• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlar kursum vardı bugün okuldan geldim kahverengi lekelenmem olmuş moralim çok bozuk acile geldik bir şey yapamayız diyorlar dün de olmuştu ben anlamadım salak gibi doktorumu aradım proloton deport iğne vurdur dedi cleaxane bugün vurma dedi yatıp dinlenmen lazım dedi iğneyi bekliyorum şuan

Yatıp dinlen canım, mümkünse bir kaç gün evde kal. Allah ın izniyle bir şey olmaz.

Kızlar kursum vardı bugün okuldan geldim kahverengi lekelenmem olmuş moralim çok bozuk acile geldik bir şey yapamayız diyorlar dün de olmuştu ben anlamadım salak gibi doktorumu aradım proloton deport iğne vurdur dedi cleaxane bugün vurma dedi yatıp dinlenmen lazım dedi iğneyi bekliyorum şuan
Aaa çok geçmiş olsun canım
Niye olmuş söylemediler mi
Ultrasonda baktılar mı
Kaç saat kurs okula gidiş geliş mi yorucu acaba

maviucurtma33 maviucurtma33 canm gecmis olsun dikkat et cok ayakta kalmamaya calis dinlen gecer insallah
Kizlar hepinize tekrar mrb bn iki haftadr çok sık wcye cikiyorum idrar tahlili idrat kültür mantar icin bakldi bisy cikmadi ama 30dkk arayla cikiyorum idrar yaparken kasigimda şiddetli sanci oluyo birazda yanmam var antibiyotik yazildi kullandim ama gecmedi aranizda boyle olan varmi acaba doktor konturoluma daha var ozmna kadar szede bi soriyim dedim

İlgilenmiyorlar maalesef acilde pek bence bir sorun yoktur canım ama haftaiçi doktoruna görün içim rahat etsin dersen
Evet hiç bir şey yapamayız dediler sonra doktorumu aradım proloton deport vurdur dedi geri eşim gidip eczaneden aldı onu vurdular. Gitmeye çalışacağım

Aaa çok geçmiş olsun canım
Niye olmuş söylemediler mi
Ultrasonda baktılar mı
Kaç saat kurs okula gidiş geliş mi yorucu acaba
Hiç bakmadılar biz bir şey yapamayız dediler zaten doktor bile yoktu ebeler vardı hafta içi kadın doğuma gel dediler. O arada ben doktorumu aradım iğne vurdur dedi geri iğne yapıldı o kadar ayakta durma yat dinlen dediler

maviucurtma33 maviucurtma33 canm gecmis olsun dikkat et cok ayakta kalmamaya calis dinlen gecer insallah
Kizlar hepinize tekrar mrb bn iki haftadr çok sık wcye cikiyorum idrar tahlili idrat kültür mantar icin bakldi bisy cikmadi ama 30dkk arayla cikiyorum idrar yaparken kasigimda şiddetli sanci oluyo birazda yanmam var antibiyotik yazildi kullandim ama gecmedi aranizda boyle olan varmi acaba doktor konturoluma daha var ozmna kadar szede bi soriyim dedim
Sağol canım inşallah

Hiç bakmadılar biz bir şey yapamayız dediler zaten doktor bile yoktu ebeler vardı hafta içi kadın doğuma gel dediler. O arada ben doktorumu aradım iğne vurdur dedi geri iğne yapıldı o kadar ayakta durma yat dinlen dediler
Çok geçmis olsun. Kahverengi kanama o kadar tehlikeli değil diye biliyorum hen geçer insaallah

Ayni durum bende de var enfeksiyondan diye dusunuyordum tahlilde lökosit 70 cikti ama kültürde ne cikar bilmiyorum. Enfeksiyondan degilse neden acaba:işsiz:

Canım çok geçmiş olsun , benim okuduğum kadarıyla bu dönemde bebek birden daha hızlı büyümeye başlıyor ve diğer organlara çok baskı ve zorluk yapıyor , hele birde ayakta geçiriyorsan kahverengi lekelenme gibi birçok vücudun verdiği uyarı olabiliyor. İnşallah hiç birşey yoktur sadece bebişin annesine ''anne çok yorulma dinlen '' demek istiyor .
Evet sanırım öyle bende diyorum artık vücudu m dayanamadı ve sinyal verdi galiba teşekkür ederim canım inşallah basit bir şeydir

Ayni durum bende de var enfeksiyondan diye dusunuyordum tahlilde lökosit 70 cikti ama kültürde ne cikar bilmiyorum. Enfeksiyondan degilse neden acaba:işsiz:
Bilmiyorum ki canm ya valla iki haftadr bi yere çıkamıyorum ciktigim gibi wc ariyorum herkes normal bebek baski yapiyo diyo ama bakalim doktorum ne diycek

Yaaa ben hala isim bulamadım oğluma

Selim Emre nasıl acaba

Diğer oğullarım Ahmet Tuna ve Ömer Asaf

Bir akıl verin

Bilmiyorum ki canm ya valla iki haftadr bi yere çıkamıyorum ciktigim gibi wc ariyorum herkes normal bebek baski yapiyo diyo ama bakalim doktorum ne diycek
Aynen cnm valla yaa gecen hastanede tam 4 kere wc ye girdim oysa normal zamanda enn sevmedigim seydir disarda heleki hastanede wc ye girmek:/

Back
X