- 12 Kasım 2017
- 167
- 229
- 38
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #2.601
canım teşekkürler tüm anneler duysun inşallah
Evet görülür artık benim de kesem 10 mmdi öteki hafta bebeği gördük kalp atışını duydukKızlar benı bu haftasalıya çağırdı doktor kalp atısı için sızce erken mı çağırdı ya gecen hafta 11mm kese nokta kadar bebek var dedı bana
Ay inşallah canım benim ya :)Evet görülür artık benim de kesem 10 mmdi öteki hafta bebeği gördük kalp atışını duyduk
Geçen hafta cumartesi gördüm cnm keseyi 9mm diNe zaman görmüştün keseyı canım kaç mm dı
Duyarsın cnm erken değil merak etme kendine stres yapmaktansa heyecanlan biraz ne güzel salıya az kaldıKızlar benı bu haftasalıya çağırdı doktor kalp atısı için sızce erken mı çağırdı ya gecen hafta 11mm kese nokta kadar bebek var dedı bana
Canım banada duyamayablrz sınırda diye uyardı zaten belkide duyamayablrdk stres yap a cumartesi duyarsn Allahın izniyleBenim de degerim yuksek basladi ama kalp atisini duyamadik henuz. 6+2 iken gittimbu hafta cumartesi tekrar gidecegim. Sanirim 7+3 oluyor gidecegim gun. Insallah duyarim ya.
Allah korusun ama kalp atisi duyulmazsa bunun fiziki bir yan etkisi oluyor mu? Kanama, akinti, asiri agri vs gibi. Yoksa fiziken hicbir sey olmasa bile kalp atmiyor olabilir mi? Merakimdan soruyorum yanlis anlaşılmasin ve kimse kendine yormasin lutfen :)
Oy maşallahh ben 4 gün geçip 1880 çıkınca niye çok çıktı burayı hatmettim resmen sen nerdeydin ozaman:)Adetim 3 gun gecmisti 4. Günde kan testi yaptirmistim beta 8790 cikmisti.
Yani doktor gordugunde herhangi bir sey soylemedi. Degerlere bakip 5 Haftalik dedi ki zaten son adet tarihimin 5. Haftasiydi. 5. Haftanin ilk gününde ogrenmistim kan testi ile. Sonra da bi daha yaptirmadim. Ilk gebeligim surpriz gebelik bir de bi tecrubem yoktu. 3 gun sonrasında da doktora gitmistim. Bir sey demedi anormal olarak. Iste erken dollenme ya da baska bir sey...Oy maşallahh ben 4 gün geçip 1880 çıkınca niye çok çıktı burayı hatmettim resmen sen nerdeydin ozaman:)
Oy maşallahh ben 4 gün geçip 1880 çıkınca niye çok çıktı burayı hatmettim resmen sen nerdeydin ozaman:)
Bende yarın gidicem keseyi görmeye canım ama kalp atışı için erken sanırım hayırlısıyla keseyi görelim büyük ihtimalle bidaha ki haftaya kalp atışını duyarız inşallahhhhBenimde sat 15 ekim pzt doktora gidicem inşş kese görünür kalbide atsın
İnşallah o mutlu haberı vermek bnada burda nasıp olur ınsallahDuyarsın cnm erken değil merak etme kendine stres yapmaktansa heyecanlan biraz ne güzel salıya az kaldı
Hayırlı geceler cnmKızlar herkese iyi geceler tatil bitti maglum yarın okul var takip ediyorum ama sık sık yazamıyorum sunu söylemek istiyorum benimde Nisan ayında kaybım oldu kalbı durdugu için kurtaj oldum hiçbir belirti falan olmadı vucut normal olmayanı atıyor dedı doktor lutfen bu süreçte kendinizi dinlemeyin olumsuz seyler düşünmeyin eger bebek tutunacaksa harıl harıl kanama olsa bile tutunuyor o yüzden İnş Rabbim hepimize kucagımıza Alip sevmeyi nasip etsin herkese sevgiler
Rabbım sevımcle hayırlı haberle dönmenı nasıp etsın cnmKızlar bana da dua edin yarın 5+5 olacak Dr gideceğim inş keseyi görürüm bir sorun olmaz 1 dusugum 4 buçuk aylık kaybim 1 tane de kalp i durmustu 3 kaybim var allaha şükür 11 yaşında da oğlum var o tek kalmasın onun için çok istiyorum
Aminnnnn inşÇok teşekkürler kızlar Allahım bebişlerimizi bizlere bağışlasın ve kontrollerden havalara uçarak gelelim inşallah