- 16 Kasım 2017
- 51
- 36
- 34
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #2.081
Canım sen doktora yolk sacı sordun mu ki genelde söylemiyorlar eğer resim yüklersen bi bakalım var mıBirde sizde yolk sac göründümu bende oda görünmüyor
Bence değerlerin gayet iyi artmış canm fazla bile artmış acaba ikiz mi bende keseyi 5+0 gördüm 8mm diİyi aksmalar kizlar. Nasip olursa temmuz annesi olacagim bu 2. Hamileligim. Sat 15 ekim 8kasimda hcg 29, 10kasimda 76, 12 kasimda 333, 13 kasimda 567 ve en son 15 kasimda 1260 cikti. Daha once dis gebelik oldugum icin bukadar takip edildim. Suan 4+4 uz. Drum dis gebelik olmam icin diretiyir surekli kesin konusuyor gibi. Degerler guzel artmasina ragmen hep dilinde dis gebelik konusu var deli ediyor beni. Bende biraktim baska dr buldum c.tesi icin cagirsi keseyi gormege 4+6 olacagiz. Sizce gozukurmu sizler hangi haftalarda gordunuz? İlk oglumda keseyi hatirlamiyorum ama kalp atimini 6+5 te duymustuk. Bilgilendirirmisiniz lutfen
Allah razi olsun canim. Degerler normal degilmi icim rahatladi. 2. Gittigim drda guzel dedi ama ilki okadar canimi siktiki anlatamam. En son 15 kasimda vaginal bakildi kese yoktu bakalim c.tesi ne cikacakBence değerlerin gayet iyi artmış canm fazla bile artmış acaba ikiz mi bende keseyi 5+0 gördüm 8mm di
Arkadaşlar kanamam cok az oldu ama rengi kırmızıydı doktora hemen gittim ve hemşire bir iğne yaptı 3 saat kadar yatırdılar ve 10 gün rapor yazdı. Yatak istirahati verdi sadece yat dinlen dedi. Kalp atışları devam ediyor çok şükür. Hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.
Bence değerlerin gayet iyi artmış canm fazla bile artmış acaba ikiz mi bende keseyi 5+0 gördüm 8mm di
bak ben sana beni anlatıyım sat 9 ekimdi 3 kasımda 51 5 kasımda 165 7 kasımda 424 çıktı doktor gayet iyi dedi 13 kasımda kesem normal ultrasonda 8mm bugün 11mm çıktı ve yolk sac göründü senin de herşey normal benceAllah razi olsun canim. Degerler normal degilmi icim rahatladi. 2. Gittigim drda guzel dedi ama ilki okadar canimi siktiki anlatamam. En son 15 kasimda vaginal bakildi kese yoktu bakalim c.tesi ne cikacak
Sormadım canim o da söylemediCanım sen doktora yolk sacı sordun mu ki genelde söylemiyorlar eğer resim yüklersen bi bakalım var mı
Cnm dikkat et dinlen gecmis olsunArkadaşlar kanamam cok az oldu ama rengi kırmızıydı doktora hemen gittim ve hemşire bir iğne yaptı 3 saat kadar yatırdılar ve 10 gün rapor yazdı. Yatak istirahati verdi sadece yat dinlen dedi. Kalp atışları devam ediyor çok şükür. Hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.
Moral bozanlardan uzak dur bn dr degistirdim simdiki cok tatli bir bayan herseyi anlatiyor gosteriyorİyi aksmalar kizlar. Nasip olursa temmuz annesi olacagim bu 2. Hamileligim. Sat 15 ekim 8kasimda hcg 29, 10kasimda 76, 12 kasimda 333, 13 kasimda 567 ve en son 15 kasimda 1260 cikti. Daha once dis gebelik oldugum icin bukadar takip edildim. Suan 4+4 uz. Drum dis gebelik olmam icin diretiyir surekli kesin konusuyor gibi. Degerler guzel artmasina ragmen hep dilinde dis gebelik konusu var deli ediyor beni. Bende biraktim baska dr buldum c.tesi icin cagirsi keseyi gormege 4+6 olacagiz. Sizce gozukurmu sizler hangi haftalarda gordunuz? İlk oglumda keseyi hatirlamiyorum ama kalp atimini 6+5 te duymustuk. Bilgilendirirmisiniz lutfen
Cok sagol canim bilgin icin. Ozaman benimde gorunur c.tesi insallah. Merakla bekliyorumbak ben sana beni anlatıyım sat 9 ekimdi 3 kasımda 51 5 kasımda 165 7 kasımda 424 çıktı doktor gayet iyi dedi 13 kasımda kesem normal ultrasonda 8mm bugün 11mm çıktı ve yolk sac göründü senin de herşey normal bence
Benim 2. Dr da oyle. Durduk yere strese soktu beniMoral bozanlardan uzak dur bn dr degistirdim simdiki cok tatli bir bayan herseyi anlatiyor gosteriyor
Belki de vardır da söyleme gereği duymamıştır aksi durum olsa söylerdi canm kesenin içinde nokta gibi birşey var mıSormadım canim o da söylemedi
Pazartesi günü gittim canım Dr boş gebelik olabilir dedi bugün için çağırdı gitmedim beklemek istiyorumSen ne zaman gittinde yok diyorsun 6. haftanin icindeyken kese gorundu cok sükür gcermi gecmezmi derken 5 gunumuz kladi bulusmaya insAllah
Delimi ne bos gebeligi bekle senPazartesi günü gittim canım Dr boş gebelik olabilir dedi bugün için çağırdı gitmedim beklemek istiyorum
Gittim sonuçlarımı aldım hastaneler farklı diye öyle çıkmış çok teşekkürlercanım farklı hastanede yaptırdıgın için sonuç böyle olabilir.
her hastanin lab hassasiyeti farklı olabiliyormuş .
canını sıkma
Çok teşekkür ederim arkadaşım içimi rahatlattin bende olumlu düşünüyorum inşallah olumlu olur hepimiz için mutlu hamilelik olsunDelimi ne bos gebeligi bekle sen
Ultrason kağıdın var mı canımÇok teşekkür ederim arkadaşım içimi rahatlattin bende olumlu düşünüyorum inşallah olumlu olur hepimiz için mutlu hamilelik olsun
Yükleme yapamadım canım suan uğraşıyorumUltrason kağıdın var mı canım
Ultrason kağıdın var mı canım
Normal kese iste gayette guzel