- 8 Kasım 2016
- 885
- 641
- 40
- Konu Sahibi ayprensesii
- #2.621
Aminnn çok sağol hepimizin inşRabbım sevımcle hayırlı haberle dönmenı nasıp etsın cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminnn çok sağol hepimizin inşRabbım sevımcle hayırlı haberle dönmenı nasıp etsın cnm
Bende de oluyor ağrı gidip geliyor burada okuduguma göre normalmis keseyi görürsem yarın Dr sorucam inşKızlar iyi geceler rahimimde kasilmalar oluyor ara ara birden oluyor çok canım açıyor normal mi. Bu gün başladı. Bu kasilmalar
İnşallah bu kez sağlıkla kucağına alırsın yavrunu canımKızlar bana da dua edin yarın 5+5 olacak Dr gideceğim inş keseyi görürüm bir sorun olmaz 1 dusugum 4 buçuk aylık kaybim 1 tane de kalp i durmustu 3 kaybim var allaha şükür 11 yaşında da oğlum var o tek kalmasın onun için çok istiyorum
Normal tabi. Rahim büyüyor, içinde oluşan canlıya yer açıyor. Kolay şeyler değil bunlarKızlar iyi geceler rahimimde kasilmalar oluyor ara ara birden oluyor çok canım açıyor normal mi. Bu gün başladı. Bu kasilmalar
Günaydın canimm aslında geceleri uykusuzluk çekip gündüz uyuyorum ben. Ama bir kıskançlık krizine yakalandim uyuyamıyorum artık hormonlar tavan sanırım.Günaydın kızlar:) yağmurlu ve kapalı bir İstanbul sabahından merhaba :) okadarrrr çok uykum var ki anlatamam. Dün saatlerce uyudum. Ama şuna derste gözlerimi kapatsam uyuyacak haldeyim. Var mı böyle benim gibi olan??
Günaydın canm benimde sürekli uykum geliyoo halsiz uykusuz dolanıyorum ortalardaGünaydın kızlar:) yağmurlu ve kapalı bir İstanbul sabahından merhaba :) okadarrrr çok uykum var ki anlatamam. Dün saatlerce uyudum. Ama şuna derste gözlerimi kapatsam uyuyacak haldeyim. Var mı böyle benim gibi olan??
Korkma canım benimde geldi ctesi günü şükür bir sorun olmadıKızlar açık kahverengi su gibi akıntım geldi sizce bi sorun olabilir mi gitmeli miyim doktora
Benimde tam tersi bulantılar uyutmuyorGünaydın canm benimde sürekli uykum geliyoo halsiz uykusuz dolanıyorum ortalarda
Günaydın canım konunu okudum canım bence eşinin günahını alıyorsun şuan hamilelik hormonları çok garip bende öyleyim kıskançlık değilde korkuyorum ya çocuğumu bakamazsam diye gece ağladımGünaydın canimm aslında geceleri uykusuzluk çekip gündüz uyuyorum ben. Ama bir kıskançlık krizine yakalandim uyuyamıyorum artık hormonlar tavan sanırım.
Günaydın canım bugün mü gidiyorsun doktora inşallah göreceksin sonra kalp atışını duyacaksınGunaydin kizlar keseyi görüp kalp atışlarını duyabilecegimiz eglenceli bir hafta olsun insallah .Tabii benimki sizden geride geliyor sizinkiler abi abla .Biz daha kese gorcez insallah
Günaydın canım Allah kolaylık versin uyumakta uykusuzlukta çok zorGünaydın kızlar:) yağmurlu ve kapalı bir İstanbul sabahından merhaba :) okadarrrr çok uykum var ki anlatamam. Dün saatlerce uyudum. Ama şuna derste gözlerimi kapatsam uyuyacak haldeyim. Var mı böyle benim gibi olan??
Günaydın canım bende senin gibiyim çok fenayım oturamıyorım yatamıyorum yok böyle bulantı yemekte yiyemiyorum zorla yiyorum çok üzülüyorum bu durumaGünaydın herkese. Bulantıdan uyuyamıyorum ben de. Bir an önce zaman geçsin de şöyle 20. haftaya falan gelelim. Zaman geçmiyor.