- 29 Mart 2017
- 1.553
- 5.116
-
- Konu Sahibi Homely_angel
- #1.921
2 tane var sanki?Eki Görüntüle 2009800 İşte bizim miniğimiz.. bakın bakalım kızlar yuvarlak mı elips mi? Kız mı erkek mi sizce?
6hafta 1günlük bugün.bugün duydum kalp atışınıKaç haftalıksın cnm
6hafta 1günlük bugün.bugün duydum kalp atışını
2 tane olsa doktor söylerdi :) ama ben de merak ettim o 2. Küçük şey ne acaba2 tane var sanki?
Maşallah darısı bize6hafta 1günlük bugün.bugün duydum kalp atışını
Kızlar tsh yüksek olduğun için ilaca başladım euthyrox diye sentetik hormon 25 mg içeceğim bi ay sonra tekrar kontrol inşallah bebeğe zararı olmaz insan endişeleniyor allahım herkesin bebeğini korusun tabii annelere de sağlık versin inşallah
Canım bitanesi bebişinin eşi ikiz olsaydı ikinci kalp atışını duyardınEki Görüntüle 2009800 İşte bizim miniğimiz.. bakın bakalım kızlar yuvarlak mı elips mi? Kız mı erkek mi sizce?
Cinsiyetine gelince daha çok minik ve bizim şu keseye bakarak kız erkek diye ayırmamız çok tuhaf olurEki Görüntüle 2009800 İşte bizim miniğimiz.. bakın bakalım kızlar yuvarlak mı elips mi? Kız mı erkek mi sizce?
Birinci de varsa ikincide de çıkabilir önümüzdeki hafta bayramdan önce bi hormon yaptır bence naptın peki ilkinde yüksekmiydiBenimde 2. Hamileligin de TSH sorunu çıkmıştı bu gebeliğimde doktora gitmedim henüz bir an önce gitmeli miyim o zaman bayramdan sonra gitmeyi düşünüyordum
Eki Görüntüle 2009800 İşte bizim miniğimiz.. bakın bakalım kızlar yuvarlak mı elips mi? Kız mı erkek mi sizce?
Canim bende hipotiroit oldugu icin surekli kullaniyorum bu ilaci. Gebelikte de aynen devam ediyorum gunde 100 mg. Kullanirsan degil kullanmayinca cok buyuk zarari var hic endiselenme o yüzdenKızlar tsh yüksek olduğun için ilaca başladım euthyrox diye sentetik hormon 25 mg içeceğim bi ay sonra tekrar kontrol inşallah bebeğe zararı olmaz insan endişeleniyor allahım herkesin bebeğini korusun tabii annelere de sağlık versin inşallah
Benim de son adet tarihim 26 nisan:) ama 6 haftaligizAdet tarihim nisan ortası bebis supriz ve geç döllenme o nedenle ocak değil şubat annesi olucam kismetse
Kalp atışı var dedi doktor 6 hafta 5 günlüğüz.2.bebegim
30 nişan olarak hesaplandi sat bizdeBenim de son adet tarihim 26 nisan:) ama 6 haftaligiz
Benimde sat 30 Nisan 6+6 günlük olduk bugün :)30 nişan olarak hesaplandi sat bizde
Eki Görüntüle 2009800 İşte bizim miniğimiz.. bakın bakalım kızlar yuvarlak mı elips mi? Kız mı erkek mi sizce?