2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ben ilkinde 10 kilo aldım doğum normaldi çıkınca doğurmamış gibiydim. Ama sanki bunda cok alacagım hissi var icimde.

Ama vermişsin hemen. Ben 30 kilo alsam düsünemiyorim nasıl verirdim. Bu arada bebek görünür belki ama vajinal alınır kalp atisı o yüzden belli olmaz sen git yinede.
Aynen gidicem inş kuruntu yapacağım şeylerle karşılaşmam çarşamba bhch 3500 dü kese gözüktü

A ne güzel olmuş ben kızımdekileri hep unuttum
Canım ağrılar normalse ben çekmeye razıyım kötü birşeyse diye korkuyorum ben
Agrılar kesinlikle normal emin oldum okuyunca. Keseyi gördüğümde karından 3000 mis değerim. Kalp atısını tam 1 hafta sonra vajinal almısız ondna bir hafta sonrada karindan görünmüş:)

Agrılar kesinlikle normal emin oldum okuyunca. Keseyi gördüğümde karından 3000 mis değerim. Kalp atısını tam 1 hafta sonra vajinal almısız ondna bir hafta sonrada karindan görünmüş:)
A çok güzel cnm sen oradan bilgilendir bizi demekki bende vajinal görebilirim bayramdan sonrada karından net görülür inş

Dun gece hafif kanama olunca bugun solugu doktorda aldik. Allaha sukur birsey yok. Kalp atislarini duyamadik ama pit pit attigini gordum :) fotoyu yukleyemedim ama kesemizin bi tarafi uzun bi tarafi yuvarlak :)

X