2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Dun gece hafif kanama olunca bugun solugu doktorda aldik. Allaha sukur birsey yok. Kalp atislarini duyamadik ama pit pit attigini gordum :) fotoyu yukleyemedim ama kesemizin bi tarafi uzun bi tarafi yuvarlak :)
Aman dikkat et cnm bol bol dinlen progestan alıyormusun?

Kızlar bişey soracam sizin keseleri alttan mı gördü karın danmı? Merak ettim benim Altan göründü de
Benim kesemi göremedi tam tekrar gideceğim alttan görünür ama gerek yok dedi. Karından göremedi. Alttan garanti olsun diye bakıyorlar. Emin olmak icin.

Kızlar bnm demir 30 larda kan 10 larda , demir en alt sınırı 50 :/

Doktorum şuan bişey yapamayız 3. Ayda veriyoruz demir ilacı dedi dün.
Şimdi ben çok halsiz kalıyorum enerjik olmak için ne yesem ne içsem ya beynimin içi bulanık gibi

Benim demirimde hep düsüktü bolca et tüketmiştim normal değeri yakalamiştı. Hatta köfte yapıp buzluğa atmistim her gün iki tane çıkarıp yiyordum

Benim demirimde hep düsüktü bolca et tüketmiştim normal değeri yakalamiştı. Hatta köfte yapıp buzluğa atmistim her gün iki tane çıkarıp yiyordum
Öyle yapayım ben de canım bir de meyve yiyeyim enerjik olurum herhalde hiç alışkın değilim böyle ölü balık gibi ya :))

Öyle yapayım ben de canım bir de meyve yiyeyim enerjik olurum herhalde hiç alışkın değilim böyle ölü balık gibi ya :))
Hamile olduğumuzdan sanırım bide. Ben buldugum tüm anlarda uyuma derdindeyim. Oğlumu zorla uyuttum uyuyayım diye öglen

bende aranıza katılmayı cok istiyorummm dün 6,18 çıktı betam yarın yine bakalım dedi doktorum inşş yükselir aranızda hiç bukadar düşük olup hamile kalan varmı

bende aranıza katılmayı cok istiyorummm dün 6,18 çıktı betam yarın yine bakalım dedi doktorum inşş yükselir aranızda hiç bukadar düşük olup hamile kalan varmı
ınsallah yukselir canım. erken yaptırdıysan ondandır belki. dur bakalım stres yapma artar ınsallah.

Sorma, benim 3 ay once dusugum var yine o yuzden yuregim agzima geldi sakin durmaya calissamda ama rahatladim cok sukur. Aliyorum canim aliyorum gunde 1 di 2 ye cikartti doktor.
Benim ögle büyük küçük düşügüm yok kimyasal gebeligim oldu hiç keseyi görüpte düşürmedim allaha şükür allahta korusun yavrularımızı kanama kesildiyse korkma dualarım seninle

hanımlar mrb. doktorum pazartesi-salı-cuma bhcg kontrol et 2 kat artması gerekiyor demişti. sonuçlarım aşağıdaki gibi..

pazartesi bhcg 115,5
salı bhcg 303,9
cuma 719,6
doktorumla da görüştüm güzel artmış salı günü gel bebişi görelim dedi

gözün aydın sonuc gayet guzel benım
cumartesı 112
pazartesı 327
çarsamba 846 ydı.doktor 23 une randevu verdı kese ıcın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…