2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
İyigeceler kızlar ben de Şubat annesi olacağım inşallah :) 2 haftalıkmış daha bebeğim ne zaman kese görünür acaba ptesi gideceğim inşallah görünür :)
Merhaba hayırlı olsun:) 2 haftalık değildir bana kalsa çünkü yeni döllenme oluyor 2 haftada öğrenmiş olmanız zor. Ama döenme 2 hafta olduysa 4 hafta yaklasık. Son adetinizin ilk gününden hesaplamanız gerekiyor

Günaydın hepimize sinek ilacı sıkiyodum gece.ters rüzgar yüzünden azck burnuma kaçtı kapatana burnumu.okdardan bişey olmaz diye dusunsemde evham yaptim.allahim annelik nasilda zor ince ayrıntılı biseyms.bidaha yesin sinekler beni daha elime almam

Canim bende hipotiroit oldugu icin surekli kullaniyorum bu ilaci. Gebelikte de aynen devam ediyorum gunde 100 mg. Kullanirsan degil kullanmayinca cok buyuk zarari var hic endiselenme o yüzden
katreinur katreinur çok sağol canım ya insan korkuyor habire internetten bişeyler okuyup kafamı karıştırıyorum Allah'a emanet bebişlerimiz bugün 2. Gün ilaç inşallah Allah'ın izniyle faydası olur

Günaydın hepimize sinek ilacı sıkiyodum gece.ters rüzgar yüzünden azck burnuma kaçtı kapatana burnumu.okdardan bişey olmaz diye dusunsemde evham yaptim.allahim annelik nasilda zor ince ayrıntılı biseyms.bidaha yesin sinekler beni daha elime almam
Ay allahım iyice hepimiz evham olduk bende sinek beni yemiş acaba pis bi mikrop bırakmışmıdr bi zararı olur mu diye düşündüm hayırlısıyla 3 aylık olalım alışmış oluruz birazzzz

Kizlar bende yeni bir evham endise var, balki cok sacma ama ancak size sorabilirim. Ilk gebeligimde icime oglum olacagi dogmustu, aimdi ise hic hissim yok. Bu da beni korkutuyor, oyle cok olumsuz mesaj okudum ki burada hamileliginde sorun olan, icim icimi yiyor. Bos bir kuruntu degil mi
boş bi kuruntu olduğunu aslında biliyorsun ama işte insan farklı bi psikolojiye giriyor ki 2. Hamilelik senin lütfen rahat ol Allah'ın dediği olur iyi şeyler düşünüp kötü düşünceleri uzak tutalım içine doğmasın 9 ay sonra doğsun kucağına al sağlıkla inşallah

Ay allahım iyice hepimiz evham olduk bende sinek beni yemiş acaba pis bi mikrop bırakmışmıdr bi zararı olur mu diye düşündüm hayırlısıyla 3 aylık olalım alışmış oluruz birazzzz
Of sorma bu ne stres dimi.geceden beri bunu arastrym.burnumu kapatana kadarki sürede soluduğum nekadardir diye düşünüyorum.sinra diyorum ona bakarsan rolon parfüm hepsini kullanıyoruz onlarda zararlı.

X