- 29 Temmuz 2013
- 5.323
- 2.804
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #2.121
Geçmiş olsun cnm dikkat et kendeSag kolumun dirsekten asagisi cok ama cok agriyor. Agri kesici jel krem kullanacaktim gebelikte kullanılmazmis. Bunlara karsi hep dikkatli olmam gerek ya :/ surecektim az kalsın.
Ama kolumun agrisindan duramiyorum. Iki gomlegi zar zor utuledim.
Gözün aydın cnm inşallah onuda duyarsınKızlar merhaba bende akşm muayene oldum keseyi gördük haftaya cumartesi kalp atışlarını dinlemek için kendi doktorumdan randevu aldım inşallah rabbim onuda duymayı nasip eder
Gözün aydın benimde 5.1 günlük daha gozukmez diye Dr gitmedim pazartesi gideceğim inşKızlar merhaba bende akşm muayene oldum keseyi gördük haftaya cumartesi kalp atışlarını dinlemek için kendi doktorumdan randevu aldım inşallah rabbim onuda duymayı nasip eder
Canim ultrason kagidin varsa yükle bakalim. Sen sadece keseyimi gördün icinde nokta gibi bişey varmiydi. Yolk saç 6. Haftada görülüyor sonra bebek oluşuyorHmm bebek göründüyse yolk sacına gerk yokmu yani
İçinde nokta gibi bişey var 2mm miş yükleyemiyorumCanim ultrason kagidin varsa yükle bakalim. Sen sadece keseyimi gördün icinde nokta gibi bişey varmiydi. Yolk saç 6. Haftada görülüyor sonra bebek oluşuyor
Kesenin içinde demi canım. O zaman o yolk saçıdir. Orda bebek oluşacakİçinde nokta gibi bişey var 2mm miş yükleyemiyorum
Anladm cnm saol.dr sağlıklı gebelik dedi tansıyonumı kilomu kaydetti artk canlışığı görmemiz lazm dediKesenin içinde demi canım. O zaman o yolk saçıdir. Orda bebek oluşacak
Kızlar merhaba bende akşm muayene oldum keseyi gördük haftaya cumartesi kalp atışlarını dinlemek için kendi doktorumdan randevu aldım inşallah rabbim onuda duymayı nasip eder
Çok geçmiş olsun canım eşime doktor kas gevşetici verdi beli için eşin sürsün dedi bende hamileyim dedim bişey olmaz zararı olmuyor dedi tedirgin de olsam sürdümGeçmiş olsun cnm dikkat et kende
Yukldm kızlar kese sağ da mı soldamıEki Görüntüle 2068306
Teşekkür ederm cnm inşallahHayırlı olsun cnm darısı kalp atışına inşallah
Testleri hep aynı yerdemi yaptrdın faklı yerlerdemiBu betahcg günlük 2 katına çıkacaksa 10.240 olması lazım benim .. Neden 1913 benimkiYine kendi kendime evhamlanıyor muyum yoksa bir sıkıntı mı var anlayamadım .. Ayın 9 unda 79 du bugün 1913 .. Bilgisi olan var mı ?
Benimde 8inde 29du dun 1260 cikti nasil hesapladin kuzum sen 10.240 nedenBu betahcg günlük 2 katına çıkacaksa 10.240 olması lazım benim .. Neden 1913 benimkiYine kendi kendime evhamlanıyor muyum yoksa bir sıkıntı mı var anlayamadım .. Ayın 9 unda 79 du bugün 1913 .. Bilgisi olan var mı ?
Aynı yerde yapılmadı ama çok fark edeceğini sanmıyorum . Olması gerekenin çooook altındaTeşekkür ederm cnm inşallah
Testleri hep aynı yerdemi yaptrdın faklı yerlerdemi
9unda 79 10unda 158 olmadı gerekir 11 inde 316 12sinde 632 13ünde 1264 14 ünde 2528 .... diye gitmesi gerekmez mi ?Benimde 8inde 29du dun 1260 cikti nasil hesapladin kuzum sen 10.240 neden
Günlük 2 kat artması gerektiğini okudum sanki ? Yanlış mı olmuş ? Galiba paranoyak oldum ?CansuErhan52 gunluk degil 2gubde bir yani 48 saat arayla