Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

20 haftaya girdik be hala net bişey hissedemiyorum acaba bebek mi dediğim hareketler oluyordu ama birkaç gündür hiç bişey hissetmiyorum endişeliyim de. İkinci gebeliğim bide derler ki ikinci daha erken hissedilir ama yok. Kiloluyum belki ondan bilemiyorum.
Bende ayni dusuncedeyim icim burkuluyor gibi ama tik tik yok ☺️ az once dr geldim masaAllah hareket halindeydi ama bende his yoktu o an dedim tamam normal demekki zamanla buyudukce hissedecegiz ins sagligi yerinde olsun da bekleriz

Merhaba ben e 19+4 üm hala his yok bu plasentanın önde olması hakkında sıkıntılı şeyler yazıyor size doktor bir şey söyledi mi acaba
Hic canını sıkma tam kapama yada yapisiklik olmasi tehlikeli olabiliyor evet ama asagida olmasi suan icin tehlike arz etmiyor 7.aya kadar cikabilir dedi bana dr bugunde riski kalkmis donmeye baslamis dedi .. ilk gebelikte kizimda hep asagidaydi ama tam kapama olmadi kanama vs yoktu cok sukur rahat bir gebelik gecirdim

Bana aylık tek doz verdi kafaya diktim şimdi tahlil sonucuma göre yenilicek sanırım

Şu an bende de var ne yazık ki. Bağışıklık düştüğünde stres vs olduğunda tekrarlıyormuş. Hamilelikten önce vectavr sürüyordum şimdi geçsin diye bekliyorum bir şey yapmadan, dokunmamaya çalış. Bi yerde sarımsak sürün diye okumuştum
Bende birşey süremedim bilmediğimden dokunmuyorum 🥺 Geçmiş olsun sizede ♡

Selam kızlar nasılsınız dün ani bir kararla eşim Ankara’ya bilet aldı. 2 gün sonra eşim ben ve kızım Ankara’ya gideceğiz. O değil doktora da soramadım seyahat sıkıntı olur mu nolur diye. İçinizde bilen var mı bu aylarda seyahat etmek sorun olur mu. 22 haftalık olayacak yarın bebek.

Selam kızlar nasılsınız dün ani bir kararla eşim Ankara’ya bilet aldı. 2 gün sonra eşim ben ve kızım Ankara’ya gideceğiz. O değil doktora da soramadım seyahat sıkıntı olur mu nolur diye. İçinizde bilen var mı bu aylarda seyahat etmek sorun olur mu. 22 haftalık olayacak yarın bebek.
32 den sonra riskli diye biliyorum ilk hamileliğimde 34 haftalık 13 saatlik yolla gitmek isteyen eşim doktor dan olmaz yanıtını almıştı uçak 2 saat falan olur demişti ama neyseki gitmemiştik vazgeçmişti eğer kısa süreli ise gidilir diye biliyorum

28 den sonra doktor onayı istiyorlar sanırım. Onun dışında sorun olmaz.

Benim doktorum hamilelikte 3 saat ve üstü yolculuk önermiyorum, şahsi araciniz olsa dahi dedi bize. Biz mecbur Ankara ya vize için Mersin de kalkıp gittik (6 saat). Kendi arabamızla gittiğimiz için saatte bir yarım saat mola verdik ve ben arka koltukta yastık, battaniye uzandım. Ona rağmen zor geçti benimki. Döndüğüm zaman 1 hafta falan kendime gelemedim ve yolculukta 2 saatten sonra ağrım oldu hep. Bu benim deneyimimdi. Giderseniz dikkat edin çokça.

Kızlar ben bugün kontrole gittim. Doktor dediki eski sezaryen dikisinde incelme var. Fazla yorulma yoga pilates vs yok. Israrla sordum korkma dedi. Sadece dikkat edicez dedi. Böyle bir şey ilk kez duyuyorum. Duyan bilen var mi? nette de pek bilgi yok bununla ilgili.

