-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #2.641
Bende oyleyim.. hatta esime dun dedim ki insan yatarken yorulur mu acayip yorgunum dedimGünaydın arkadaşlar benim bulantım yok çok şükür ama bende uyuyamıyorum geceleri yatak batıyor gibi oluyor yan yatsam etlerim acıyor sırtüstü yatsam belim ağrıyor sırtım ağrıyor uykuya daldıktan sonrada sabahları yorgun uyanıyorum. sizde de böyle durumlar oluyor mu
Beklıyoruz hayırlı haberle gel cnmgunaydin kizlar ben simdi doktora gidiyorum allahin izniyle insallah guzel haberler alirim allahim hepimize yavrularimizin guzel haberlerini aldirsin cok heycanliyim
Amin amin gunaydın cnmGunaydin kizlar keseyi görüp kalp atışlarını duyabilecegimiz eglenceli bir hafta olsun insallah .Tabii benimki sizden geride geliyor sizinkiler abi abla .Biz daha kese gorcez insallah
Canım ğrogestan kullanıyormusun bı drunu ara ıstersenKızlar açık kahverengi su gibi akıntım geldi sizce bi sorun olabilir mi gitmeli miyim doktora
Gunduz cok uykum var gecelerı uyuyamıyorum hıcbırsekılde yatamıyorumGünaydın kızlar:) yağmurlu ve kapalı bir İstanbul sabahından merhaba :) okadarrrr çok uykum var ki anlatamam. Dün saatlerce uyudum. Ama şuna derste gözlerimi kapatsam uyuyacak haldeyim. Var mı böyle benim gibi olan??
Yarin canim yazdiktan sonra sizmisim daGünaydın canım bugün mü gidiyorsun doktora inşallah göreceksin sonra kalp atışını duyacaksın
Tebrik ederimm canim ilk ikiz annemizsin sanirim topikte... saglikli sihhatli al bebislerini ins kucagina...Günaydın kızlar, Cumartesi günü keseyi görmek için doktora gittik, bebişler bize süpriz yaptı doktor iki kese gördüğünü söyledi.
İkiz annesi oluyorum galibabazen 3. ayda ikinci kese kaybolabiliyor dedi. Rabbimden hayırlısını istiyorum ikizsede teksede hayırlısı olsun. Kalp atışlarını duyacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum.
Hadi bakalım güzel haberler bekliyoruzYarin canim yazdiktan sonra sizmisim datekrar gunaydin
Günaydın canım ne güzel tebrikler sağlıcakla gelsinlerGünaydın kızlar, Cumartesi günü keseyi görmek için doktora gittik, bebişler bize süpriz yaptı doktor iki kese gördüğünü söyledi.
İkiz annesi oluyorum galibabazen 3. ayda ikinci kese kaybolabiliyor dedi. Rabbimden hayırlısını istiyorum ikizsede teksede hayırlısı olsun. Kalp atışlarını duyacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum.
Bende çok kotuyum cnm ne zormuş Allah'im herşeye hazırdım aslında halsizlik uykuya eğilim bulantı ama bu kadarını beklemiyordum çok zormuş cidden yemek dahi görmeye dayanamıyorum herşey midemi kaldırıyor cikaramiyorumda çıkarsam belki rahatlarım,sabah bir başlıyor gece yatana kadar devam ediyor..Allah'ım bebislerimizi korusun insallahBenimde tam tersi bulantılar uyutmuyor
Demir seviyen düşük mü ? Benimde düşük çünkü devamlı üşürüm ellerim ayaklarım buz keserKızlar bu gece titreyerek uyandım sanırsınki üzerime kardan yorgan örtülmüş çok üşümüşüm zor ısındım bnm gıbı olan varmı hamıle oldugumu bılmedıgım zamanda oluyordu buda bir belırtı olabılır
Sorma bir kere çıkardım rahatladım ama şimdi bulantıya devam yatamıyorum uyuyamıyorum Yok böyle birşey amin inşallahBende çok kotuyum cnm ne zormuş Allah'im herşeye hazırdım aslında halsizlik uykuya eğilim bulantı ama bu kadarını beklemiyordum çok zormuş cidden yemek dahi görmeye dayanamıyorum herşey midemi kaldırıyor cikaramiyorumda çıkarsam belki rahatlarım,sabah bir başlıyor gece yatana kadar devam ediyor..Allah'ım bebislerimizi korusun insallah
Canım benim de bulantılarım o kadar fazla ki dilim hareket edince bile midem kalkıyor. Çok garip bir durumSorma bir kere çıkardım rahatladım ama şimdi bulantıya devam yatamıyorum uyuyamıyorum Yok böyle birşey amin inşallah
Canım battaniye bile midemi bulandırdı kustumCanım benim de bulantılarım o kadar fazla ki dilim hareket edince bile midem kalkıyor. Çok garip bir durum
Canım ya hemoroıt var bende carsambadan bu yana kanama oluyor acaba o tetıklermıkı bilmem ne mg kayıp demır eksıklıgı yaparmıs afff ya dru arıycamDemir seviyen düşük mü ? Benimde düşük çünkü devamlı üşürüm ellerim ayaklarım buz keser
Tetikleyebilir canım doktoruna sor bakalım ne diyecekCanım ya hemoroıt var bende carsambadan bu yana kanama oluyor acaba o tetıklermıkı bilmem ne mg kayıp demır eksıklıgı yaparmıs afff ya dru arıycam
Öncesinde hiç bulantı şikayetim olmadığı için rahat bir hamilelik olacak her halde diye seviniyordum. Ancak benim de bulantılarım iki gün önce başladı ilk gün hafif hafif hissettirmeye başladı. Dün bütün gün sürdü öyle ki halsizlikten tüm gün uyudum diyebilirim. Leblebi ve grissini iyi geliyor kısa süreli de olsa rahatlık sağlıyor.
İnşallah canım. araştırıyorum da ikinci kese bazen tehlikeli olabiliyormuş dua edin bizeTebrik ederimm canim ilk ikiz annemizsin sanirim topikte... saglikli sihhatli al bebislerini ins kucagina...