- 31 Ekim 2017
- 46
- 70
- 31
- Konu Sahibi ayprensesii
kızlar bende 5. haftama girdim dün keseyi gördük şükürler olsun 2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı doktorumuz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bende 5. haftama girdim dün keseyi gördük şükürler olsun 2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı doktorumuz.
Drdan ciktim kizlar kesemizi gördük minikte icindeydi adetle uyumlu dedi iki hafta sonra ya randevu verdi
Hadi gözünüz aydın sırada pıt pıtlar :)buarada senin son adet tarihin ne zamandı canımDrdan ciktim kizlar kesemizi gördük minikte icindeydi adetle uyumlu dedi iki hafta sonra ya randevu verdi
Drdan ciktim kizlar kesemizi gördük minikte icindeydi adetle uyumlu dedi iki hafta sonra ya randevu verdi
Evet baska yoksaBeyazOrkidem Sen eski topiklerde okuduğum gurbet guzelimisin
1 ekim sagol canimHadi gözünüz aydın sırada pıt pıtlar :)buarada senin son adet tarihin ne zamandı canım
canim vermedi bnde istemedim nokta gibi birseydicok sevindm cnm darısı bize artk :)) rica etsem ultrason görüntünü paylaşırmısın cnm içinde bebek nsl görünüyo :))
amin cnm inşallah1 ekim sagol canim
Bnm
canim vermedi bnde istemedim nokta gibi birseydi
Henuz erken dedi iki hafta bekliycez insAllah hersey yolunda gider
Kızlar çok erken ama isim düşünen varmı?
Kese boyutu ne kdr çıktı? Emriyoyu da gördünüz mü? Gözün aydın, ilk aşamayı atlattın :))Kızlar geldik doktordan. Keseyi gördük çok şükür. 2hafta sonra gel kalp atışı duyulur dedi:)
Evet canım aynen Çok şükür. Inanamiyorum zaten hâlâ. Rabbim tüm isteyenlere versinMaaşallah canm ilk değerin ne kdr yüksekmiş inşallah katlanır cok seviniyorum bu güzel duyguyu yaşayabiliyoruz çok şükür
çok sevindim cnm gözünaydın..kesenin içinde bebek te görünüyor muydu kaç mm kese ?Kızlar geldik doktordan. Keseyi gördük çok şükür. 2hafta sonra gel kalp atışı duyulur dedi:)
ben :)))) kızım olursa zeynep koyacağım inşallah , erkek olursa düşünmedim daha :))
Kızlar geldik doktordan. Keseyi gördük çok şükür. 2hafta sonra gel kalp atışı duyulur dedi:)
Gözün aydin canım karındanmi baktiKızlar geldik doktordan. Keseyi gördük çok şükür. 2hafta sonra gel kalp atışı duyulur dedi:)
Ayy ne güzeelll gözünaydin canim Rabbim devaminida getirsinDrdan ciktim kizlar kesemizi gördük minikte icindeydi adetle uyumlu dedi iki hafta sonra ya randevu verdi
üzme cnm kendini onu birtek Allah bilir,umarım hersey yolunda gider de birşey olmaz bebeğine rabbim annene de acil şifalar versin inşallah..tsh değeri neymiş ben ilk defa duyuyorumKızlar bugün berbat bi gün geçiriyorum. Dua edin bize. annem de rahim kanserinden şüpheleniyorlardı ondan parça alacaklardı bugün terslik olmuş alamamışlar. Benim tsh değerim yüksekti (37 olmuş) doktora gittim. Değerin çok yüksek büyük ihtimalle düşük yaparsın dedi. İlaç verdi ama çok umutlu konuşmadı
Kızlar bugün berbat bi gün geçiriyorum. Dua edin bize. annem de rahim kanserinden şüpheleniyorlardı ondan parça alacaklardı bugün terslik olmuş alamamışlar. Benim tsh değerim yüksekti (37 olmuş) doktora gittim. Değerin çok yüksek büyük ihtimalle düşük yaparsın dedi. İlaç verdi ama çok umutlu konuşmadı