- 7 Kasım 2017
- 614
- 1.160
- 37
-
- Konu Sahibi ayprensesii
Geçmiş olsun canm tsh yüksekliği için ilaç kullanmıyormuydun nasıl o kadar yükseldiKızlar bugün berbat bi gün geçiriyorum. Dua edin bize. annem de rahim kanserinden şüpheleniyorlardı ondan parça alacaklardı bugün terslik olmuş alamamışlar. Benim tsh değerim yüksekti (37 olmuş) doktora gittim. Değerin çok yüksek büyük ihtimalle düşük yaparsın dedi. İlaç verdi ama çok umutlu konuşmadı
3 gun aramiz hadi bakalim yine iki hafta bekliycez gozun aydin canimKızlar geldik doktordan. Keseyi gördük çok şükür. 2hafta sonra gel kalp atışı duyulur dedi:)
rabbim sifa versin uzme kendini baska dra git canimKızlar bugün berbat bi gün geçiriyorum. Dua edin bize. annem de rahim kanserinden şüpheleniyorlardı ondan parça alacaklardı bugün terslik olmuş alamamışlar. Benim tsh değerim yüksekti (37 olmuş) doktora gittim. Değerin çok yüksek büyük ihtimalle düşük yaparsın dedi. İlaç verdi ama çok umutlu konuşmadı
amin amin hep beraber dogduklarini buyuduklerini gorelim hayirlisiyla cnmAyy ne güzeelll gözünaydin canim Rabbim devaminida getirsin
Kızlar bugün berbat bi gün geçiriyorum. Dua edin bize. annem de rahim kanserinden şüpheleniyorlardı ondan parça alacaklardı bugün terslik olmuş alamamışlar. Benim tsh değerim yüksekti (37 olmuş) doktora gittim. Değerin çok yüksek büyük ihtimalle düşük yaparsın dedi. İlaç verdi ama çok umutlu konuşmadı
üzme cnm kendini onu birtek Allah bilir,umarım hersey yolunda gider de birşey olmaz bebeğine rabbim annene de acil şifalar versin inşallah..tsh değeri neymiş ben ilk defa duyuyorum
Kese boyutu ne kdr çıktı? Emriyoyu da gördünüz mü? Gözün aydın, ilk aşamayı atlattın :))
Çok sağol canım:)Ay bilmiyorum boyutu canım kağıtta 13.4cm diye bişey var o olamaz herhalde :)) embriyo görülmedi daha 5,5buçuk haftalık dedi
Drdan ciktim kizlar kesemizi gördük minikte icindeydi adetle uyumlu dedi iki hafta sonra ya randevu verdi
Haftasını neye göre söyledi cnm
Drdan ciktim kizlar kesemizi gördük minikte icindeydi adetle uyumlu dedi iki hafta sonra ya randevu verdi
5+3 haftalikAyy canım çok sevindim güzel haberler verdik hepimiz bugün devamı da gelsin inş :) sana kaç haftalık dedi. Bnde kese göründü sadece
çok sevindim cnm gözünaydın..kesenin içinde bebek te görünüyor muydu kaç mm kese ?
Valla ne biliyim sormadimSana kesenin boyutunu söyledi mi canım bna bişey demedi sormadım bnde heyecandan:)
Valla ne biliyim sormadim
Yazdi kayitetti ama
Hayir hic birsey yapmadi direk ultrasona girdimİdrar kan tahlili istedi benden. Senden de istedi mi canım?
Iki hafta sonra bütün tahlilleri yapalim dediİdrar kan tahlili istedi benden. Senden de istedi mi canım?
İdrar kan tahlili istedi benden. Senden de istedi mi canım?
Ohooo gecer gcer canlarimiz bebelerimiz sagolsundaBenimde bugün belli oldu kese 4 haftalıkmis kızlar çabuk gecermi zaman