- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.679
- 49
- Konu Sahibi ayprensesii
- #2.581
Bnde grıp oldum sadece sıcak suya lımon bal koyarak ıdare edıyorumGrip oldum çok halsizim iki üç gündür devam ediyor ilaçsız geçmeyecek galiba kullanabileceğim ilçe varmı grip için
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bnde grıp oldum sadece sıcak suya lımon bal koyarak ıdare edıyorumGrip oldum çok halsizim iki üç gündür devam ediyor ilaçsız geçmeyecek galiba kullanabileceğim ilçe varmı grip için
Ya ben bir kere yaptım pzt günü 1240 çıktı yarında doktora gidicem bi tane düşüğüm var önceden o ilaç vericek sanırımBenim sat da 18 ekim 3 gun var arada betaniz su an kaclarda
Benimde sat 15 ekim pzt doktora gidicem inşş kese görünür kalbide atsınMerhabalar benimde sat 15 Ekim 3. Aşılamamda miniğim benimle şükür Rabbime. pazartesi görücem inşallah keseyi. Temmuz annesi olacağım Allahın izniyle bende :)
Herkese hayırlı olsun bebeklerimizi sağ salim kucagimiza almayi nasip etsin Allahım...
İnşallah canım benim bende salı günü gıdıcem inşallah Rabbim hayırlısıyla bana da burdakı bütün herkese de nasıp eder..Cumartesi gittk cnm ama duymayablrz moralini bozmayacaksn dedi. Ama çok şükür karından baktı ve duyduk.. darısı burdaki bütün hamişlerin başına ve sonra sırayla diğer kontrollere inşallahh..
Bende ilaç kullanmak istemiyorum ama belki hamileler için grip ilacı varsa kullaniyim dedim ateşimin çıkmasından korkuyorum ilaç kullanamayacigima göre mandalina limon yiycez bol bol inş bi iki güne iyilesirizBnde grıp oldum sadece sıcak suya lımon bal koyarak ıdare edıyorum
Canım benm değerlerim yüksek başladı erken yumrtlamş olablrm. Yüksek olması korkutuyordu hatta beni. Ama genelde 6. Haftada duyuluyormuş zatenDeğerin kaçtı canım duyuldugunda.. karından bu haftada duyulduğunu ilk defa duydum.. ne güzel canım maşaAllah rabbim kucağına almayı nasip etsin
Evet cnm daha önce kese için gitmştm zaten.. benim değerim yüksek başladı belki ondan görebldkİnşallah canım benim bende salı günü gıdıcem inşallah Rabbim hayırlısıyla bana da burdakı bütün herkese de nasıp eder..
İlk doktor kontrolünmüydü daha önce keseyı gormusmüydün ?
Insallah her sey guzel olurYa ben bir kere yaptım pzt günü 1240 çıktı yarında doktora gidicem bi tane düşüğüm var önceden o ilaç vericek sanırım
Kacla baslamisti canim mesela duydugunda kacti beta merakimdan soruyorum cok acemiyimCanım benm değerlerim yüksek başladı erken yumrtlamş olablrm. Yüksek olması korkutuyordu hatta beni. Ama genelde 6. Haftada duyuluyormuş zaten
İnşallah bu kez bir sorun çıkmayacak canım kalbini ferah tutKızlar yarın doktora gidicem 7+4 oluyoruz dua edin nolur kalbini duyabileyim çok korkuyorum bundan önceki bebeğimin kalbi karnımda durmuştu lütfen dualaşalım
Cnm benm Adetm 4-5 gün geçmişti 1880 di iki gün sonra 4800 olmuştu hızlı arttı biraz bende korktm hatta..ama çok şükür Allahıma sağlıklıyız.. Rabbim sana da o güzel pıt pıtları duymayı nasip etsin en kısa zamanda. Hatta burdaki tüm kızlara..Kacla baslamisti canim mesela duydugunda kacti beta merakimdan soruyorum cok acemiyim
Amin canim Rabbim hepimize saglikli evlatlar nasip etsin bir avazda doguralim insallahCnm benm Adetm 4-5 gün geçmişti 1880 di iki gün sonra 4800 olmuştu hızlı arttı biraz bende korktm hatta..ama çok şükür Allahıma sağlıklıyız.. Rabbim sana da o güzel pıt pıtları duymayı nasip etsin en kısa zamanda. Hatta burdaki tüm kızlara..
İnşallah bu kez bir sorun çıkmayacak canım kalbini ferah tut
Kızlar yarın doktora gidicem 7+4 oluyoruz dua edin nolur kalbini duyabileyim çok korkuyorum bundan önceki bebeğimin kalbi karnımda durmuştu lütfen dualaşalım
Ne zaman görmüştün keseyı canım kaç mm dıEvet cnm daha önce kese için gitmştm zaten.. benim değerim yüksek başladı belki ondan görebldk
Dualarımız seninle cnm inşallah duyarsın güzel haberlerini alırız..sırayla hepimiz duyarız inşallah
Allahım acısını yaşatmasını Rabbım sağlıkla sıhatle dünyaya gelmesını nasıp etsın inşallahKızlar yarın doktora gidicem 7+4 oluyoruz dua edin nolur kalbini duyabileyim çok korkuyorum bundan önceki bebeğimin kalbi karnımda durmuştu lütfen dualaşalım
Ilk kontrol e senle baslayacagız herkes bu haftayı beklıyor kalb atısı icınKızlar yarın doktora gidicem 7+4 oluyoruz dua edin nolur kalbini duyabileyim çok korkuyorum bundan önceki bebeğimin kalbi karnımda durmuştu lütfen dualaşalım