Kızlar ben bugün kontrole gittim. Doktor dediki eski sezaryen dikisinde incelme var. Fazla yorulma yoga pilates vs yok. Israrla sordum korkma dedi. Sadece dikkat edicez dedi. Böyle bir şey ilk kez duyuyorum. Duyan bilen var mi? nette de pek bilgi yok bununla ilgili.
incelme derken ne kastetti acaba içerideki dikisi dikisi görmesinin imkansız olduğunu düşünüyorum. göbekten görünenin ise genişlemesi lazım incelemek yerine karın genisledikce

incelme derken ne kastetti acaba içerideki dikisi dikisi görmesinin imkansız olduğunu düşünüyorum. göbekten görünenin ise genişlemesi lazım incelemek yerine karın genisledikce
Offf anlamadım ben de canım sıkıldı oglak_kadini oglak_kadini :KK43: gösterdi valla içerideki dikişi video da çekiyordum. O dikiş inceymis mi incelmiş mi anlamadım. Bebek büyüdükçe oraya basınç oluyor ya ileride risk mi olur acaba. Pzt zeynep kamile gdcm bakalım onlar ne dicek. Benim ilk doğumu da genel cerrah+ jinekolog diploması olan İzmir’de bilinir de tahir ozguder yapmıştı. Dışarıdan sorun yok sanırım içeriden sorun var.

Kara kaşımdan kara gözümden utanmadan yaptığım ekran görüntüm hem de bir fen bilimleri öğretmeni olarak 😂🙈 Eşimin abisi tam olarak bu fenotipte, genetikte ihtimaller her zaman vardır 😇 Sizin de var mı kızlar böyle inanışlarınız 🐣
Eki Görüntüle 3486007
Benim bir arkadaşım da böyle yapmisti kendisi de esi de kara göz kara sac esmerlerdi yani çocuk sarisin mavi gözlü oldu

Sık sık mola verirseniz veya uçakla gidiyorsanız koridorda tur atarsanız sorun olmaz bence ama her gebelik kişiye özel, doktora bir mesaj atıp sormakta fayda var. Ben yakında mecburiyetten 5,5 saatlik uçak yolculuğu yapacağım hem de üst üste 2 gün. 1 ay önce de yaptım. Bir sorun yaşamadım ama kalktım yürüdüm, su içtim dikkat ettim yani.

Ben ilk 15 haftaya kadar en sık seyahatlarımı bu süreçte yaptım sanırım ki en riskli dönemler. Uçak seyahati (2 saat) de yaptım ki doktoruma sormuştum herhangi bir sakınca görmedi. Arabayla da 6-14 saatlik yolculuklar yaptım. Eşim 1,5-2 saatte mola verdi, yürüdüm sürekli indiğimde. Arabanın etrafında 2 tur at demişti arkadaşımın doktoru da, onu da yaptım. Bence sıkıntı olmaz Allahın izniyle 🤍

Offf anlamadım ben de canım sıkıldı oglak_kadini oglak_kadini :KK43: gösterdi valla içerideki dikişi video da çekiyordum. O dikiş inceymis mi incelmiş mi anlamadım. Bebek büyüdükçe oraya basınç oluyor ya ileride risk mi olur acaba. Pzt zeynep kamile gdcm bakalım onlar ne dicek. Benim ilk doğumu da genel cerrah+ jinekolog diploması olan İzmir’de bilinir de tahir ozguder yapmıştı. Dışarıdan sorun yok sanırım içeriden sorun var.
Hadi bakalım inşallah yanilmıştır. sorun yoktur canım. Zeynep kamilde normale mi gideceksin perinata mi

Hadi bakalım inşallah yanilmıştır. sorun yoktur canım. Zeynep kamilde normale mi gideceksin perinata mi
Normale gidcm, perinatolojiye nasıl randevu alcam onlar açmadan oluyor mu . Biz 14 haftada yaptırdığimiz doktora yine yaptırcz ama ikinci görüş olsun isterim o yüzden devlette de şansımi denerim

X