- 19 Ocak 2016
- 1.626
- 1.265
- 29
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #2.521
Baktim profiline adasiz da seninle :) daha çok gencsin. Bu kadar sıkma canini. Her sey olacagina variyor bir sekilde. Hayirlisini diyelim Allahtan. Sen kendiniz uzdukce, okudukca ben uzuluyorum :)
Korkma. Korkun oldukca bir sey yok de. Guzeli dusun.
Aynen öyle cok güzel bir paylaşım platformu aynı şeyleri yaşıyoruz herlezin farklı oluyor ama 10 kişiden biri yine uyuyor :))Ay aynisi bende var kalkarken yada yururken oluyor bende zorlandimmi diye dusunup duruyordum demekki ayni seyler oluyor bu form cok guzel ya herkes herseyi paylasip ogrenebiliyor
Bizde var bana yapıldı canımGunaydin kizlar.Kan uyuşmazlığı olan var mı? Test yapıldı mı size?
Çok saol canım içim biraz rahatlıyor sizlerle konuşunca iyi ki varsınızBenim heryerim sert cnm.karnim alt kismi kalcam gogusler normal bence bende de kasiklar ilk gunki gibi degil arada bir batma oluyor o kadar
Evet bıtanem Allah razı olsun her birinizdenAynen öyle cok güzel bir paylaşım platformu aynı şeyleri yaşıyoruz herlezin farklı oluyor ama 10 kişiden biri yine uyuyor :))
Bende var ama ilk gebelik olduğu için her hangi bir test yapılmadı daha.Gunaydin kizlar.Kan uyuşmazlığı olan var mı? Test yapıldı mı size?
canım çok aşırı değilse yerleşme kanaması oluyor diyorlar bu haftalarda çoğalırsa tekrar doktoruna görün bence.Sabah 5te yine hafif kanamam oldu benim 3.oluyor bu.Doktor normal diyor ben üzüntüden ayrı bir durumdayım tabi.kanamasi bu kadar çok olan var mı kızlar?
ben pozitifim eşim negatif ilk gebelikte bişey olmuyormuş doğumdan sonra iğne vuruluyormuş öyle demişlerdi ama yarın randevum var tekrar sorucam doktoruma.Gunaydin kizlar.Kan uyuşmazlığı olan var mı? Test yapıldı mı size?
Seninle yakınız canım benmde iki üç gün önce başladı iki gün kustum fenaydım ama şimdi daha iyiyim sanırım bebeğin canlanmaya başladığı günler bulantı oluyor sonra alışıyorsun:) ben dün kalp atışını duydum çok şükür sen gittin mi kalp atışınaKazılar mide bulantınız ne zmn başladı 5+6 bugun midem bulanıyor hafif hafif zorluyor beni
Gözün aydın cnm.Tam başlamadı ama koku duysam bulanıyo hemen kusma dercesine geliyorm..Seninle yakınız canım benmde iki üç gün önce başladı iki gün kustum fenaydım ama şimdi daha iyiyim sanırım bebeğin canlanmaya başladığı günler bulantı oluyor sonra alışıyorsun:) ben dün kalp atışını duydum çok şükür sen gittin mi kalp atışına
Selamlar bende şuanda 5+2 yim Çarşamba gidicem doktora. Siz kalp atışını ne zaman duydunuz?Seninle yakınız canım benmde iki üç gün önce başladı iki gün kustum fenaydım ama şimdi daha iyiyim sanırım bebeğin canlanmaya başladığı günler bulantı oluyor sonra alışıyorsun:) ben dün kalp atışını duydum çok şükür sen gittin mi kalp atışına
Ah ahh hamile değilken yaz boyu kullandim sonra birakverdim olmuyo bebe diye hazirliksiz yakalandimgecen haftaki ilk dr decavit yazdi arastirdim gebeliğin ilk haftası kullanmiyor kimse genelde bana verdi guvenemedim .Şimdi dr degistirdim sali gitcem o ne diycek bakalimGuzel anneler folik asit kullaniyor musunuz
Guzel anneler folik asit kullaniyor musunuz
Evet canım yükselir salıya kadar ama karından goremeyebilirsin belki alttan. Yine de bak ne güzel yükselmiş degerinBetamiz 1100 olmus teyzelerisali dr randevumuz keseye ultrasonda gorecek kadar yukselir herhalde demi az kalmis limite
Beklenmedik zaman geliyo zaten bi bebisler cok surprizliler bende baslamadim daha folikasite yarin aliyim... tam hatirlayamadim ama ilerleyen haftalarda veriliyordu decavit galiba.. drunuz bilgilendirirAh ahh hamile değilken yaz boyu kullandim sonra birakverdim olmuyo bebe diye hazirliksiz yakalandimgecen haftaki ilk dr decavit yazdi arastirdim gebeliğin ilk haftası kullanmiyor kimse genelde bana verdi guvenemedim .Şimdi dr degistirdim sali gitcem o ne diycek bakalim
MasallahhEvet. Folik asit, corasprin, progestan.... Allah ne verdiyse