bende 14 kg vermiştim. Tüp bebek tedavisiyle 2'si geri geldi bile. Ama şöyle düşün ben kendi kendime diyorum ki; daha önce verdiysem gene verebilirim.
 
Geçmiş olsun çok üzüldüm daha önce de kalp atışı zayıf demiştin galiba. İnşallah daha sağlıklı bebeklerin olur kucağına alırsın. Ne gelirse O'ndan...
 
Kendini beğenmiş duygusuz doktorlara sinir oluyorum bu konuda erkek doktorlar daha anlayışlı bence ayrıca 41 yaşında hamile kalmak daha zordur Allah size kısmet etmiş burdan bakıp morel vermek yerine güzel şeyler söylemek varken niye sinir bozarlar anlamam. Başka doktora gitmekle bence en doğrusunu yapmışsınız inşallah güzel olur herşey. kaybınız içinde çok üzüldüm size şefaatçi olur inşallah o yavrunuz.
 
Aynen öyle canım. Ayy inşallah amin valla daha şimdiden heyecan yaptım :)
Benide heyecan sardi cuma yada cumartesi gel dedi ama cumartesi gidesim var garanti olsun diye. Bi duysak su pit pitlari ne guzel olacak :)
Normalse çok rahatladım canım ya acaba bişey oldu mu dedim gece yatana kadar batma oldu korktum valla (bu arada iki defa yazdım ilki silindi sandım aynı şeyleri bi daha yazmış oldum :))
Onemli degil canim:) korkma ayninini surekli yasiyorum hele oglumda olan batma 2-3 bicak ayni anda sokuldu cinsindendi yere oturdum agridan 3-4 dakka kala kaldim esim acile gidelim dedi o derece. Cok sukur bisi olmadi. Dikkat edelim ani hareketlere sadece kramp icin degil genel olarak dikkat etmemiz lazim Canim:)
Kan ilaci kilo yapiyor canim esimden biliyorum. Ayrica doyma olayi cogumuzda var sanirim daha gebeligimi ogrenmeden basladi istah artisim. hem midem bulaniyor hem doymuyorum acayip birsey oldum :)
Canim bir iki hafta bekle sakin aldirma daha duyulmaya bilir gec dollenme olabilir. Bu sitede okudum 10. Haftada duyan vardi bebegini. Sabret insallah duyarsiniz doktorlara gore cok kolay hemen kurtaj yapmak bekle biraz
 
Gecmis olsun canim cok sevindim bebisinin buyumesine insallah tekrar kanama yasamazsin

Ne guldum yaa gobegin one dogru buyoyor ha cok tatlisin
Ağızdan alınanı alttanda alabiliyomuyız benimki ağızdan alınanda
Aynisi zaten agizdan bas donmesi yapiyor alttan yan etki daha az
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…