- 22 Ocak 2017
- 6.586
- 8.549
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #2.541
Geçmiş olsun canım yanında birileri var mıydı peki ? Dikkat etKızlar bugün avmye gittim hem bir iki acil ihtiyacım vardı hem de bebe mağazalarına bakarım diye. Girdiğim ikinci mağazada bayıldımtansiyonum düştü. Bu ne zamana kadar sürecek acaba ya üç aydan sonra geçer insallah
Benimde dün kahverengi akıntı vardı şükür geçti bugün Yok acil ne dedi peki ?Kızlar sabah kanamam oldu iç çamaşırında avuç içi kadar acile gittim güvenemedim yarın kendi doktoru a gidcem
Sabah attigim progestan sonrasinda ben de yari bayginlik gecirdim 3 saat yattim beta icin hastaneye gidip geri döndük hemenKızlar bugün avmye gittim hem bir iki acil ihtiyacım vardı hem de bebe mağazalarına bakarım diye. Girdiğim ikinci mağazada bayıldımtansiyonum düştü. Bu ne zamana kadar sürecek acaba ya üç aydan sonra geçer insallah
Evet kullanıyorum günde 3 defa alıyorum sağlık ocağı öyle verdiGuzel anneler folik asit kullaniyor musunuz
Geçmiş olsun canım tuzlu ayran içinSabah attigim progestan sonrasinda ben de yari bayginlik gecirdim 3 saat yattim beta icin hastaneye gidip geri döndük hemen
Sagol canim .Bi uyumusum zor kalktım hala sersemligi sürüyor. Ne illet biseymis bayginliktan once cift gormeye filan basladim Allah tan esim evdeydi .Yarin atmicam okula giderken yolda bayilirim falan Allah korusun .Kanaman durdu mu seninGeçmiş olsun canım tuzlu ayran için
Evet canım kahverengi hafif akıntı şeklindeydi doktoruna sor geceleri atsan olmaz mı ? Benimde gözüm kararıyor ayran içiyorum günde 3 bardakSagol canim .Bi uyumusum zor kalktım hala sersemligi sürüyor. Ne illet biseymis bayginliktan once cift gormeye filan basladim Allah tan esim evdeydi .Yarin atmicam okula giderken yolda bayilirim falan Allah korusun .Kanaman durdu mu senin
Vardı canım eşim mağaza kapısında bekliyordu. Ama gezemedim yani ihtiyaçları 10 dkda alıp hemen döndük. Bir de benim bu durumum 4 haftadır var çok ağır geciriyorum. Biraz sıkıldım açıkçası. İşe gidemiyorum markete gidemiyorum tek başıma banyo yapamıyorum kilo veriyorum sokağın ortasında kusuyorum... Etrafimdaki hamileler hep güle oynaya orda burda geziyorlardi şaşırdım biraz. Neyse ben bu bebeği çok istedim zaten tedavi ile anca oldu şimdi nankörlük olcak. Halimize çok şükür. Siz inşallah daha sağlıklı gecirirsinizGeçmiş olsun canım yanında birileri var mıydı peki ? Dikkat et
Akşam yatarken al canım doktora anlatirsan zaten fitil seklinde kullan der sana. O şekilde böyle etkileri olmuyormuş.Sabah attigim progestan sonrasinda ben de yari bayginlik gecirdim 3 saat yattim beta icin hastaneye gidip geri döndük hemen
Premesis diye bır ilaç var canım bitkisel içinde yeterli miktarda folik asit de var hem de biraz bulantıyi kesiyor. Bende ilk başlarda ise yaramıştı sonra daha ağır ilaçlara geçtik. Doktoruna sor istersen tavsiye ederse al.Benimde bulantı ve kasık ağrısı geçmiyor kızlar fenalardayım mutfağa bile giremiyorum çok az yiyorum onuda zorlagece uyanıyorum bulantı yüzünden
Sagol canim .Bi uyumusum zor kalktım hala sersemligi sürüyor. Ne illet biseymis bayginliktan once cift gormeye filan basladim Allah tan esim evdeydi .Yarin atmicam okula giderken yolda bayilirim falan Allah korusun .Kanaman durdu mu senin
Canım o durum sadece bayan negatif erkek pozitifse oluyorcanım çok aşırı değilse yerleşme kanaması oluyor diyorlar bu haftalarda çoğalırsa tekrar doktoruna görün bence.
ben pozitifim eşim negatif ilk gebelikte bişey olmuyormuş doğumdan sonra iğne vuruluyormuş öyle demişlerdi ama yarın randevum var tekrar sorucam doktoruma.
Cok gecmis olsun canim dikkat et bas donmen varsa hele evde vakit gecir bi sure ins bi daha tekrarlamazKızlar bugün avmye gittim hem bir iki acil ihtiyacım vardı hem de bebe mağazalarına bakarım diye. Girdiğim ikinci mağazada bayıldımtansiyonum düştü. Bu ne zamana kadar sürecek acaba ya üç aydan sonra geçer insallah
Canım o sadece bayan negatif erkek pozitifse oluyor.siZde bir sıkıntı yok yaniKızlar kan uyuşmazlığı olan varmı?? Ben pozitif esimin negatif kan grubu daha önce kimyasal gebeligim oldu ilk hamilelikte sorun olmuyormuş ama şimdi 6+5 günlük hamileyim iğne olmam gerekiyor mu
Progestanin oral aldigimda bende de acayip basdonmesi yapiyordu ilk cocugumda bi saat yatiyordumSabah attigim progestan sonrasinda ben de yari bayginlik gecirdim 3 saat yattim beta icin hastaneye gidip geri döndük hemen
Henuz duymadım ben canı carsamba gıdıcem onun içinSelamlar bende şuanda 5+2 yim Çarşamba gidicem doktora. Siz kalp atışını ne zaman duydunuz?
Gecmış olsun cnm yaKızlar bugün avmye gittim hem bir iki acil ihtiyacım vardı hem de bebe mağazalarına bakarım diye. Girdiğim ikinci mağazada bayıldımtansiyonum düştü. Bu ne zamana kadar sürecek acaba ya üç aydan sonra geçer insallah